Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prvá láska je nezabudnuteľná. Pripomína jazdu na horskej dráhe, kedy človeka ovládajú sily, proti ktorým je bezmocný. Davidovi a Jade sa práve toto stalo. Podľa slávneho rovnomenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrvná romanca, ktorá vám pripomenie alebo ukáže, aké mocné a magické je obdobie prvej zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) sú spolužiaci, čerství absolventi strednej školy, ale to je to jediné, čo ich spája. Jade vyrastala v prepychu so starostlivými rodičmi, ktorí jej nalinkovali kariéru lekárky. David má za sebou jeden drobný stret so zákonom, pracuje s otcom v jeho autodielni a na budúcnosť radšej nemyslí. Keď medzi nimi pri náhodnom stretnutí preskočí mohutná iskra, nepozerajú sa napravo ani naľavo a s nasadenými ružovými okuliarmi kráčajú v ústrety šťastnej spoločnej budúcnosti. Neuvedomujú si pritom, že existujú ľudia, ktorí im ich vzťah neprajú a urobia všetko preto, aby ho zničili. Hovorí sa, že láska hory prenáša, ale sú veci, s ktorými si poradiť nedokáže. (TV Markíza)

(viac)

Videá (18)

Trailer 1

Recenzie (162)

LondonGirl 

všetky recenzie používateľa

Akože fajn, predvídateľné, ale sympatickí herci a zaujímavý dej. Štyri hviezdičky to malo preto, lebo zvyčajne pri podobných filmoch neváham a prinajlepšom dostanú tých hviezdičiek o jednu menej. Vyzdvihujem hlavné postavy, hoci Alex Pettyfer stále nepatrí medzi mojich obľúbencov, hrať vie, to musím uznať a Gabriella Wilde ma zaujala už v Troch mušketieroch. Pre odporcov romantiky to rozhodne nebude, ale niekomu, komu romantika lahodí, sa to zaručene zapáči. ()

mata77 

všetky recenzie používateľa

Miera naivity je tu tak vysoká, že prevyšuje úplne všetko, ešte aj tú ich krásnu, romantickú a nekonečnú lásku. Alex Pettyfer hrá nevýrazne a bez vášne, navyše má otrasný účes, ktorý ho urobil ešte starším. Gabriella Wilde je peknučká, zdá sa mi ale, že je to skôr divadelná herečka. Herecky, ale aj režijne, je film dosť odfláknutý. Dej je nuda, naordinovaná po celú dobu. V prvej polovici filmu som mala dokonca pocit, že pozerám videoklip. Ale nezachránil by to ani dejový zvrat, lebo filmu celkovo chýba iskra, náboj, uveriteľnosť a emocionálna hĺbka. ()

Reklama

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film rozhodně není dokonalý. Ale zajímalo by mě, proč v některých případech předvídatelnost a klišé diváci z čsfd dokáží přehlédnout a jinde ne. Asi tu chybí sirotek nebo umírající dítě. :-) Na film jsem se dlouho těšila, protože jsem již nějakou dobu neviděla pěkný romantický film - navíc mě v první řadě potěšila přítomnost Alexe Pettyfera a Julie z Nip/Tuck - Joely Richardson. Je pravda, že filmu schází špetka nápadu, ale na druhou stranu téma rodiče, který brání vlastnímu dítěti ve štěstí je mi celkem dost blízké a možná proto mám pro Nekonečnou lásku slabost. Co mi spíš vadilo je postava Jade, byla to taková dětinská uběhaná husička. S pěti hvězdičkami tedy trochu nadhodnotím, ale nedá mi to - když tu tak čtu ty komentáře.. to jste nikdy neprožili "lásku" na první pohled? Cyniky nemá nikdo rád. Tenhle film je jednoduše jako každá první láska - naivní, nevinná, chvílemi hloupá, ale nekonečná... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pri tomto filme vás po pár minútach napadne, co to kurňa je? Scenár asi písal ten istý debil, ako autor slovenského Lóve, pretože tam Nemtuda, najhorší z nehercov, tiež dával hrošie oči a recitoval jedna báseň jak láska pre neho znamená všetko, že lieta ako vtáčik, a to nielen po tráve, a že s láskou nepotrebuje ani jesť, ani piť, ani srať. Presne toto tu vidíme od začiatku. Hlavný hrdina je iste pohľadnejší než maďarský trol Nemtuda, ale básne tam dáva jak teplý Romeo čakajúci na kakaový venček. Ani zarytý romantik nemôže nevidieť, že jediný kto mal v tomto filme pravdu bol otec puberťáckej slečinky, bohužiaľ tu je braný ako negatívna postava. ()

chezush 

všetky recenzie používateľa

Notyvole. Ani z deseti čokolád snědených najednou, nemůžete být tolik přeslazení jako z Endless Love. Opravdu nechutně sladké klišé, bez špetky atmosféry a fantazie. Takhle nudný a neoriginální příběh jsem neviděla už hodně dlouho. Tohle není oddychovka ani film na večer, tohle je přehlídka jedné velké trapnosti. A bohužel mi už dávno není patnáct, aby to na mě fungovalo. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama