Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film na motívy svetového bestselleru autora Nicholasa Sparksa, ktorý vás presvedčí o tom, že skutočná láska existuje. Mladý Luke Collins (Scott Eastwood) je bývalý jazdec rodea, ktorý sa pokúša o veľkolepý návrat na scénu. Sophia Danková (Britt Robertsonová) je vysokoškoláčka, ktorá sa pripravuje na svoju vysnívanú prácu v New Yorku. Keď medzi nimi vznikne neobyčajné a veľmi silné puto, obaja sa spoločne vydajú na neistú, ale prekrásnu a romantickú cestu životm. Ak odlišné životné ciele preveria odolnosť ich vzťahu, osudové stretnutie s Irom Levinsonom a jeho dojemné spomienky na vlastné manželstvo im navždy zmenia život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (23)

Trailer 3

Recenzie (208)

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Jezdec na rohatém oři a tupá milovnice umění se střetávají kousek od kampusu na kolbišti, kam byla ta naše puťka vytažena kamarádkou od objemného učiva. Fešácký KAUBOJ zapůsobí a předojemná romance je na světě. Ta naše žabka se rozplývá nad dojícími technikami toho naše Don Juana, zatímco Don Juan žasne nad tím, jak debilní obor si ta jeho vyvolená zvolila. V závěru filmu již divák nevěřícně kroutí hlavou, když to naše nemehlo dostane for free sadu obrazů od Picassa, za něž následně pořídí té své žábě galerii na venkově vedle kravína. Ta naše puťka chodí do práce v ŠANELU, cestou domů vyzvedne v kravíně frajera a oba společně jdou do jediné sámošky, jež je situována mezi kravínem a světáckou galerií. DEBILITA pro ženy v přechodu. 30% ()

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Láska vyžaduje oběti. Dlouho jsem přemýšlel jak se mi Nejdelší jízda vlastně líbila. Líbila, ale zároveň si myslím, že nevyniká naprosto ničím. Příběh je dojemný, hezký a kouzelný. Ale nebudu si lhát do kapsy, že tohle neumí vykouzlit dalších x filmů. Navíc od Sparkse se mi The Choice (2016) líbila mnohem víc. Tady Eastwood junior je snad sympatičtější než Robertson, a to píšu to jako chlap. Ona milující galerie a umění a on jako nejlepší (skoro) jezdec na býku. Z příběhu trošku vytrhává druhá dějová linka z minulosti, i když je vlastně nevyhnutelné aby se obě propojili na konci. Taky mi chybí trošku to morální poučená u postavy Luka, který jede do Vegas. Zkrátka jsem si to užil, ale je zde tolik lepších kandidátů na romantické drama, že příště šáhnu jinam. I když, co si budeme povídat, kdo by nechtěl mít ranč a být sexy kovboj? Alespoň na ty dvě hodiny. (70 %) ()

Reklama

lioncel 

všetky recenzie používateľa

V plné nahotě se zde ukazuje, že Nicholas Sparks v posledních letech už své romány sám nepíše - dělá to za něj podle mého nějaký nepříliš kvalitní počítačový program .. Sparks jen naťuká na klávesnici zadání, tj. námět, hlavní postavy a možná i požadovaný počet stran ... jak jinak si vysvětlit, že má vše z poslední doby na jedno brdo, podle téměř totožného vzorce ... ano, vím že každý spisovatel má svůj nezaměnitelný rukopis, který si čtenáři buďto oblíbí, nebo ho prostě nevyhledávají, pokud jim nesedí ... - takže - no, zkrátím to, škoda jeho talentu, vždyť Lahev či Zápisník - to byla nádhera .... raději pojďme k filmu: zachraňuje ho Britt Robertson / Sophia Danko (5 hvězdiček), výborný Alan Alda / Ira Levinson (hodně smutný pohled, jak Alda věkem sešel) a vlastně i ten poměrně dost prkenný Scott Eastwood / Luke Collins zde ve své roli kovboje nijak nepřekážel .. co mi tentokráte ale poměrně hodně nesedělo (svým obsazením), bylo to vracení se v čase .... summary : film je na tři hvězdy - já přidávám ještě jednu bonusovou pro Britt ... ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Pri tých všetkých sfilmovaných "sparksovkách" to už akosi stráca to svoje niekdajšie čaro. Už predchádzajúci filmový počin The Best of Me nedosahoval kvalít ako predchádzajúce filmy podľa Sparksovych diel. A v podobných dojmoch to u mňa pokračovalo aj pri tomto filme. Dvojica časových rovín, ktoré boli svojim spôsobom ako cez kopirák, bola síce dobrým základom, ale dávny príbeh o umelkyni a vojakovi bol určite o triedu pútavejší ako ten odohrávajúci sa v súčasnosti - teda romanca medzi sympatickou Sophie a egocentrickým narcisom Lukom. Nikdy som nechápal čo na tom rodeu tí ľudia vlastne vidia. Ako môže niekomu tých pár sekúnd predvádzania stáť za riskovanie života? A ja napr. neviem čím by si relatívne inteligentnú Sophie mohol získať akurát hentaký sebavedomý debilko (asi jedine svojim vzhľadom?). Ale zbytočne polemizovať. Čo sa týka filmu, nebyť poslednej vynikajúcej štvrtiny (najmä scény z aukcie), tak by som to považoval za obyčajný brak, no vďaka tým scénam spejúcim k vyvrcholeniu filmu dávam aspoň 3*. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Oddychova romanticka komedia, a ako prve, co by ma napadlo - keby som nevedel, kto to realne natocil- ze je to dalsi film Garry Marshalla. Omyl, George Tillman /Notorious B.I.G./. Doteraz som ho mal zafixovaneho ako tvorcu podpriemernych filmov, hlavne pre cernochov. Rezisersky na urovni, laska Britt Robertson a Skota VychodnehoLesa je na urovni, tempo nenudi. len v strede nastupili trochu vatovo plane plky a trocha nudy, ale potom sa to opat rozbehlo. Jo, obcas treba od hororu odpocinut a dat si romanticky film : 89 % ()

Galéria (68)

Zaujímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Vo filme zmieňovaná Black Mountain College bola experimentálna umelecká vysoká škola, ktorá skutočne existovala v rokoch 1933 až 1957 v Severnej Karolíne. (Laslo)
  • Natáčanie prebiehalo v Severnej Karolíne. (Laslo)

Reklama

Reklama