Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prvá láska je nezabudnuteľná. Pripomína jazdu na horskej dráhe, kedy človeka ovládajú sily, proti ktorým je bezmocný. Davidovi a Jade sa práve toto stalo. Podľa slávneho rovnomenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrvná romanca, ktorá vám pripomenie alebo ukáže, aké mocné a magické je obdobie prvej zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) sú spolužiaci, čerství absolventi strednej školy, ale to je to jediné, čo ich spája. Jade vyrastala v prepychu so starostlivými rodičmi, ktorí jej nalinkovali kariéru lekárky. David má za sebou jeden drobný stret so zákonom, pracuje s otcom v jeho autodielni a na budúcnosť radšej nemyslí. Keď medzi nimi pri náhodnom stretnutí preskočí mohutná iskra, nepozerajú sa napravo ani naľavo a s nasadenými ružovými okuliarmi kráčajú v ústrety šťastnej spoločnej budúcnosti. Neuvedomujú si pritom, že existujú ľudia, ktorí im ich vzťah neprajú a urobia všetko preto, aby ho zničili. Hovorí sa, že láska hory prenáša, ale sú veci, s ktorými si poradiť nedokáže. (TV Markíza)

(viac)

Videá (18)

Trailer 2

Recenzie (166)

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Neskutečně naivní, ale o tom asi i první láska je. Oddychový, milý letní film, který se však nebojí události náležitě zdramatizovat. Postava Bruce Greenvoda byla hodně zajímavá a nejednoznačná. Stejně tak cameo Roberta Patricka potěšilo. Hlavní dvojka na mě působila svěže, Gabriellu Wilde jsem doposud vůbec neznal a Pettyfera jsem tu vůbec nepoznal - pamatuju si ho jako otravné herecké prkno a tady mě dost překvapil. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Nakonec, proč ne? Jsem tolerantní člověk a občas neuškodí, vyskytne-li se film plný té nejnaivnější romantiky, který skrz svou růžovou optiku přehlíží i mnohé nedokonalosti scénáře. Své obecenstvo si jistě najde, navíc Shana Feste na režisérském postu zásadně neselhala a hlavní dvojice Gabriella Wilde a Alex Pettyfer si sedla. Nekonečná láska je takovým konzumním a moderním Romeem a Julií, bez tragického konce, které, pravda, uspěje zejména u něžného pohlaví. I když - sám sebe musím pokárat za ne zcela šťastné přirovnání - Romeo a Julie je přecejen na o tisíc tříd vyšší úrovni. Film jako stvořený pro romantické letní večery, chcete-li potěšit svou drahou polovičku, a který podle mě ani mužům nepřivodí trauma (na rozdíl od některých jiných limonád). ()

Reklama

Poupe 

všetky recenzie používateľa

Fajn oddychovka ... kde nechybí snad vůbec nic: otec nenávidící přítele své dcery, otec podvádějící matku, scéna s ex přítelkyní, kde nová přítelkyně uteče, autonehoda, zabásnutí a otec platící kauci, oheň v domě a otec měnící názor na přítele své dcery.... Jako ano - nemusíte u tohoto filmu myslet a jen sledovat ... ()

Riddick77 

všetky recenzie používateľa

Já prostě takové cukrkandlové limonády potřebuju k filmovému životu a možná i k tomu, abych nad momentálním stavem společnosti nezlomil hůl (jak naivní)... Absolutně klišoidní, předvídatelný, schematický a brutálně přeslazený materiál čerpá šťávu a energii zejména z chirurgicky přesného castingu, přičemž tatínek hlavní hrdinky by si klidně mohl střihnout záporáka v Avengers 2. Režisérka Shana Feste u mě zase nadprůměrně. 6(7)/10! ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Takže v príbehu lásky na prvý pohľad máme dievča z bohatej rodiny, ako protiklad chlapca vyrastajúceho v chudobných pomeroch, klamanú a všetko znášajúcu manželku, otca, ktorého despotickú povahu ešte viac zvýraznila a poznačila smrť syna, z ktorej sa nedokáže spamätať, odvrhnutá a zlomyseľná priateľka Davida, slušný a manželkou opustený majiteľ autodielne (otec Davida) a aby nič nechýbalo len tak mimochodom sa mihne aj téma rasizmu. Tak na okraj, aby nič nechýbalo. Hrdinovia sa prevážajú v luxusných autách, vidíme, ako sa žije v autodielni, luxusnom byte, idylickej chatke pri jazere, nechýba ani náznak notoricky obohranej balkónovej scény, praskanie ohňa v krbe, skákanie do vody, prechádzky v daždi a letisko. Ak som niečo zabudol prepáčte... Jednoducho Love story na nedeľný večer. Keď ste už videli celú fimografiu Rosamunde Piltcher tak potom tento film budete milovať. Jedno klišé strieda druhé a tak dokola. Ale koniec koncov romantika je romantika. 35% ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama