Reklama

Reklama

Superpolicajt

  • Česko Superpolda (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Speed (Terence Hill) je bezvýznamný policajt z malého amerického mestečka, ktorého poverujú len rutinnými úlohami. Aj dnes ho vyšlú na misiu do bývalej indiánskej rezervácie, aby tam vyšetril banálny prípad. Neďaleko sa však nachádza utajený vojenský priestor s nukleárnou strelnicou. Čo čert nechcel, práve počas vyšetrovania nad Davom vybuchne zatúlaná atómová hlavica a zasiahne ho rádioaktívne žiarenie. To však nemá smrteľné účinky, naopak, obdarí ho nadprirodzenými schopnosťami a silami. Dave zrazu dokáže hýbať predmetmi a objektmi silou svojej mysle, je schopný odhaliť všetky nevysvetliteľné zločiny a nerobí mu problém zoskočiť zo strechy mrakodrapu. Priatelia ani kolegovia si nedokážu vysvetliť túto náhlu premenu dobráckeho babráka na superpolicajta, ktorý zastúpi celú kompletne vyzbrojenú jednotku rýchleho policajného nasadenia SWAT. Dave Speed zachraňuje svet od zločinu, ale kto zachráni svet pred všemocným a všetkého schopným Davom Speedom? Horlivý policajt sa rozhodne investovať všetky svoje schopnosti do služieb zákona. Pri zásahu proti bande falšovateľov však akcia dopadne zúfalo, jeho nadriadeného unesú zločinci a Dave skončí vo väzení. Vďaka svojim nadprirodzeným schopnostiam sa mu odtiaľ podarí uniknúť, oslobodiť svojho veliteľa a zachrániť život mužovi, ktorého podsvetie odsúdilo na smrť. Pri konečnom účtovaní, prirodzene, vytrestá všetkých páchateľov tak, ako sa patrí... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (154)

Krt.Ek 

všetky recenzie používateľa

Celkem slušně jsem se bavil, a to je přece u komedie nejdůležitější, proto nemohu hodnotit níže, i kdybych chtěl, a já ani nechci, Terence Hill je totiž sympaťák, radost pohledět na ty jeho akčně-komediální kreace (tato poznámka se vztahuje ke všem jeho filmům, s kterými jsem měl tu čest, a které jsem tu dle všeho neohodnotil, přece jen je to notná dávka let, a já nechci nikomu nadržovat). 70% ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tohle je muj oblibenej film s Hillem, v kterem vubec nevadi, ze tu chybi Bud Spencer, coz je jedna z mala vyjimek. Jednak proto, ze tohle neni ten typ pribehu, kde by se uplatnil a taky proto, ze tu Hill dostal jineho partaka a to Ernesta Borgninea, kterej si s roli pritroublyho tlustyho poldy poradil velmi dobre a spousta vtipu je tu jen diky nemu. A i kdyz ve filmu neni moc bitek, vubec to nevadi, protoze film tahnou Hillovi superschopnosti, ktery jsou s ohledem na dobu vzniku filmu velice nadprumerne trikove udelany. Film je nejvic vtipnej zhruba prvnich 75 minut, pote uz se tvurci moc soustredili na kriminalni zapletku a tudiz ubyva foru, ale nastesti ani pribeh neni uplne nejhorsi. U tohohle filmu se vzdycky dobre pobavim. ()

Reklama

Riker 

všetky recenzie používateľa

Tak jako Bud Spencer v některých sólo projektech umí bavit bez svého parťáka, tak v tomto snímku to umí Terence Hill ještě o něco lépe. Na to o jaký se jedná film je zde nadprůměrně dobrý příběh a velmi dobré triky. Vedle Hilla září nedoceněný Ernest Borgnine jako pološílený (z Hilla, jak jinak :-)) policejní oficír. Celkově slušná zábava ke které stojí za to se čas od času vrátit. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USATržby Celosvetovo $12,400,000║ Tak trošku aj nostalgické spomienky ma spájajú z filmom ale rád si ho pozriem aj v dnešnej dobe(2010), je to taká "pästná" klasika s Terence Hillom, ktorá miestami slušne pobaví. /60%/ ()

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Terence Hill coby italský Superman v policejní uniformě, který získal díky pokusům NASA mimořádné schopnosti. Vidí instinktivně dopředu, co se stane. Najde v tisícovém davu kriminálníka, umí chodit po vodě, seskočí z mrakodrapu, posouvá věci vlivem mysli, pochytá vystřílené kulky z pistole, povídá si s rybami, přežije elektrické křeslo a ještě z popravčí místnosti vyletí jak Superman. Tato variace na superhrdinské comicsy je fajn, jenže mě to kazí ten italský komediální Terence Hill Bud Spencer styl, ačkoliv tentokrát bez Buda Spencera. Proto je pro mě Superpolda jen průměrným filmem na jedno shlédnutí [6352. hodnocení, 135. komentář, 71%] ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy David (Terence Hill) levituje u stropu, by jeho schopnosti neměly fungovat, protože hned vedle něj na stěně visí plakát se psem na červeném pozadí. (flyer.nick)
  • Malý hydroplán, kterým na konci filmu prchá Torpedova banda, je typ UC-1 Twin Bee. (Foxhound#1)
  • V scéne, v ktorej Dave zachraňuje seržanta z potopenej lode na nafúknutej žuvačke, je detailný záber na seržantovu tvár. Steká z nej voda. A to aj napriek tomu, že sa nachádzali pod vodnou hladinou. (Hudino)

Reklama

Reklama