Reklama

Reklama

Leatherface - zrození

  • USA Leatherface (viac)
Trailer 2

Desať rokov po tom, čo boli Verne (Lili Taylor) odobraní zo starostlivosti obaja synovia, sa chlapcom podarí utiecť z psychiatrickej liečebne. Spolu s nimi utečú i dvaja šialenci, ktorí so sebou ako rukojemníčku zoberú mladú zdravotnú sestru. Vydávajú sa na útek pred mužmi zákona, ktorých vedie Hal Hartman (Stephen Dorff), túžiaci po pomste. Verna vie, že aj napriek dlhej odluke si jej synovia nájdu cestu domov... (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (204)

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $914,000▐ Len prachsprostá samoúčelná uchylárna. Kde sa chcú tvorcovia zviesť na zmesi krvavých ako že sirupových nechutností ale táto doba je už dávno preč, tadiaľto cesta nevedie. Hneď úvod naznačí v akých povrchných banálnych vodách sa bude plávať. Na moment tu máme aj pozitívny impulz, keď sa dej presunie na pôdu blázninca, kde to má záchvev lepšej výstavby deja, kedy sa to nasmeruje k ako takému napätiu, prostredie pre pravý nádych temnoty. Lenže toto vydrží asi len takých 15 minút a hneď to padne kde to má nasmerované teda do žumpy, či že ďalšia ako "hororová" zbytočnosť. /10%/ ()

FromHell 

všetky recenzie používateľa

The Devil's Rejects meets Texas Chainsaw. Bustillo a Maury si naložili nemalé sústo,keď si zobrali na triko práve Koženú tvár.Ja ako zarytý fanúšik TCM hodnotím každopádne pozitívne.Je síce veľká škoda,že nedostala podstatne väčší priestor farma Sawyerových a že Leatherface ako taký ukáže svoj potenciál až na konci filmu.No tá potrebná špina pre tento formát tam je,rovnako ako povestné kvalitné gore ktoré u tejto filmárskej dvojice nikdy nesmie chýbať.Má to jasný rukopis a je to niečo iné ako sme u Texaského masakru zvyknutí,no aj tak sa jedná o naozaj slušnú jazdu ktorá má grády... ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Patříte-li tak jako já do skupiny diváků, kteří považují Texas Chainsaw Massacre ze čtyřiasedmdesátého za směšnou, nudnou a mizerně natočenou amatérskou debilitu, možná vezmete zavděk tímhle hodně volně pojatým prequelem. A povedeným. Scénárista si trochu šňupl pro povzbuzení fantazie, bulharská divočina uspokojivě nahradila americký jih zalidněný divokými a zdegenerovanými burany a řežba může začít. Úvodní scéna s narozeninami malého Leatherfejse je kouzelná, jen pochybuju, že by takový prcek tak zlehka nesl onu kravskou motorovku (pokud by ovšem nebyla z plastu). Intermezzo z pakárny šíleného doktora posedlého elektrošokovou "terapií" je příjemným zpestřením děje, následné roadmovie taktéž, ale konec už jede ve starých známých kolejích - šílení hillbillyové honí svoje oběti, oběti křičí, pak jsou dopadeny a je s nimi amen. Více méně šílené jsou i ony oběti (které se navíc honí i mezi sebou), poliši i zaměstnanci blázince. Co na tom, že Hewittovi se jmenují Sawyerovi, vždyť jak pravil klasik : "Co je po jménu - i pod jiným jménem budou Leatherfejsovi řezničit stejně". Lili Taylor coby matka vyšinutého rodu je okouzlující. Velmi příjemný, laskavě hřejivý filmeček, jsem mocinky spokojený a radostně tleskám pacičkami. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Podle mě si to tu pětku zaslouží jo našel bych tam maličkosti jako vlasy totálně od krve a za několik sekund jako nové u slečny, ale to jsou ty maličkosti příběh, super mohl být víc roztažený ale budiž, herci spokojenost prostředí filmu taky a to nejlepší pořádná dávka krve a brutality to se mi hodně líbilo a tady to samozřejmě musí být je jen škoda že těch části je tolik co se vzájemně přeskakují že by to chtělo už jet po sobě či uplný restart. Nechutný bylo kravská hlava na chlapcovy fuj. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

U Bustilla s Maurym to kolísalo už minule pri "Among the Living", no tentoraz sa to dokolísalo nadobro. Tak nevýrazný, neosobitý a rutinný prequel k TCM by som od nich veru nečakal. Dúfam, že ich kúzlo ešte nie je nadobro preč a vrátia sa s niečím svojim. Nieže by to bolo nejaké zlé, ale ono to proste nie je moc dobré a z tých novodobých Texaských Chainsawov ma tento bavil najmenej. ()

Galéria (126)

Zaujímavosti (8)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v USA, tak celé jeho natáčanie prebiehalo v Bulharsku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama