Reklama

Reklama

Bella a Sebastián

  • Česko Bella a Sebastián (viac)
Trailer 1

Malý Sebastián, ktorý žije v horách so svojim adoptívnym dedkom, sa jedného dňa tajne spriatelí s divokou fenkou veľkého horského psa Bellou. Uprostred krásnej alpskej prírody spolu zažívajú mnohé dobrodružstvá, to najväčšie z nich im však prinesie svet dospelých počas 2. svetovej vojny... (STV)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (152)

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Docela milý film, jehož starší seriálovou verzi jsem kdysi viděl jako dítě a dost se mi líbila. Tohle jsem tedy zkusmo pustil našim mlaďochům, jestli je v době kompů, smartfounů a vůbec celé té přemodernizované techniky zaujme příběh kluka z doby, kdy se lidem o dnešních vymoženostech ani nezdálo a řešily se úplně jiné existenční starosti. Kupodivu měl u nich film úspěch, asi hlavně proto, že pesánek Bella byl opravdu roztomilý (ale doma bych ho nechtěl ani za milion). A mě to vlastně pobavilo taky docela příjemně, i přes ten zvláštní konec... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 1965 bol vo Francúzsku natočený televízny seriál "Bella a Sebastian". Mal trinásť, zhruba pol hodinových, epizód. Týmto seriálom sa nechal v roku 2013 inšpirovať režisér Nicolas Vanier a natočil rovnomenný celovečerný kino film. Je to príbeh priateľstva malého chlapca Sebastiana a krásneho horského psa. Odohráva sa počas druhej svetovej vojny. Dej je situovaný do nádherného prostredia francúzskych Álp. Je to príjemný rodinný dobrodružný film. *** ()

Reklama

Kmotr76 

všetky recenzie používateľa

Alpy jsou kouzelné, Bella je krásná, Sebastian je roztomilý. Ale příběh je otřesný a nebude bavit ani děti, ani dospělé. Pro dospělé bude příliš naivní, pro děti moc složitý, hlavně události okolo 2. světové války. Vadili mi i hlouposti a v zásadě drobnosti, které ale byli až příliš patrné. Zejména pád Belly do propasti (u psa bych to zrovna nečekal) nebo lavina, která zavalí jen hodného Němce a přes všechny ostatní se jen převalí. Takže kdyby bylo na mě, na válku bych se vykašlal (hlavně závěrečný přechod) a nechal bych tam jen Alpy, Bellu a Sebastiana. ()

evapetra 

všetky recenzie používateľa

Trochu mě zklamalo, že z původního Sebastiána, kterého znám z knížky a seriálu, zbyl jenom chlapec, pes a hory. Dokonce je děj zasazen do jiného období. No, ale je to takový příjemný, i když trochu naivní dětský film. Plný záběrů na klukovské a psí dovádění, na krásnou horskou přírodu od jara až do zimy, kdy začíná to největší dobrodružství. Malý Félix Boussuet působí v roli Sebastiána stejně mile a bezprostředně jako jeho předchůdce v seriálu z roku 1965. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekné. Nečakal som, že to bude mať normálny záver. Francúzi prekvapili a to nie len výpravou ( I love Alpy ) ale aj dejom. Príjemné, miestami nezáživné ale s peknou gradáciou a normálnym záverom, čo cením. A samozrejme netreba zabúdať na prudko jebateľnú Margaux Châtelier a moju obľúbenú divíziu. 4 z 5 ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (9)

  • Jedná se o třetí film Nicolase Vaniera, zároveň stejně jako jeho dva předchozí filmy i tento má v sobě téma přátelství člověka s psovitou šelmou. (Dracconnis)
  • O roli Sebastiána se ucházelo 2 400 chlapců. Ke kamerovým zkouškám bylo vybráno 200 adeptů a posléze vyšel hlavní představitel z dvanácti nejúspěšnějších. (Terva)
  • Celý film sa natáčal chronologicky počas troch ročných období, od leta do zimy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama