Reklama

Reklama

Beware the Batman

(seriál)
Trailer

Epizódy(26)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (14)

Da_reba odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto nové spracovanie sa snaží upútať digitalnou 3D verziou animácie a to je hneď prvá chyba, ďalej predstavuje tonu nových charakterov, o ktorých nikdy nikto nepočul ktomu úplne prekrútený príbeh. Batman tu stráca svoje čaro temnoty, hocikto mu dá nafrak. Celé to je skrátka detinské a trápne. Oproti pôvodnému animovanému Batmanovy z 90-tych to je len trápna napodobenina. Zaslúžený odpad!!! ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Batman The Animated Series bol revolúciou v animovaných seriáloch a ostatné batmanovské seriály viac menej opakovali koncept BTAS s väčším či menším zameraním na detského diváka. Ďalšou revolúciou bol Batman The Brave and the Bold, ktorý sa od tohto konceptu radikálne odklonil a naservíroval zdanlivo seriál pre najmenším, no s neopakovateľným "meta" humorom vychádzajúcom z campy štylizácie seriálu. Po troch sériách bol seriál zrušený s tým, že ten istý tím tvorcov pripraví nový seriál - Beware the Batman. Nuž máme to tu a nemôžem sa zbaviť sklamania, že sme sa evolučne vrátili o desať rokov dozadu. Jemné inovácie sú ok (digitál ma neirituje a nemám nič ani proti akčnému Alfredovi) a teší ma dôraz na neznámych záporákov, no inak je to korektná rutina najhrubšieho zrna a po seriále (BTBATB), ktorý menil pravidlá a každým dielom prekvapoval, sme opäť so svete šablón. ()

Reklama

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Alfred děsivě zmutoval, ale neva. Sam Liu je u pilotu sakra znát: akce, akce, akce (zpomalovačky plus ta parádní choreografie a nápady!). Mírně přestřelená, často až fantasmagorická linie vyprávění zatím ničemu nevadí, bezproblémově je potom kupodivu stravitelná i zvláštní verze jindy hnusné 3D animace. Nečekal jsem takovou jednohubkovou pecku, tohle bude zajímavé sledovat! ()

jh666 

všetky recenzie používateľa

Superhrdiny a Batmana zvášť mám opravdu rád, ale tohle nedávám. Animace nic moc. Tím nemyslím, že je digitální, u Green Lanterna se mi hodně líbila, ale tady mi přijde o úroveň horší. Navíc i stylizace jednotlivých postav. Batmanova maska na mě působí strašně divně a nepřirozeně a Alfréda si na první pohled spletete s Lexem Luthorem. To vše bych ale odpustil, kdyby příběh byl zajímavý napínavý nebo alespoň zábavný. To se však nestalo. 40 % ()

Knowho 

všetky recenzie používateľa

Dost mě mrzí že tento seriál není dostatečně oceněn. Po několika verzích Jokerů, Riddlerů, Penguinů atd. přišel BTB s ne tak moc známými postavami jako třeba Tobias Whale nebo Professor Pig, což je dle mě hodně super. A ano sice tu jsou postavy jako R"as Al Ghul, Two-Face nebo Deathstroke ale zcela upřímně jejich části jsem si neskutečně užil. Anthony Ruivivar si zde Batmana zadaboval výtečně. A pokud by jste čekali, že Batmanovi bude dělat společníka některý z Robinů, budete na omylu-Batmanova společníka zde tentokrát dělá postava jménem Katana, kterou jsem si hodně užil. 26 epizod a příběh/y by mohl pokrýt klidně i 2-3 série. Animace je v celku fajn, avšak občas v pozadí zeje prázdnota a Gotham tak působí prázdně. Štve mě že seriál je neukončený, ikdyž je ihned zralý na 2. sérii. 9/10 ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (4)

  • Prvé digitálne a 3D spracovanie animovaného Batmana. (Da_reba)
  • Autori sa pri tvorbe seriálu snažili, aby bol Batman čo najreálnejší, ako sa len dá, a jeho protivníci ďaleko predimenzovaní. (Da_reba)
  • Batmobil je štylizovaný podľa automobilu Pagani Huayra. (Da_reba)

Reklama

Reklama