Reklama

Reklama

Posledné dva roky sa Ben (Kevin Hart), strážnik zo strednej školy, snaží dokázať detektívovi Jamesovi (Ice Cube), že nie je blázon len do počítačových hier, ale aj do detektívovej sestry. Keď Bena konečne prijmú na policajnú akadémiu, James ho posadí na miesto spolujazdca služobného auta, aby ho poriadne vystrašil a ukázal mu, že na prácu v polícii nemá. Udalosti divokej noci ich ale zavedú k najnebezpečnejšiemu zločincovi v meste a James na vlastnej koži pocíti, že Ben nemá od prudkých slov ďaleko k činom. (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (184)

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Tak sorry lidi, ale co byste čekali od černošský policajtský komedie, kde Ice Cube hraje nesdílnýho bručouna a Kevin Hart je prostě Kevin Hart - malej, ukecanej, uřvanej a prudí. K tomu tu máme další dva vděčný ksichty, Leguizamo a Fishburne, a jasně že je to hit. Mně to jako svěží nenáročná sranda stačilo. Černošský komedie tu obecně nejsou moc braný... ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

Brothers natočili ďalšiu tuctovú, nezáživnú komédiu s preafektovaným negrom v hlavnej úlohe. Čakal som, že aspoň otravný a ukecaný Kevin Hart, ktorého som si v poslednej dobe celkom obľúbil, to zachráni, no nestalo sa. Falošní poliši tiež neboli komédia roka, ale vďaka sympatickej ústrednej dvojke tento policajský minisúboj jednoznačne vyhrávajú. 35 % ()

Reklama

divak84 

všetky recenzie používateľa

ice cube se opět rozhodl postavit se za kameru a opět to dopadlo tak jak to dopadnout mělo - bídně. ten jeho stupidní, hard ass drsňácký ksicht neobstával ani u NWA ani ve videoklipech, byť si bral na pomoc dr dre, ale tady , zvlášt když vtipkuje o výšce sveho (ne)partnera a sám je menší než většina dalších postav, je spíš k smíchu. o ničem film, nudnej, strašně se to táhne, Hart je sice otravný ale aspon je trošku svůj. divim se, že takovej leguizamo (ale asi má dluhy) se do takoveho paskvilu nechal naverbovat. ()

Hepy13 

všetky recenzie používateľa

Na hláškující parťáky jako jsou Glower/Gibson, Smith/Lawrence nebo Tatum/Hill tahle dvojce nemá. Ale když se Kevin Hart promění v Omara, tak to musí rozesmát každýho. Mě tenhle novej šaškující černoch docela baví. Ačkoliv celkovou kvalitu filmů kde hraje bych nechal bez komentáře. A že přehrává? To přece tak trochu ke komickým černochům patří ne? Jen vzpomeňte na Eddieho Murphyho nebo Martina Lawrenceho. ()

VojinRyan 

všetky recenzie používateľa

Snaha o novú černošskú dvojicu ( Smith-Lawrence ) alebo Eddie Murphy?? Žiaľ vôbec sa to nepodarilo. Ice Cube hrá to svoje celý čas ale Kevin Hart mi prišiel strašne otravný, nie moc talentovaný a pôsobilo to na mňa veľmi chcene. Príbeh nič moc, taký typický príbeh typu " ty si policajt a ja nie, tak spravím blbosť aby som sa stal policajtom". Nič výnimočné a po prvom pozretí na to zabudnete behom pár minút a nevybaví sa vám jediná scéna, ktorá by stála zato. 35% - 2*. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (9)

Reklama

Reklama