Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pirátsky kapitán Flint a jeho posádka vyhlásili vojnu celému svetu. Ich nepriateľom je každý nepriateľ pirátov, všetci, čo sa postavili proti pirátstvu. John Silver si myslí, že táto taktika je príliš nebezpečná a bezohľadná. Max s Annou presviedčajú Jacka Flinta, aby začal opravovať pirátsku pevnosť na ostrove New Providence, ktorá je stále v troskách po vojnovom konflikte s anglickým námorným vojskom. Jack vyšle Charlesa Vanea po loď s nákladom dreva. Nahnevaný Vane namiesto nákladu nájde otrokov, ale Jack ho presvedčí, že využiť otrockú prácu je jediný spôsob, ako opraviť zničenú pirátsku pevnosť. V Anglicku vykúpi Eleanor svoj život špinavou dohodou a proti pirátom povstane nová britská hrozba. Keď Flintova loď Walrus narazí na kapitána Hornigolda a jeho posádku, piráti musia robiť ťažké rozhodnutie. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První epizoda třetí řady ve mně zanechala rozporuplné pocity. Z větší části se mi líbila, pobavilo a potěšilo mě obsazení Tita Pulla, proběhla nějaká ta akce, intrikovalo se, kuly se nové plány a pak to tvůrci zabili lacinou protiotrokářskou agitkou. Před hodnocením jsem naštěstí stihnul vychladnout, ale stejně by mě zajímalo, kdo si to objednal. ()

Reklama

Arkanoid

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Solídna úvodná epizóda série, chýbalo mi viac napätia a akcie. Prichádza herecká posila - Ray Stevenson známy z úlohy Tita Pula v seriále Rome, tu v úlohe Blackbeard. Jeho brutalita však nie je zobrazená naplno. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama