Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otroci, ktorým pán Scott pomohol utiecť z väzenia v Nassau, vyplávali na vzdialený ostrov, kde našli svoj tajný úkryt. Bývalí poddaní a exulanti si tu vybudovali svoj nový domov, slobodné a nezávislé sídlo. A práve na tomto ostrove pristála posádka lode Walrus pirátskeho kapitána Flinta, ktorý je na úteku pred zákonom a svojimi prenasledovateľmi. Medzitým sa najatí lovci lebiek snažia vypátrať kapitána Charlesa Vanea. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Charles Vane sa musí obracať, a v závere sa vynájde opäť s výborným plánom. Posádka lode Walrus sa dostáva do zajatia, kde Flint stráca akúkoľvek nádej, no neberie ju svojim mužom. Zoznamujeme sa konečne ale s Benom Gunnom. Záver sľubuje nejaké to povstanie otrokov v ďalšej epizóde, ale ktovie. V tejto epizóde síce bola kvalitná šermiarska akčná scéna, no chýbala tomu nejaká kultová scéna a trochu viac napätia. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No, když si odmyslím tu protiotrokářskou agitku, šlo o kvalitní epizodu, která tentokrát nebyla skoupá na akci. Tvůrci nezapomněli ani na nové plány a protiplány, takže jsem si díl v pohodě užil. ()

Reklama

Galéria (22)

Reklama

Reklama