Reklama

Reklama

VOD (1)

Ambiciózna televízna reportérka Meghan Milesová túži pracovať ako moderátorka spravodajstva, ale pohovor na vysnenú prácu jej nevyjde a televízia si vyberie iného kandidáta. Keď ju večer bez slova opustí aj jej priateľ, rozhodne sa vyraziť do mesta za zábavou a zabudnúť na všetky starosti. Celú noc prehýri s neznámym atraktívnym mužom. Na svoje veľké prekvapenie sa Meg ráno prebudí v cudzom byte a v neznámej štvrti Los Angeles. Zrazu dostane správu od svojho agenta, že prácu v prestížnej televíznej stanici predsa len získala, musí sa však ešte raz dostaviť na pohovor. Ako sa však vymotá z nebezpečnej lokality na okraji Los Angeles bez auta, preukazu totožnosti a peňazí, ktoré v noci stratila, ba dokonca aj bez mobilu, ktorý si zabudla v cudzom byte? V strašnom strese uviazne v uličke drogových dílerov a prostitútok. Akoby to nestačilo, v pätách má políciu. A za osem hodín ju na druhom konci veľkomesta čaká najzásadnejší pohovor jej kariéry, ktorý jej môže splniť životný sen - stať sa moderátorkou spravodajstva prestížnej televíznej stanice! (TV JOJ)

(viac)

Videá (17)

Trailer 2

Recenzie (169)

P1tr odpad!

všetky recenzie používateľa

Uličkou hanby by si měl projít režisér a scénárista v jedné osobě, který dal dohromady neskutečně stupidní film a neměl dostatek sebereflexe na to, aby ho nerealizoval. Za účelem humorných situací jsem ochoten prominout slabší příběh, pokud jsou vtipy kvalitní, jenomže tento film vtipný vůbec není, tudíž dementní zápletka obzvláště bije do očí a celou dobu jsem musel myslet na to, jak jednoduché by bylo se z "prekérní" situace hlavní hrdinky dostat, pokud by se nechovala jako totální blbka. Tragičnost tohoto snímku podtrhuje fakt, že ani hrstka kvalitních a sympatických herců není schopná tento materiál zachránit. ()

elanista1 

všetky recenzie používateľa

Ako čert krížu sa vyhýbam nevkusným americkým komédiám, ale tentokrát som sa nechal zlákať. Musím povedať, že som nešiel pozerať komédiu, ale šiel som sa pozerať v prvom rade na Elizabeth Banks. Úprimne som nečakal, že dám viac ako 40%, preto som náramne spokojný, že môžem s čistým svedomím hodiť až 60%. Je to pohodová komédia, s nápadom trocha pritiahnutým za vlasy, ale aj napriek logickým nedostatkom som sa bavil až nadmieru dobre. Prakticky za to môže len samotná Elizabeth Banks a pravdepodobne len vďaka nej som bol neustále zaujatý a nenudil som sa ani chvíľu. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Svojim štýlom a atmosférou veľmi podobné ako Date Night, avšak v tomto prípade sa vo víre osudovej noci neocitnú manželia, ale sympatická reportérka Meghan. Treba uznať, že na Elizabeth Banks v tých krátkych žltých šatách pozeralo celkom dobre. Ani sa nedivím, že vzbudzovala medzi ľuďmi dojem, že je len zatúlanou a nepríčetnou štetkou. Tá jej nekonečná odysea hľadania pomoci ma celkom bavila, hoci najlepšia bola určite nečakaná návšteva drogovej skrýše - tie hlášky nemali chybu, ale zase ani ostatné neboli vôbec zlé. A navyše je to celkom aj na zamyslenie, že v dnešnom svete človek bez peňazí, telefónu a preukazu totožnosti nezmôže takmer nič. No tento príbeh predsa len občas pôsobil až príliš absurdne, čo je dosť škoda. Ale minimálne na 3* je to určite! ()

Ichabod 

všetky recenzie používateľa

Typická komedie s množstvím záměn a seznámení se hlavní postavy s prostředím a chováním jí ne vlastni. Elizabeth to táhne tak trochu celé sama, naštěstí ona zahraje cokoliv, takže je to sice vcelku jednoduchá ale zábavná komedie. A taky nutno napsat, že na čtyřicet je to opravdu kost. Sakra i na třicet je to luxus :) "...so you ain ´t suck a one dick tonight?" " eh...." :)) ()

Patw 

všetky recenzie používateľa

Průměrný film, který opravdu stačí vidět jen jednou. Oblečte si žluté těsné šaty a budou Vás mít všichni za prostitutku. Opravdu zbytečný snímek. A když člověk vezme do úvahy, že hlavní hrdinka se chová jako blbá blondýna (a že by vůbec žádný film vlastně nebyl, kdyby zůstala ležet v posteli) zjistíte, že je to opravdu o ničem. Slabé dvě hvězdičky jen za to, že na konci mi to vše bylo tak trochu sympatické díky hercům. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (7)

  • Stanica KZLA pravdepodobne paroduje skutočnú stanicu v Los Angeles, KTLA. (Real Tom Hardy)
  • Když Megan (Elizabeth Banks) krade kolo a mluví s chlapcem, má v jednom záběru ve vlasech listí, ale v dalším už ne. (Tirny12)
  • Film se natáčel v Dowtownu v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama