Reklama

Reklama

Film inšpirovaný pravdivým príbehom. Al Pacino hviezdi ako starnúci rocker Danny Collins, ktorý sa nedokáže vzdať svojho spôsobu života. Ale keď jeho manažér (Christopher Plummer) nájde 40 rokov starý list, ktorý Dannymu napisal sám John Lennon, rozhodne sa Danny zmeniť svoj život, nájsť si pravú lásku, cestu k rodine a začať druhé dejstvo svojho života... (Continental Film)

(viac)

Videá (19)

Trailer 1

Recenzie (173)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Mám sto chutí vykríknuť: "Konečne!!" Áno, konečne sa Al Pacinovi podarilo niečo v čom jeho nepochybne stále zvučné meno nepôsobí akosi navyše. ja chápem, že Al nemá chuť dookola hrať gangstrov, ale napísať mu rolu na telo, to už vôbec nie je také pravidelné ako v časoch jeho najväčšej slávy. Film Danny Collins má v prvom rade debilný český preklad, fakt nechápem, kde distribútori na tie názvy chodia, inak však nemám veľmi čo kritizovať. Film má dobrý príbeh, vtípky fungujú a je vidieť, že Al si to užíval a určite mal radosť aj zo stretnutia so skutočným Danny Collinsom. Je to už pár rokov, čo som ho videl takto herecky žiariť. Naposledy snáď ešte Doktor smrť, ale inak jeho filmy z posledných rokov za veľa nestoja. Jeho posledný hit je z roku 2002 a to Insomnia! Film sa takmer vôbec nevenuje spevákovym hitom, aj keď ich tu pár zaznie, Al Pacino to spevácky ako tak utiahol, ale film je skôr o jeho konci kariéry a urovnávaní naštrbených vzťahov z minulosti. Ja som spokojný. 80%. ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Druhá míza je hodně slušným režijním počinem ptačího muže (režiséra Fogelmana). V lehce netradiční poloze zde exceluje Al Pacino a nejsilnější moment přijde hned asi po deseti minutách. Bohužel. Čekal jsem film více hudebně založený a těžící hlavně z toho silného momentu (o kterém se sice všude píše, ale já ho prozrazovat nechci). Ale i nově navazující vztahy pookřálého a chlastem a drogy nezakaleného hudebníka mají aspoň v první polovině a v závěru své kouzlo. ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Dokonalost se na tři čtvrtě druhé hodiny zhmotnila v nádherný film, který mi přinesl víc radosti než loňské Vánoce. Čistý a upřímný příběh bez kaňky pisálka fantasty, výborně vykreslené postavy, nálada k pomilování. Al Pacino hraje líp než Jágr na pražském mistrovství světa, konečně si zase jednou vybral projekt, ve kterém není jen hvězdná záplata, ale kde má funkci zvýrazňovače už tak dost tučné parády. Jeho společné scény s Annette Bening, to je lahůdka, jakou si nekoupíte v cukrárně na Václaváku ani kdybyste tasili pětikilo. Mně osobně navíc rozemlela Jennifer, která svýma očima hrála tak, že bych se s ní za to z fleku oženil. Je mně úplně jedno, co o tomhle filmu kdo napíše, pro mě to byl jeden z nejkrásnějších zážitků v kině vůbec. ()

vteco 

všetky recenzie používateľa

Milý snímek o, v našich končinách, neznámém zpěvákovi. Tenhle fakt jde ale stranou, jelikož Danny Collins určitě stojí za pozornost a 106 minut vašeho času. Vše je velice dobře odvyprávěné, proložené příjemnými písněmi, které vás donutí si podupávat a povedenými vtípky, u kterých se nejednou s radostí zasmějete. Příběh je zde sice už ohraný, ale jeho hlavní hvězda - neuvěřitelně charismatický Al Pacino, mu dává tu pravou jiskru. /75%/ (Kino - Prom.) ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Film mě hodně mile překvapil. První polovina filmu byla zábavná, občas jsem se zasmála Alovým vtípkům, pak byl příběh dojemný a trošku napínavý, jelikož jsem očekávala, jak to nakonec dopadne se stmelováním rodiny. Konec mě trošku zklamal, i když si ho můžu domyslet, ale byla jsem zklamaná, co se týká vztahu Al Pacino a Annette Bening, že to skončilo, tak jak to skončilo. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (10)

  • Skutočný list Stevovi Tilstonovi bol podpísaný „John + Yoko“, zatiaľ čo list vo filme ukazuje podpis len „John“. (Arsenal83)
  • Koncert Dannyho Collinse (Al Pacino) na začátku filmu se natáčel v Los Angeles na koncertě skupiny Chicago. (Pegaz83)
  • Pracovný názov filmu bol Imagine, a teda rovnaký ako známa skladba od speváka, skladateľa, gitaristu a zakladajúceho člena skupiny The Beatles Johna Lennona. Jej začiatok je možné zachytiť aj v piesni, akú píše Danny Collins (Al Pacino) v hotelovej izbe. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama