Reklama

Reklama

Mladá žena, narodená na začiatku 20. storočia, po nešťastnej nehode prestane starnúť. Po mnohých rokoch prežitých v osamelosti, stretne muža, ktorý by jej mohol pomôcť dostať sa zo začarovaného kruhu večnosti... (Forum Film SK)

Videá (25)

Trailer 1

Recenzie (596)

tron 

všetky recenzie používateľa

Navždy mladá je parádny, fascinujúci film. Vôbec som mu neveril a absolútne sa mi ho nechcelo pozerať, ale potom som sa odhodlal a bolo to geniálne a keď som si po rokoch dal reprízu, bolo to ešte geniálnejšie. Blake Lively si tento film určite dá časom zarámovať a nech už v živote bude hrať v čomkoľvek, toto bude už navždy hodnotené ako jeden z jej najlepších hereckých výkonov (samozrejme po boku báječného Smrtiaceho prílivu). Ostatní sú tiež skvelí, ale nie až tak, ako ona, hoci každá postava urobí niečo úžasné, nečakané alebo niečo iné, čo vás dostane. Scenár je absolútne božský; upísal by som dušu diablovi za to, ak by som raz niečo také dokázal napísať (dcéra). Spomenúť musím fantastickú, zvláštnu, hypnotickú, snovú a nádherne mysterióznu atmosféru, ktorá sa ťahá naprieč celou snímkou. Do toho tony citov, nechýba humor, silné a nezabudnuteľné momenty, ktoré vám vytvoria zimomriavky na koži a slzy v očiach (pes, sivý vlas, oživovanie, meteorit, stretnutie po desaťročiach). Nevidím dôvod nenapáliť tomu rovnú stovku. Bez debaty jeden z najlepších filmov roka (ak nie desaťročia). ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Věčně mladá je snímek, který mě na začátku zaujal, ovšem poté přišla pasáž, jež otupila moji pozornost a zaujetí ze sledování mizelo, avšak po nástupu Harrisona Forda na scénu, jsem již neodtrhl zrak od obrazovky a můj dojem z filmu se rapidně zvyšoval. Místy mi Kriegerův počin připomínal kultovního Benjamina Buttona či Pozemšťana. Skrze závěrečnou půlhodinku přemýšlím i o páté hvězdičce. ()

Reklama

nash. 

všetky recenzie používateľa

Nečekaně příjemná a netradiční romantika, která je možná až příliš pohádkově pojatá a motiv času není tak výrazný, jak se Blake Lively snaží předstírat, ale jako fanda romantiky to filmu nevyčítám (a dokonce jdu tak daleko, že budu Blake věřit, její stesk po vráskách, šedých vlasech a stárnutí). to mě spíš trochu mrzí lehce přepísklý princ, napsaný až moc sluníčkově a podle mustru klasické červené knihovny z počátku minulého století. A také nedostatek odvahy k zajímavějšímu závěru, jenž by vše dotáhl k dokonalosti. Jinak ovšem šlo, s výraznou pomocí Harrisona Forda, o příjemně strávené dvě hodinky. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Začátek výbornej, výpravnej... pak nastala nuda, kterou zachránila až příběhová linie s mladým i starým Fordem. On na tom škobrtnutí velkej podíl asi má i ten Huisman, kterej mi byl celej film děsně nesympatickej, toho bych si nepustila na gauč, ani kdyby mi bylo devadesát a on po mě jako mladíček pálil. To pak není divu, že mi ani konec nesedl, když Ford měl charisma úplně na jinym, o dost vyšším komíně. Ale dobře se na to koukalo, na to i na Blake Lively, taková pannensky krásná ochechulka, že bych do ní šla bez ohledu na věk. ()

Rocky62 

všetky recenzie používateľa

Geniálně vyladěná záležitost bez jakéhokoliv patosu, sentimentu či rádoby dojemných scén, které by tam režisér notně musel našroubovat. Emoce zde mají svůj důvod, neboť veškeré citové scény jsou upřímné a zahrány od srdce. Blake Lively je fenomenální a dle mě jí minimálně oscarová nominace nemine. Dialogy je též radost poslouchat. Není nouze o chytré scenáristické hrátky a navrch hlubokou myšlenku, která dělá Adaline skutečně něčím výjimečným. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (22)

  • Hoci sa filmu odohráva v kalifornskom San Franciscu, filmári pracovali výlučne v kanadskej provincii Britská Kolumbia. Film sa natáčal od 10. marca do 5. mája 2014. (MikaelSVK)
  • Anamorfné šošovky a minimálne použitie steadicamov boli použité na zabezpečenie väčšej autentickosti scén odohrávajúcich sa v 30., 40. a 50. rokoch 20. storočia. Ako inšpirácia pre dobový farebný tón a sýtosť poslúžili filmy Páni majú radšej blondínky (1953) a Ako sa vydať milionára (1953). (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (viac)

Reklama

Reklama