Reklama

Reklama

VOD (1)

Tento film rozpráva príbeh o dvoch pittsburgských boxeroch - "Razorovi" a "Kidovi" (Sylvester StalloneRobert De Niro), ktorých krutá rivalita upútala pozornosť celého národa. V dobe ich vrcholovej slávy v dvoch vzájomných zápasoch jeden druhého porazili, ale v roku 1983, v predvečer ich rozhodujúceho tretieho zápasu, Razor neočakávane oznámil odchod do dôchodku bez udania dôvodu. O 30 rokov neskôr dostanú ponuku, ktorá sa neodmieta - vrátiť sa do ringu a konečne určiť ich vzájomné skóre. Pri ich prvom stretnutí prebehne nechcene vtipná bitka, do ktorej sa okamžite zapoja aj ostatní. Keď dokážu prežiť tréning, možno sa nového zápasu skutočne dožijú. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (676)

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Dva filmoví boxeři, Stallone a DeNiro, opráší boxerské rukavice, aby vdechli život novým postavám, novým boxerům, mezi kterými je stará nevraživost. Snímek drží nad vodou humor a herecké výkony. Kdyby byl film koncipován jako drama a nikoli komedie, jistě by to nedopadlo tak, jak to dopadlo. Pro mě příjemná podívaná, která fanoušky boxerských filmů, zvláště tedy Rockyho a Zuřícího býka, potěší. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Pod pojmem aktivní důchod jsem si dosud představoval procházky v přírodě, nadávání na nevychovanou mládež, zahrádkaření a čtvrteční fighty v Kauflandu. Jenže neuvěřitelně zábavný film o Kidovi s Razorem mi ukázal jinou cestu - v důchodu chci boxovat, hláškovat, milovat a užívat si všech nemocí, které stáří přináší. A pokud mi film dokáže takhle změnit pohled na svět, tak si svých pět hvězd zaslouží. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, nemal som veľké očakávania. Nevedel som si predstaviť, ako môže fungovať myšlienka postaviť dvoch dedkov do ringu a urobiť z toho film. Som milo prekvapený, ako sa scenáristi s príbehom vyhrajkali. Žiadna nuda a dej okorenený toľkými skvelými hláškami, že ťažko hľadať film, kde by ich bolo viac. Je tu cítiť melanchóliu, ale je to taká príjemná melanchólia, vôbec nie smutná ani depresívna. Srší z nej pozitívna energia obohatená mnohými vtipnými scénkami. Počas sledovania filmu som nevedel prísť na to, ako sa to skončí, a tu ma opäť scenár milo prekvapil. Vo filme je vrchovate všetko, čo sa u tohto žánru očakáva - perfektný scenár, akcia, vtip aj emócie, preto ho rozhodne odporúčam. 90/100 ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Zúrivého býka som síce nevidel, no za to Rockyho mám napozeraného od spodu po vrch. Grudge Match neoplýva v podstate ničím originálnym, miestami odkazuje na snímky z ktorých vychádza (aspoň teda odkazy na Rockyho som spozoroval), pričom herecká dvojka udržuje film nad priemerom. Nenudíte sa a to je podstatné, i keď po premietaní nebudete o nič múdrejší ani kultúrne obohatenejší. ()

Hunt 

všetky recenzie používateľa

Tvůrci zvládli žánr na výbornou, nenudí a servírují nám chutné menu, které sice vychází ze starých receptů, ale o to víc má kvalitní základ, je velice chutné, přísady navzájem ladí, má šmrnc, není mdlé ani překořeněné a je znát, že kuchař si dal práci! Na hlavní dvojici hvězd je opravdová radost se dívat - jsou to hvězdy prvotřídní svítivosti - díky za příjemný zážitek v kině! ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (29)

  • Ve snímku se objeví slavní boxeři Mike Tyson a Evander Holyfield, kteří byli stejně jako hlavní hrdinové filmu svého času velcí rivalové. (Punisher)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať dodatkové scény. (Johnny.ARN)
  • Razorov (Sylvester Stallone) dom sa v skutočnosti nachádza v New Orleans na ulici Park Blvd. Vo filme sa nachádza v meste Pittsburgh. (danny3l)

Súvisiace novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (viac)

Reklama

Reklama