Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film na motívy svetového bestselleru autora Nicholasa Sparksa, ktorý vás presvedčí o tom, že skutočná láska existuje. Mladý Luke Collins (Scott Eastwood) je bývalý jazdec rodea, ktorý sa pokúša o veľkolepý návrat na scénu. Sophia Danková (Britt Robertsonová) je vysokoškoláčka, ktorá sa pripravuje na svoju vysnívanú prácu v New Yorku. Keď medzi nimi vznikne neobyčajné a veľmi silné puto, obaja sa spoločne vydajú na neistú, ale prekrásnu a romantickú cestu životm. Ak odlišné životné ciele preveria odolnosť ich vzťahu, osudové stretnutie s Irom Levinsonom a jeho dojemné spomienky na vlastné manželstvo im navždy zmenia život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (23)

Trailer 2

Recenzie (208)

klukluka 

všetky recenzie používateľa

Po prvních pár minutách jsem si myslel, že se těm Kenům a Barbienkám v kloboucích a kožených tangách budu na konci cynicky vysmívat. Tedy pokud bych to vůbec přetrpěl. To se nakonec podařilo, a dokonce to ani nebylo tak zoufalý, jak jsem původně předpokládal. Byl to romantický film a z hlediska žánru se povedl. Jasně, bylo to cukrkandlový, byl to pouťovej kýč, ale bylo to milý, pěkný, milejší a pěknější než reálný životy, ty to může jen rozsvítit, tak proč to zatracovat... ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Chtěl jsem ten film z hloubi duše nenávidět, protože nabízel dvě zdánlivě oddělené romantické linky namísto jediné, kompaktnější. Vyprávění ze čtyřicátých let mě často vyloženě štvalo, rušilo a nezajímalo. Jenže pak se to všechno v poslední půlhoďce tak fikaně protne, že mi na rozdejchání nestačila ani kompletní domácí zásoba papírových kapesníčků. To je tak sprostý! Cítím se podveden. A užívám si to. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tak ako k minulému filmu Nicholasa Sparksa (Safe Haven) aj tomuto filmu dávam 3*. Nie je to niečo, čo by človeka urazilo, ale rozhodne to nie je ani nič čo by si človek pozrel znovu. Film má svoje dobré momenty, osobne si myslím, že príbeh Ruth a Ira je celkom zaujímavý a herci majú chémiu, no v prípade Sophie a Luka je to už o niečo horšie. Najväčším problémom ale je, že príbeh je príliš priehľadný a jednoducho odhadnuteľný a všetko čo si myslíte že sa vo filme stane, sa skutočne aj stane. Nemyslím si, že som premhral svoj čas, ale k filmu sa už určite znovu nevrátim. Očakávania sa naplnili, Britt Robertson bola fajn, ale nič v tomto filme nekričí pre pozornosť. Je to proste ľahký romantický film na jedno pozretie.Hodnotenie: C+ ()

Happens 

všetky recenzie používateľa

Film rozpůlen dvěma příběhovými liniemi časově odstupňovanými 50 lety, jedna přebíjí klišé druhé. Alespoň je z čeho vybírat. Zápletka se skládá ze sobeckosti lidí a jejich schopnosti jí překonat, což se podaří v jednom příběhu a ve druhém po dosažení objektu sobeckosti, vyprchává ego. Poučné jak pantofle. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Už som to asi spomínal viac krát ale opäť to musím zdôrazniť. Ak romantiku, tak s pera Nicholasa Sparksa. Inak tomu nie je ani pri tomto filmovom počine na motívy jeho knihy. ide v podstate o dva rozdielne príbehy v dvoch rozdielnych časových obdobiach. jeden je prirodzene rozprávaní treťou osobou a jeden je v reálnom čase teda Intime. Oba príbehy sú niečím špecifické a upútajú vás inou vecou a inou zápletkou ale výsledok je rovnaký láska vždy víťazí nad chamtivosťou a zlom. Film by sa dalo vidieť ešte zopár krát ale dal by som si na neho dlhší časový rozostup lebo príbehy sú silné a netreba aby scenár zovšednel a stratil to prirodzené čaro. 85% ()

Galéria (68)

Zaujímavosti (9)

Reklama

Reklama