Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trailery, ve kterých se dozvíte pravdu o vašich oblíbených filmech a seriálech. Trailery tak upřímné, že se jich bojí všichni filmový tvůrci i producenti. (skrblik007)

Recenzie (47)

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Kvalita kolísavá, přičemž těch trailerů, o kterých bych mluvil jako o nevtipných, trapných a v několika případech i vypoceně ubohých, je rozhodně více. Navíc jsou většinou přespříliš dlouhé a autoři člověka spíše než o vlastním smyslu pro humor přesvědčí o tom, že mají doopravdy rádi asi málokterý film. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Skutočne skutočné trailery, ktoré vám poodhalia ako to je v skutočnosti. Pravdivé, bez zrnka lži, ktoré neskutočne pobavia. Vskutku... i keď nechápem ako sa to sem dostalo podľa mňa to teda TV seriál určite nie je nemá to tu čo robiť... ale tak budiž... mimochodom nepríde vám teraz to slovo "skutočne" divné a blbo znejúce keď si to prečítate viac krát?? ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

"Vcelku zábavné zesměšňování a parodování známých kousků kinematografie..." Prosím?XD Nejedná se vůbec o žádné parodování, natož pak zesměšňování (autor tohoto výroku "Honest Trailers" nejspíš vůbec nepochopil), jedná se o trefnou, inteligentní a originálně podanou kritiku založenou na sesumírování všech zhovadilostí (mnohdy skutečně směšných zhovadilostí), které se ve filmech nacházejí. A že je nefér jejich zaměření na "Twilight" ságu? Vždyť každé slovo, které tam padne, je pravda.;-) TOP HT: "Twillight", "The Dark Knight", "Independence Day". ()

Zaujímavosti (1)

  • Upřímné trailery namlouvá Jon Bailey, jehož hlas je často slyšet i v seriózních trailerech a televizních upoutávkách. (skrblik007)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené