Reklama

Reklama

Videá (1)

Trailer

Recenzie (46)

Yoda sama 

všetky recenzie používateľa

Áno, pozrel som si to pre to, lebo práve vznikla rovnomenná miniséria od Netflixu a áno, obchádzal som to, lebo to v naších končinách bolo/je neznáme a netématické. Ale sakra dobre som sa zabavil a videl v tom kus nedocenenej komédie so skvelým "príbehom" (vlastne len malé skeče) a running jokeami na nezaplatenie. Príjemný, nevtieravý, šialený a zaslúžený kult. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

V Amerike natoľko populárna komédia, že sa dočkala dokonca až dvoch seriálových pokračovaní (Wet Hot American Summer: First Day of Camp + 10 Years Later). Je to ten štýl Saturday Night Live humoru, kde nedostávate celok, ale súbor scénok veľmi rozstrelenej kvality. Scénky typu výlet do mesta, úmrtia detí vo vode, Andy a jeho kravský jazyk určite pobavili. Ale prevládajú výstrely do trápneho ticha. Casting na takúto blbinu je z dnešného pohľadu prekvapivo vydarený. Paul Rudd, Bradley Cooper, Elizabeth Banks, David Hyde Pierce a x ďalších známych neznámych ksichtov z komediálnych filmov či seriálov. ()

Reklama

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Bláznivá komedie, kde gagy jen gradují do absurdna a zároveň jsou satirou na stereotypy ohledně teenagerů a letních táboru. Jedná se o soubor menších příběhů propojených tématem posledního dne na táboře. Střelená jízda, která slibuje tomu, kdo na ni přistoupí fajn oddechovou zábavu. Mimochodem, nevím, odkud si "Hans" vycucal obsah filmu, ale z filmu samotného určitě ne... ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dufal som, ze dostanem nieco v style klasiky Meatballs, ale tento film je divny spletenec scen bez pointy a bohuzial aj bez humoru. Jednu hviezdicku davam len za hviezdne herecke obsadenie, ktore sa nejakym zazrakom po rokoch vratilo aj do pokracovania. Asi sa behom natacania neskutocne bavili. Bohuzial sa im to nepodarilo preniest aj do filmu. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Od filmu jsem očekával zábavnou komedii. Je tu k vidění pár známějších xichtů. O to víc jsem zklamanej. Ač nerad tak musím konstatovat, že tahle "komedie" nabízí humor na hranici trapnosti(samozřejmě závisí na vkusu diváka a né každej semnou musí a bude souhlasit). Mě osobně pobavilo opravdu jen pár scén a fórků. A za to málo ty 2hvězdy dám. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (13)

  • Pri scéne, kedy je Beth (Janeane Garofalo) pobozkaná, začne v pozadí hrať inštrumentálna verzia piesne "Beth" od kapely KISS. (dwdb)
  • Vlastníkom táboru Camp Towanda, kde sa film točil, bolo povedané, že sa jedná o rodinnú komédiu. Po zhliadnutí filmu boli na tvorcov veľmi nahnevaní. (dwdb)
  • V roku 2011 sa Paul Rudd vyjadril, že si nie je istý, či mu bol za tento film vyplatený honorár. (dwdb)

Reklama

Reklama