Reklama

Reklama

Jason (Zac Efron), Daniel (Miles Teller) a Mikey (Michael B. Jordan) sú kamoši na život a na smrť. Spoločne sa flákajú a vymetajú bary na Manhattane. Keď Mikeyho opustí manželka, s ktorou chodil od vysokej školy, uzavrú spoločnú dohodu. Už nijaké zlomené srdcia a hlavne žiadne vážne vzťahy. Byť single je predsa úžasné! Ich plán vyhýbať sa záväzkom a dodržať za každých okolností prísahu nevernosti však nepočíta s jednou malou komplikáciou. Všetci traja sa nečakane zaľúbia! Jason do novej kolegyne Ellie (Imogen Pootsová), Daniel do dlhoročnej kamarátky Chelsea (Mackenzie Davisová) a Mikey dokonca do vlastnej ex-manželky. Keďže si však prisahali, že zostanú sami, každý z nich svoj vzťah pred ostatnými drží v tajnosti. Ako dlho im to však môže vydržať, keďže sú stále spolu? (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (8)

  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)
  • Zac Efron (Jason) musel odložiť promo vystúpenia kvôli nešťastnému pádu vo svojej vile v Los Angeles. Lekári mu museli zadrôtovať čeľusť a zašívať ranu. (kacer4)

Súvisiace novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (viac)

Reklama

Reklama