Reklama

Reklama

Milenci tých druhých

  • Česko Milenci těch druhých (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jake Harbor (Jason Sudeikis) a Lainey Daltonová (Alison Brieová) na univerzite spoločne zažili prvú sexuálnu skúsenosť. Keď v súčasnosti, o desať rokov neskôr, sa náhodou stretnú v New Yorku, zisťujú, že im to v živote - a hlavne vo vzťahoch - veľmi nevychádza. Ich najväčším problémom je partnerova vernosť. Kým Jake je profesionálny sukničkár a záletník, Lainey je neustále zraňovanou a podvádzanou kráskou. Obaja preto uzavrú úprimnú priateľskú dohodu o vzájomnej, prísne platonickej vzťahovej výpomoci, ktorej cieľom je obojstranná podpora pri hľadaní zdravého a šťastného partnerstva. Takého partnerstva, ktoré žiadna nevera - alebo niečo podobné - nemôže narušiť. Alebo áno? (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (182)

campix 

všetky recenzie používateľa

Milenci těch druhých jsou přehlídkou všech možných klišé, která Vás v žánru romantických komedií napadnou, ale co naplat když ono to prostě výborně funguje. Ústřední dvojice Sudeikis - Brie je dostatečně sympatická a společná chemie funguje výborně. Je zhruba jasné, jak všechno bude probíhat a také jak všechno skončí, ale i tak dokáží tvůrci určitými situacemi překvapit a rozesmát Vás. Prototyp kvalitní romantické komedie, která nepřichází s ničím novým, ale své si plní na jedničku. V rámci žánru nelze než doporučit. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Ústredná dvojica má skvelú chémiu, takže vôbec nevadí že podobnú story sme už párkrát v oveľa lepšom (Harry a Sally) ale aj podstatne horšom (Love Rosie) prevedení viackrát videli. Tu je to ozvlášnené hlavne otvorenejším prístupom k sexu, čo je samozrejme len dobre. Škoda záverečnej štvrťhodinky, ktorá zničí celú tú krásnu civilnosť a hádže hrdinom zbytočne polená pod nohy. Ten film to vôbec nepotreboval. A keby skončil scénou pri dodávke bolo by to ešte lepšie. Ale na to tvorcovia zjavne nemali odvahu. 7/10 P.S. scéna rozhovoru na posteli je jedna z najlepších romantických scén za veľmi dlhú dobu a hlavne kvôli nej sa prikláňam k 4* ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Idiotská komédia, kde sa máme smiať na výrokoch ako "sex je ako heroín", "strčil som si do zadku muesli tyčinku", "hovorila si o análnom panestve? alebo "on to hovorí, lebo ho otec zneužíval". No hahaha, to je fakt silná romantika. Hovorí sa tam len o sexe ale samozrejme len tým vulgárnym spôsobom. Na druhej strane každý súloží výlučne oblečený. ()

Alementina 

všetky recenzie používateľa

Velmi subjektivni, ale strasne moc se mi to trefilo do nalady a pokud patrite k lidem, kteri si dokazou dokanale komplikovat zivot, protoze delate proste rozhodnoti, o kterych vite, ze nejsou asi dobra, jen si nemuzete pomoci ... A vzdycky jsem nesnasela vetu, kterou vetsinou pronaseli moji pratele "proste jsem udelal, co je spravny", a tak si jeden si vzal zenskou, protoze to bylo spravny, tak si jina poridila dite s tim "spravnym". A ja tohle porad neodkazu delat, ty spravny dospelacky veci. Takze jo, radeji prohraju, s laskou, nez spravne vyhrat. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Milenci tých druhých zaujmú tým, že od prvej minúty pre nich sex nepredstavuje nijaké tabu. Naopak, je hlavnou témou filmu i väčšiny dialógov a protagonisti k nemu majú možno až príliš zdravý vzťah (a predovšetkým v prípade Jakea s až príliš veľkým množstvom žien). Otvorenosť a nekorektnosť, s akou sú prekračované spoločenské konvencie týkajúce sa správania partnerov a ich prezentovania na verejnosti - vrátane užívania drog - však nekorešpondujú s uhladene rozprávkovým a pohodlne konzervatívnym vyznením.“ Viac v recenzii. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (6)

  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)
  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)

Reklama

Reklama