Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja výtržnícki študenti Adam, Dave a Doofer sú vyhodení z internátu a študentského bratstva Kappa Omicron Kappa (KOK), pretože upadnú do podozrenia, že potiahli finančnú zbierku na večierok. V prezlečení za dievčatá sa pokúsia dostať späť, aby získali dôkaz o svojej nevine. Udalosti však naberú iný spád a všetci skončia na internáte dievčenského spolku, útočisku málo atraktívnych dievčat (keďže naši hrdinovia očividne kráskami nie sú). Plán sa začne definitívne rúcať, keď sa Dave zaľúbi do jednej zo spolubývajúcich a Adam v prezlečení sa zapáči jednému z bývalých kamatátov. Navyše im všetci denne dávajú pocítiť, aká je to slasť byť neatraktívnym dievčaťom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (111)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Poznáte frázu, že je to tak zlé až sa to stane dobré? To je presne tento film. Začal som to sledovať s myšlienkami, že to nebude stáť za nič, ale myslím, že nakoniec tam bolo pár dobrých myšlienok a scénok, ktoré ma pobavili. Povedzte mi, v ktorom filme ste videli šerm s vibrátormi? Ale napriek tomu, že som sa miestami pobavil, toto rozhodne nie je dobrý film. ()

Lion438 

všetky recenzie používateľa

Tohle je komedie, u které je dobré udělat si obrázek až po shlédnutí. Nejprve moc nenadchne námět. Souboj tajných spolků na vysoké škole, zpití studenti se předhánějí, kdo bude mít víc zářezů na pažbě. Pak ale přijde v zájmu záchrany nouzové řešení. Navléknout se do dámských šatů. Nakonec se z toho vyklube hodina a půl slušné zábavy. Speciálně si cením věrohodnosti „děvčat.“ Tedy až na Harlanda Williamse, ten připomínal spíše nepovedeného tátu v sukni. Každopádně Michael Rosenbaum neměl daleko, alespoň podobou, k legendární Tootsie Dustina Hoffmana. ()

Reklama

renoarko 

všetky recenzie používateľa

V podstate je to taká teen-hovadina, akých sú stovky, k tomuto filmu mám však určitú citovú väzbu (ja som sa pri ňom dokonale bavila a dodnes z neho citujem niektoré hlášky). A ešte jedno odporúčanie: Sledujte to len v origináli, dabing to podľa mňa dosť zabil. (Z hlavných predstaviteľov sa stali riadne fešandy, to sa musí uznať) ()

Šimpy 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem lepší věc. U některých teenage komedií jsem se nechutně byvil. Tady jsem se taky párkrát brutálně zasmál, ale spíše nad trapností některých scén. Chyběly mi trochu inteligentnější vtípky. Ale co považuje za plus je M. Rosenbaum, který konečně odložil neustále vážnou tvář Lexe Luthora a hodil na sebe ženský šaty. Jen to mohlo být vtipnější. Někde jim jde o to být trapný a tím pobavit a aby je diváci tak brali, což bohužel nevyšlo. ()

xavierr13 

všetky recenzie používateľa

To je opravdu bláznivá komédia pre teenagerov, chlapci prevlečený za dievčatá poznávajú ešte len, ako sa cítia dievčatá, čo nie su krásne a nachádzajú krásu v niečom inom než len krásna tvárička, ale aj tak miestami film strašne nudí a to potom stráca tempo na celom filme *škoda*hodnotil by som lepšie *2* ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (5)

  • Michael Rosenbaum nosil paruku v průběhu celého filmu, neboť jeho role v televizním seriálu "Smallville" (2001) vyžadovala, aby měl hlavu stále oholenou. On vyžadoval, že když má nosit paruku, tak jen nějakou špatnou, a proto má jako Adam takové divné vlasy. (c.tucker)
  • Absolventi KOK (jako Daveův otec, John Kloss a další) byli všichni členové bratrstva ve filmu Zvěřinec časopisu National Lampoon (1978). Proto je zde také cameo Johna Vernona - nemocný stařík na křesle ošetřovaný Adamem, možná lépe známý jako děkan Wormer ze Zvěřince. (c.tucker)
  • Pracovní název filmu byl Dog Catcher. (c.tucker)

Reklama

Reklama