Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brány Hotela Transylvánia sa otvorili ľudským návštevníkom a veľa sa toho zmenilo, odkedy tam po prvýkrát zavítal mladý Jonathan. S Drakulovou dcérou Mavis majú teraz utešeného synčeka Denisa, ktorý však nepreukazuje žiadne známky upírskeho správania. A to robí vrásky na čele jeho starému otcovi, grófovi Drakulovi. Keď Mavis a Jonathan odídu na niekoľko dní z domu a malého Denisa nechajú v dedkovych rukách netušia, že si zaumieni urobiť z vnúčika pravého upíra. A to za každú cenu. Medzitým do Hotela zavíta Drakulov otec, večne namrzený Vlad. Neverí vlastným očiam, že jeho pravnuk nie je ozajstný upír a z Hotela Transylvánia sa stala obľúbená atrakcia pre ľudí! (Itafilm)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (369)

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Rovnako ako v prvej časti, aj tu ma veľmi bavilo ako sa pohrali s postavami. Zase si ale myslím že film mohol byť oveľa vtipnejšie. Stále ide len o priemerný animák, pre všetky vekové kategórie, no nie je to extra trieda. Na druhej strane, trochu mi séria prirástla k srdcu. (ani sám neviem prečo) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $80miliónovTržby USA $169,700,110Tržby Celosvetovo $474,800,000 Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ samozrejme že už to nemá tú tendenciu zábavnosti a moment prekvapenia ohľadne nápaditosti scén ako mal prvý diel ale aj tak v celku na pokračovanie pozerateľné a pár dobrých frkov sa tu nájde, na škodu je toho moc modernizovania aby tam bola zakomponovaná dnešná "in" doba a hlavne hranie sa s mobilom, našťastie malý Dennis baví, zas taký uletený Jonathan tam je skoro úplne nevýrazní, ale ušlo to /videl v kine 3D verziu: 75%/ ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Teraz naozaj neviem, či je lepšia dvojka alebo jednotka. Asi to budem musieť nechať na remízu. Prvý diel bol fajn, celkom som sa bavil, ale ničím ma moc nestrhol. A dvojka je prekvapivo dosť rovnaká. Tiež ma bavila, potešila v závere, ale celkovo ma ničím moc nestrhla. Inak je to rovnaká alebo podobná sranda ako prvý diel, kde najlepšie časti ma samozrejme opäť legendárny Dracula. 80% - 4* ()

kulyk 

všetky recenzie používateľa

Chtěl jsem si povolit úvahu o tom, jak se zde ,,zlo" nenápadně a nezdravě transformuje na ,,dobro", aniž by opustilo některé své atributy, jako třeba názvy, mluvu všeobecně, adoraci smrti, nihilismus, agresivitu... jestli ono nám to ten potěr třeba nezmate a nenadělá v hlavičkách bordýlek. Ale seru na to. Pokusy o multikulturní vyteplení všeho špatného zvládlo již emo trapnutí. Tak ať se pak haranti diví, když jim vlk neolízne hubičku, ale uhryzne prdel, mně to je šumák, já si ty své naočkuji sám. K filmu - slabší, stále sledovatelné bez újmy na rozumu. ()

Pierre 

všetky recenzie používateľa

Lepší než první díl. V dnešní době kdy skoro každý měsíc výjde nějáký nový animák je paradoxně většina z nich spíše průměrných. Ale dvojka Hotelu mě příjemně překvapila. Příběhově se sice nejedná o žádné terno, předvídatelné je to až běda. Ale je to místy dost vtipné. Místy jsem se smál i dost nahlas. Tvůrci se do filmu nebáli nacpat spoustu šílených nápadů a dokonce si odpustili nějáké větší poučování. Nejvíc mě dostala navigace na upířím mobilu a hláška: Znechucení je na mé straně. Takže naprostá pohoda a v rámci animovaného žánru, mohu klidně doporučit.:-) ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (18)

  • Při scéně, kdy Mavis s Johnym odjíždí na dovolenou a Dracula se objímá s Johnym, má nehty krátké. V další scéně ale už zase nemůže ovládat mobil kvůli dlouhým nehtům. (Deli3)

Súvisiace novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (viac)

Reklama

Reklama