Reklama

Reklama

Ambiciózna televízna reportérka Meghan Milesová túži pracovať ako moderátorka spravodajstva, ale pohovor na vysnenú prácu jej nevyjde a televízia si vyberie iného kandidáta. Keď ju večer bez slova opustí aj jej priateľ, rozhodne sa vyraziť do mesta za zábavou a zabudnúť na všetky starosti. Celú noc prehýri s neznámym atraktívnym mužom. Na svoje veľké prekvapenie sa Meg ráno prebudí v cudzom byte a v neznámej štvrti Los Angeles. Zrazu dostane správu od svojho agenta, že prácu v prestížnej televíznej stanici predsa len získala, musí sa však ešte raz dostaviť na pohovor. Ako sa však vymotá z nebezpečnej lokality na okraji Los Angeles bez auta, preukazu totožnosti a peňazí, ktoré v noci stratila, ba dokonca aj bez mobilu, ktorý si zabudla v cudzom byte? V strašnom strese uviazne v uličke drogových dílerov a prostitútok. Akoby to nestačilo, v pätách má políciu. A za osem hodín ju na druhom konci veľkomesta čaká najzásadnejší pohovor jej kariéry, ktorý jej môže splniť životný sen - stať sa moderátorkou spravodajstva prestížnej televíznej stanice! (TV JOJ)

(viac)

Videá (17)

Trailer 2

Recenzie (168)

odbornicka 

všetky recenzie používateľa

nechápem ako dokáže niekto z jednej scény vlastne natočiť celý film.. typická americká chujovina.. kde celý trápny dej končí tým, že každý si myslí, že to dopadne fiaskom, ale hlavná hrdinka sa zachová nenormálne eticky a teraz všetci tlieskame a akože prekvapivý záver, že to ocenia aj drsní šéfovia.. ach, škoda slov.. ale pekne sa pozeralo na to ako si cupká v tých šatách 24 hodín krásne namaľovaná aj po nastriekaním kaseru do ksichtu a za to ** ()

+sfinx+ 

všetky recenzie používateľa

Zdrcená Barbie zajde do baru, tam dopadne skoro jako Landa v Černých baronech a navíc stihne zaplést románek s ulízancem. Tím končí úvodní ubohosti a nastupuje opravdová komedie. Sice ne bláznivá, ani k popukání, ale stále se do žánru hodí a alespoň nějaké momenty (zvlášť ghetto) stojí za to. Jenže když už je všem trápením konec, zase přichází Barbie a Ken a Hollywood nezapomene dodat typickou trapnou tečku na závěr. Pominu-li prvních a posledních 10 minut, dám klidně ty 3* a zařadím to vedle dalších nenáročných oddychovek. ()

Reklama

Pythonator 

všetky recenzie používateľa

Škoda... Mohla to být větší sranda, být tam třeba Rogen a nějaké ty ujetosti. Takhle tu máme jen tu Elizabeth Banks, která celou tu slabotu drží nad průměrem. Jako čtyřicítka to je opravdu kočička a její dokonalé tělo napasované v upnutých šatech štětky by podrželo i leckterou sračku, takže proč si jednoduše neužít Uličku hanby. ()

P@\/EL 

všetky recenzie používateľa

Povedená komedie sledující hlavní hrdinku, která se snaží dostat po propařené noci na pracovní schůzku, jak se dostává z jednoho průseru do druhého. Díky několika nedorozuměním, nečekaným komplikacím na cestě a množstvím od pohledu komických postav je děj pěkně svižný, zábavný a ani chvilku nenudí. Já se u filmu skvěle bavil a na Elisabeth se taky ještě dá pořád dívat. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $59,209Tržby Celosvetovo $7,934,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $92,370 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $104,216 //počet predaných kusov ?║ taká blbovina ale príbehovo výborne si nahrávajúca a moc zábavná /70%/ ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (7)

  • Žluté šaty, které nosí Meghan Miles (Elizabeth Banks) téměř po celý film, je od newyorkské módní návrhářky Yigal Azrouël. (vercza)

Reklama

Reklama