Reklama

Reklama

VOD (1)

Tento film rozpráva príbeh o dvoch pittsburgských boxeroch - "Razorovi" a "Kidovi" (Sylvester StalloneRobert De Niro), ktorých krutá rivalita upútala pozornosť celého národa. V dobe ich vrcholovej slávy v dvoch vzájomných zápasoch jeden druhého porazili, ale v roku 1983, v predvečer ich rozhodujúceho tretieho zápasu, Razor neočakávane oznámil odchod do dôchodku bez udania dôvodu. O 30 rokov neskôr dostanú ponuku, ktorá sa neodmieta - vrátiť sa do ringu a konečne určiť ich vzájomné skóre. Pri ich prvom stretnutí prebehne nechcene vtipná bitka, do ktorej sa okamžite zapoja aj ostatní. Keď dokážu prežiť tréning, možno sa nového zápasu skutočne dožijú. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (676)

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Zpátky do ringu aneb poslední match Sylvester Stallonea. V roli zestárlého boxera, který se ve filmu mockrát v ringu neukáže, ale přesto se jedná o zábavnou komedii. Skvěle ho doplňuje jeho soupeř De Niro. Lepší dvojku si nedokáži v tomto souboji představit a i když nejde o nějaký originální filmový zážitek, divák si své určitě najde.. 7/10 = 79% ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Rocky vs. Lamotta si dávají na hubu v poměrně slušné komedii o rodině a sportovním duchu. Celým filmem se táhne příjemný old-school odér a Sly i De Niro si ze sebe i ze svých slavnějších rolí dokážou udělat srandu. Vedlejší party jsou velice dobře obsazené, nejsympatičtější je jednoznačně synátor Jon Bernthal a dědula Alan Arkin. Nebýt tak toho velkého mínusu v podobě užvaněného, debilního černocha... Nemám televizi. Oblbuje to. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príťažlivá herecká zostava. K filmu pritiahne ako magnet no a stým sú automaticky spojené i vysoké očakávania...Obidve hviezdy si už boxerov zahrali, preto uveriť dvojici starších pánov boxerskú mladosť nebol vôbec problém. Úvod s počítačovou verziou zápasu trochu pripomenul nedávneho posledného Rockyho Balbou, ale potom sa film uberie iným smerom. Malý problém som videl v žánrovom zaradení. Ako dráma bol film málo vážny, ako komédia zas málo vtipný. Pomerne slušne bol rozobratý súkromný život dvojice boxerov, ktorý vzájomne preplietla i kráska K. Basinger, ktorá na svoj vek vyzerá very good. Herec J. Bernthal známy zo série Walking dead tu hrá DeNirovho syna a istá podoba medzi nimi je, takže oceňujem výber. Film slušne odsýpa, ale to nekonečné množstvo úderov do ksichtu v zápase si mohli odpustiť, toto už dnes zhltne málokto. Celkovo spokojnosť, ale k 4 hviezdam tomu niečo chýba. Osobne som čakal viac. 60%. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Film je evidentne veľmi inšpirovaný Rockym a Zúriacim Býkom, tiež preto našich dvoch hlavných hrdinov hrajú Sylvester Stallone a Robert De Niro. Rocky proti Býkovi. Znie to dobre a tiež to dobre vyzerá. Snímka má dej a nie je to len o športe, ale aj o súkromnom živote našich dvoch hrdinov. Páči sa mi, keď starých hercov vo filmoch premenia na opäť mladých, ktorí vyzerajú ako v skutočnosti, keď boli mladí. Srandovné hlášky, fajn herci a prekvapivý snímok. Film sa mi páčil. A tiež vedľajšie postavy (Kim Basinger a Jon Bernthal). ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Zúrivého býka som síce nevidel, no za to Rockyho mám napozeraného od spodu po vrch. Grudge Match neoplýva v podstate ničím originálnym, miestami odkazuje na snímky z ktorých vychádza (aspoň teda odkazy na Rockyho som spozoroval), pričom herecká dvojka udržuje film nad priemerom. Nenudíte sa a to je podstatné, i keď po premietaní nebudete o nič múdrejší ani kultúrne obohatenejší. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (29)

  • Pred zápasom na konci filmu dáva Louis (Alan Arkin) v šatni Razorovi (Sylvester Stallone) rady, pričom si môžete všimnúť, že má holé ruky. Hneď ako si k Razorovi sadne na lavičku, položí mu ruku na rameno, na ktorej už má ale natiahnutú gumenú rukavicu. Po strihu rukavica opäť zmizne. (Johnny.ARN)
  • Hodně lidí si myslí, že se jedná o Stalloneho projekt. Podle Roberta de Nira to byl ale právě on, kdo dostal scénář jako první a jeho napadlo, že jeho oponentem by mohl být právě Sylvester Stallone. Tomu se ale nejprve na filmu dělat nechtělo, protože nechtěl parodovat Rockyho (1976). Nabídku přijal až poté, co ho Robert de Niro přemluvil. (Chevees)
  • Natáčení probíhalo na konci roku 2012 v New Orleansu a Pittsburghu. (jenik71)

Súvisiace novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (viac)

Reklama

Reklama