Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bažanti sa snažia zachrániť Emilov obchodík s potravinami a bistro pred konkurenciou supermarketov, ktoré ovládli trh a prevalcovali malých obchodníkov. Keď sa priamo oproti usídli veľký supermarket, vyrážajú do neho štyria priatelia na pravidelné nájazdy, aby jeho majiteľovi trochu znepríjemnili život... (STV)

Videá (4)

TV spot

Recenzie (259)

Morien 

všetky recenzie používateľa

Jak smutně skutečné je, že nakupování v supermarketech se za těch čtyřicet let moc nezměnilo... Například tvůrci Českého snu by mohli vyprávět. No ale jinak jsem se u toho chechtala od začátku do konce. A od té doby, co jsem viděla Velký bazar, že snažím najít v Kauflandu mezeru mezi regálama, kde by se dalo vegetit, popíjet, pozorovat škvírama šrumec a děsit zákaznice. ()

anli 

všetky recenzie používateľa

Další můj oblíbený film s Les Charlots,kterým říkám"čtyřka pacientů",tentokrát na téma"jak zachránit malý obchůdek před invazí supermarketu".Film je opravdu velmi zábavně napsaný a Claude Zidi ho režíruje se snahou,aby se divák ani na chvíli nepřestal smát.A to se mu opravdu daří,neb film je skutečně prošpikovaný vtipnými nápady a gagy.Charlotům tu skvěle sekunduje Michel Galabru a film je stále a po letech vtipný,zábavný a kupodivu i aktuální.Tohle je podle mě jeden z nejlepších filmů Les Charlots,dávám,vůbec ne,bazarových,85% a zkusím do Tesca propašovat můj malý katapult. ()

Reklama

Stocki 

všetky recenzie používateľa

Pro mě naprosto srdcová záležitost, tenhle film znám od dětství a od té doby jsem ho viděl tak nejméně 40× krát. Absolutně nejlepší film s touto partičkou a skvělý příběh o jednom malém koloniálu a jednom velkém megahypermarketu. První dvě třetiny jsou naprosto dokonale nacpány gagama. Závěr přeci jen trošičku pokulhává, ale i tak je to stále zábavné. Velkým plus je vynikající český dabing, který se vázně povedl a Bůh nás ochraňuj aby nikdy nikoho nenapadlo tento snímek předabovat. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Po veľmi dlhej dobe som si dal repete nejakej komédie s magormi z Les Charlots. Túto som si pamätal, že patrila k tým ich vydarenejším a aj po rokoch to je stále skvelá zábava. Humor je síce založený na totálne primitívnom štýle v ktorom jednotliví členovia Les Charlots neustále do niečoho narážajú, zakopávajú a všetko o čo sa snažia zničia (proste taký Pat a Mat v hranej podobe), ale 90% všetkých tých scén mi pripadalo vtipných a vidno na nich, že si pri ich vymýšľaní niekto dal veľkú námahu. Občas som žasol nad tým akú absurdnosť vymysleli a zároveň som sa pri tom smial na plnú hubu. Potešili ma aj nejaké tie pekné kaskadérske kúsky pri naháňačkách motoriek. V starých komédiách je lepšia akcia ako v nových akčniakoch. Okrem Les Charlots vo filme zaujme ešte dobrák od kosti Michel Galabru ako majiteľ malého obchodu, ktorý sa snaží bojovať s veľkým supermarketom. Film má aj myšlienku o tom, že veľké supermarkety sú zlo. Či sa s ňou stotožníte je na vás. Bez ohľadu na ňu je to skvelá komédia s tradične vydareným CZ dabingom. 8/10. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Le Grand Bizarre. Kulomet umírněného levicového extremismu sice přichází s neuvěřitelnou kadencí vtipu, ale problémem je, že v jeho nábojovém pásu jsou často slepé. O parkouru se tvrdí, že vznikl ve Francii na počátku devadesátých let minulého století. Ta země sedí, ale co se týká období, asi neviděli úvod téhle Zidiho taškařice.. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (32)

  • V roku 2013 mal byť nakrútený film "Veľký bazár 2", ale smrť Gérarda Rinaldiho (Gérard) znamenala pre veľký projekt definitívny koniec. Michel Galabru (Emil) súhlasil aj vo svojom vysokom veku, že si znova zopakuje úlohu Emila. Les Charlots sa dali znovu dohromady, aj s Luisom Regom, ktorý by zreformoval skupinu na 5 členov Les Charlots, ktorá existovala v roku 1970. (Raccoon.city)
  • Jako supermarket posloužila velkoprodejna firmy Euromarché ve městě Athis-Mons, která byla tehdy zcela nová (postavena v roce 1971). Dnes je to supermarket firmy Carrefour. (argenson)

Reklama

Reklama