Reklama

Reklama

Párok Frank si s kamarátmi spokojne nažíva vo vákuovom balení na polici v potravinách. Vo vedľajšom regáli zase býva jeho láska, žemľa Brenda. Zdá sa, že život nemôže byť krajší, keď obaja skončia v tom istom nákupnom košíku. Potraviny totiž túžia po jedinom - aby sme si ich z obchodu priniesli domov. To však ešte nevedia, čo sa s nimi po príchode do domácností deje. (Itafilm)

(viac)

Videá (10)

Trailer 3

Recenzie (791)

Dan9K 

všetky recenzie používateľa

Veskrze velmi sympatický film, který není zdaleka tak pitomý a hloupý, jak se o něm snaží spousta lidí tvrdit. Jen si v něm najdou svoje obě dvě skupiny, jak ti s IQ pod sto, tak i někteří, co jsou nad a nehrají si na to, že kakají fialky. Je fakt, že přehnaná ostrost mluvy nerovná se ostrost vtipu, tedy pro mě. Ne, že by mě sprostota a všudypřítomná sexualita urážela, to vůbec, ale její větší nenucenost by přidala filmu na překvapivosti, neboť po chvíli už to člověk skoro nevnímá. Avšak klady jasně převládají; brilantní námět, velmi povedené a netrapné narážky na jiné filmy/žánry i aktuální geopolitickou situaci a dobré situační gagy. Zejména se povedlo vše, co souvisí s masakrováním nebohých potravin, působí to velmi uvěřitelné a brutálně a díky tomu vtipně. Těším se na pokračování a jsem zvědavý, co s ním tvůrci vymyslí. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Pojem WTF dostal nový rozmer a hranica politicky nekorektného humoru je prekročená tak veľmi, že už ju ani nie je vidieť. Nový počin partie okolo Setha Rogena je ťažko hodnotiť. Sausage Party totiž v mnohých ohľadoch nie je dobrý film. Má nevyvážené tempo, svet, kde sa odohráva nefunguje a príbeh je iba zlepencom scén. Následkom toho sa prvá tretina takmer nedá prežiť. Väčšina humoru vyplýva z toho, že zelenina nadáva a málokedy je to vtipné. Vulgarizmami sa plytvá a strácajú tak na údernosti. Po masakri v kuchyni, ktorý poznáme z trailerov, sa to však celé nakopne a nasleduje sled neuveriteľne vtipných scén vrcholiacich záverečnou polhodinovkou. Nechcem spoilerovať, ale to, čo sa tu občas deje, ste bez preháňania ešte nikdy nevideli. A ani dlho neuvidíte. Je to drzé, brutálne, nápadité a absolútne šialené. Navyše okorenené skvelými parodickými vsuvkami. Tie sa týkajú nielen filmov, ale aj súčasnej spoločenskej situácie. A tvorcom sa podarí uraziť každého bez ohľadu na rasu, politickú, náboženskú alebo sexuálnu orientáciu. Proste niečo, čo som očakával od Deadpoola a nedostal som to. Určite to nie je pre každého, ale návštevu kina sa oplatí risknúť, kvôli originalite a odvahe tvorcov vykašľať sa na zabehnuté pravidlá. Ak sa naladíte na správnu notu je to totiž zábavné. Neuveriteľne zábavné. ()

Reklama

leila22 

všetky recenzie používateľa

Od tejto partičky som čakala viac , viac vtipných scén, viac zvráteností, viac uchýlností ,proste kvalitné animované psycho so sexuálnym podtónom. Smršť nadávok z úst celkom originálne zanimovaného jedla mi nestačila na to, aby som sa nejak výnimočne bavila a to som navyše sedela pred veľkým plátnom. Posledných desať minút však začala poriadna párty, na čo som sa rýchlo prebrala a konečne ma to začalo skutočne baviť. ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Občas: trapné a přehnané. Většinu času: sprosté, přímočaré, sprosté, vtipné, sprosté a originální. Neustále: sprosté. Ve výsledku opravdu ujetě vtipné a zvrácené. Líbí se mi, jak na první pohled povrchní komedie s až pubertálním humorem dokáže mít rozměr, ať rasově politický nebo náboženský. PS: film, co vám změní pohled na nakupování v supermarketu a vaše rozmluvy s potravinami budou pro ostatní nakupující velice bizarní (prokázáno i bez perníku) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $19miliónovTržby USA $93,182,579Tržby Celosvetovo $113,563,891Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ klasická americká bejkovina ale zas tu musím oceniť využitie toho originálne humorného potenciálu plného haluzných scén, malo to gule /videl v kine: 60%/ ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (20)

  • Premiéra byla odsunuta z  3. června 2016 na 12. srpna 2016, aby se zabránilo souboji s filmem Popstar: Vše pro slávu, který měl premiéru 3. června 2016. (Maulincio)
  • Film stál - na poměry animovaných celovečeráků velmi střídmých - 19 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Alan Menken poprvé ve své bohaté kariéře složil hudbu k animovanému filmu, který nebyl od Disneyho. Nechal se pak slyšet, že si to moc užil, protože v osobním životě má drsný a oplzlý humor moc rád. (NIRO)

Reklama

Reklama