Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Antické Grécko, 1 200 rokov pred Kristom: Kráľovná Alkména (Roxanne McKee) sa zúfalo pokúša nájsť spôsob, ako oslobodiť svoj ľud spod krutej a tyranskej nadvlády svojho pomstychtivého manžela, kráľa Amfitryóna (Scott Adkins). Najmocnejší zo všetkých bohov Zeus vypočuje jej prosby a daruje jej syna, ktorý dostane meno Herkules – poloboha, ktorého osudom je jedného dňa Amfitryóna zosadiť z trónu v krajine znovunastoliť mier. No obrovskou fyzickou silou požehnaný princ zatiaľ ani len netuší o svojom božskom pôvode či osude, ktorý mu bol daný do vienka... Prejde pár rokov a medzičasom už dospelý Herkules (Kellan Lutz) sa až po uši zaľúbi do krásnej krétskej princeznej Hébé (Gaia Weiss). Tá je však zasľúbená jeho bratovi Ifiklovi (Liam Garrigan), a tak mladým zaľúbencom neostáva nič iné, ako útek! Ten sa im, žiaľ, nepodarí – a Herkules za trest skončí v exile v brutálnom svete gladiátorov, kde sa má čo obracať, aby vôbec prežil... A práve na tomto Bohmi zabudnutom mieste konečne spozná svoju temer bezhraničnú silu i svoj osud. Odhodlaný pre svoje poslanie aj zomrieť sa vyberie späť do svojho rodiska, aby zvrhol Amfitryóna z trónu, zachránil milovanú Hébé z Ifiklovho područia a stal sa najväčším gréckym hrdinom všetkých čias! (TV Markíza)

(viac)

Videá (15)

Trailer 2

Recenzie (420)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Tento Hercules určite nemá na VIKINGOV či SPARTAKA... Lenže som od neho nič nečakal a v pohode som ho dopozeral. Na rozdiel od Rockovho HERCULA či POMPEJÍ si tvorcovia zrejme uvedomili, čo točia a celkom ma pobavili. Možno v kine by ma to sklamalo viac (keďže scenár sa určite pôvodne nevolal The Legend of Hercules :-) a ide čisto o priživenie sa), ale doma na gauči mi to stačilo... ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Miluji řecké mýty a tohle s nimi nemá nic společného. Je to historicky jakási směs řeckých, římských a možná i trochu egyptských dějin. Pokud se týká příběhu, tak z mytologie si bere jen jména některých postav, ale jejich příběh je vyprávěn naprosto jinak. Primárně je to prostě jenom akční podívaná, která mě v některých místech docela nadchla. Jenže celkově je to prostě strašné. Proč to nemohlo být o nějakém fiktivním hrdinovi? Pořád by to byl špatný film, ale aspoň by neprznil mnou milovanou postavu. ()

Reklama

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Priznavam, ze som ten film po asi 15 minutach uz iba preklikal. Ale aj to bolo utrpenie. Chudak Scott Adkins. Ked sa raz za cas objaví v nejakom kinofilme, tak je to vzdy sracka. Ale co sa stalo s Harlinom uz vôbec nechapem. Ved to bol pred x rokmi skvely reziser a teraz dokaze natocit takyto odpad. Divne. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,NEJSI AMFITRYÓŮV SYN. PŘÍSAHÁM NA SVOU LÁSKU K TOBĚ. JSI HERKULES. DAR OD HÉRY. DIŮV SYN.“… /// Tak i Renny Harlinů už viděl 300. A taky Spartacuse – nakonec, ten mu mohl i radit. Když prej byl Hercules malej… kecám, to tady není. Začneme až ve dvaceti, kdy má vypracovaný tělo a mužnou tvář, takže digitální Nemejskej lev proti němu vypadá jako čurák. Vážně. To CGI je tragický…, ale co, na jednom čurákovi – soráč, lvovi, film nestojí. Je to prostě BÉČKO! Hnusně digitální, se spoustou akce, která je slaboduchá, stejně jako příběh, což se neuvěřitelně projeví v neuvěřitelným závěru. Taková sranda (fraška) ve stylu výše zmíněnejch, a třeba i Conana, či pokračování Třech kil, a kterou nejvíc srážej herecký (ne)výkony a (ne)charismatickej Zeusův výplodek. Ovšem kousnout se to dá. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju, když někdo přizpůsobuje mytologii k obrazu svýmu. 2.) Vždycky mě zajímalo, jak vypadá taková šukačka se Zeusem. (no co. Prostě ó Dio, ó Dio…) 3.) Z filmů mám nejradši intra k PC hrám. 4.) Thx za titule ,,Bac“ a ,,Clear“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ ne ()

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa

Film tak okázale a nepochybně špatný, že se jeho existence stává nezvratným důkazem neexistence boha. Protože pokud by na náš vesmír někdo dohlížel, ať už z Olympu, nebo jiného mráčku, tohle by nepřipustil. Dokážu pochopit, že studio chtělo dojit, ale že na dojení najalo Harlina a nechalo ho vyprodukovat tohle, to je nepochopitelné. Nejde vyloženě říct, čím je ten film extrémně nesnesitelný (krom toho že vším), jako spíš že je nezajímavý, nenápaditý a vůbec nevím, čím by zajímavý nebo nápaditý být měl. ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (8)

  • Scott Adkins, představitel krále Amfitryóna, je ve skutečnosti pouze o 9 let starší než Kellan Lutz, který hraje jeho syna Herkula. (Geriel)
  • Ve scéně u vody, kdy se Alkeidés znovu setkává s Hébé (Gaia Weiss), se ji mění střídavě účes. (jjituska)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v hlavnom meste Bulharska v Sofii. (Laslo)

Súvisiace novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (viac)

Reklama

Reklama