Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný program pre deti. Stretnutie s Trpaslíkmi a ich novou pesničkou, smiešnym seriálom, malým kvízom a čítaním z rozprávkovej knižky. (STV)

Recenzie (15)

Carol Pifková odpad!

všetky recenzie používateľa

To ako fakt niekto toto púšťa svojim deťom?! Ak sa taký rodič nájde tak mu odporúčam lobotómiu. A deťom dáky výplach mozgu aby na to zabudli. Po 4 hodinovom spánku som sa zobudila na tú najretardovanejšiu pesničku a už som zo zdesenia nemohla zaspať. Ľudia, čo tam hrajú musia mať doživotnú traumu a ak nie tak sú to chuďáci čo si myslia, že týmto prerazia vo svete filmu.. Fuj! A tie debilné akože škriatkovské čiapky čo kúpili v New Yorkeri za euro za kus vo výpredaji tak radšej nech si cih pretiahnu cez hlavu a nikde sa neukazujú ak nechcú zažiť doživotnú šikanu. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako je možné, že sa na obrazovkách verejno-právnej televízie pravideľne objavuje relácia, ktorá degeneruje a osprosťuje detského diváka?! Namiesto toho aby deti a mládež bola vedená ku normálnemu sociálnemu správaniu je cielene manipulovaná ku tomu, aby len čumela do tabletov, mobilov a počítačov. Za emotikonami "Trpaslíkov" sa skrývajú zákerní, nebezpeční trollovia, ktorí chcú z našich detí urobiť debilné virtuálne zombie. A my všetci ako hlupáci povinne platíme koncesionárske poplatky, aby sa mohol točiť takýto odpad! ()

Reklama

Kwaichi 

všetky recenzie používateľa

Kedysi sa deti učili podobné riekanky v škôlke. Dnes toto poslanie ostáva už len na pleciach masmédií. Originálny nápad ako zaujať dnešné deti a niečo ich aj naučiť. Texty sa síce stále opakujú, no to práve posilní efekt zapamätania si fráz a deťom sa to jednoduché no zároveň moderné a elegantné spracovanie prekvapivo páči. Dobrým príkladom je moja malá sesternica, ktorá si dva dni po tom ako videla jeden diel, recitovala básničku o suši z Japonska. Oceňujem aj talentovaných mladých umelcov, ktorí sa navliekli do smajlikostýmov a snažia sa vytvoriť niečo hodnotné pre najmpadšie publikum. ()

tančísvlky 

všetky recenzie používateľa

Toto je revolučný projekt na slovenskej televíznej pôde. Úplne originálne a prepojenie telekomunikačných vymožeností je nevtieravé a pre deti takmer skvelé. Je poznať na každý pád, že účinkujúci v tomto programe sú skvelí ľudia. Na slovenské pomery takmer úplná bombová relácia. Paaraááááda trpaslíci ... ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama