Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Noc v New Yorku (viac)
Trailer

Mladej žene Brook Dalton (Alice Eve) ujde vlak do Bostonu a naviac je okradnutá. Náhodou však stretne pouličného muzikanta Nicka Vaughana (Chris Evans), ktorý strávi noc tým, že sa jej snaží pomôcť dostať sa do Bostonu skôr ako dorazí jej manžel. (Continental Film)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (228)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Niekde som zakopol o to, že Chris by rád sedel v poslednom čase za kamerou ako pre ňou, ale vtedy ma ani len nenapadlo, že by si vybral takýto film. Každopádne musím uznať, že to chlapcovi sadlo. Je to jeden s tých obyčajný filmov bez príbehu, kde sa prekecá celý film ako v trilógií Richarda Linklatera, ale dávam mu plusový bod, že ako sparring partnerku si vybral tu sexi blondínu s filmu She's Out of My League, Alice Eve. A klapalo im to. Neviem, či sa spoliehal na charizmu Kapitána Ameriky, ale vyšlo mu to. A záver tiež. 80% - 4* ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Od filmov Zacha Braffa som nevidel úprimnejší a krajší film. Linklater je trochu art. Before we go je viac Indie. Ale bez tých hlúpych pózerských postavičiek. Príbeh lacný ako nejaké víno kúpené v Lídli na spríjemnenie večera. Ale herecké výkony Evansa aj Eve to povyšujú na dokonalý večer s priateľmi. Čo na tom, že víno je lacné. Spoločnosť sa ráta. Počas príbehu nastávajú drobné reminiscencie môjho vlastného života a mojich vlastných rozhodnutí. Kedy nie je od veci byť prehnane romantický alebo len tak chytať príležitosti za pačesy a nechávať sa unášať momentom. Konverzačka, ktorá nerozoberá filozofiu, ale sonduje dve duše našich blízkych priateľov, alebo dokonca nás samých. Ľudský príbeh je celkom rarita. Scenár je ťažko napísať tak odžitý, aby tvorcu postavil na určitý piedestál a prinútil ho tak umne narábať s jemnocitlivými emóciami. Ak plytkosť a pátos dostanú plášť zvláštnej aury a predurčujú naše zmýšľanie k túžbe zažitia niečoho rovnako príjemného a jednoduchého, tak viete, že ste si vybrali správny film a film si zase vybral správneho diváka. Ako debut viac než dokonalé. Niečo čo zarezonovalo tak silno, až som tomu sám príjemne prekvapený. ()

Reklama

Tommy987 

všetky recenzie používateľa

Chris Evans si pozrel Linklaterovu "Before Trilogy" a povedal si, že veď to je easy - dve postavy, jedno mesto, jeden večer a 90 minút dialógov. To dokáže aj on. Nedokázal. Postavy síce sú, ale sú nudné, nesympatické, chýba im charakter a nefunguje medzi nimi žiadna chémia. 90 minút dialógov tu je, ale kým tie Linklaterove sú chytré, živé a prirodzené, tie Evansove šuštia papierom a sú dosť banálne. Nočný indie New York je fajn, ale to je tak všetko. ()

Thomick 

všetky recenzie používateľa

The only thing that is stopping you from being the biggest loser in New York is the fact that I haven't left the town yet... Docela se kaju, že jsem někdy na Alice Eve měl takovou pifku, jakou jsem na ni měl po Decoy Bride. V týhle netradiční konverzačce, kde namísto slov hraje prim mimika obou protagonistů (Evans na svym vlastnim úsměvu regulérně ujíždí), se totiž projevila jako vrcholná sympaťanda. V lecjaký poloze. ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Začínám si zvykat, že čím dál více herců či hereček to zkouší i za kamerou. Některým to vyjde a jsou mnohem více chváleny za své režisérské schopnosti, než za ty herecké. A pak jsou tady tací, kteří si pěkně nabijí. Chris Evans díky svému debutu patří zatím do první skupiny. Evans si vybral docela dost obyčejný příběh, o dvou postavách, kteří chodí a povídají a svým způsobem se snaží znovu najít sami sebe. Díky sympatické dvojici Evans a Alice Eve film uteče dost rychle , že si ani nevšimneme několika nudnějších scén, které trochu brzdí film. Before We Go je sympatický film, se sympatickými herci, kteří hrají zajímavé postavy a několikrát jsem si při sledování vzpomněl na filmy Richarda Linklatera(trilogie Před úsvitem, soumrakem, půlnocí). ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (7)

  • Chris Evans (Nick) sa chcel naučiť hrať na trúbke, aby scény odohral sám. Veľmi rýchlo prišiel na to, že je to veľmi ťažké a tak sa aspoň do detailov naučil správny prstoklad, ktorý je presný aj vo filme. (De Large)
  • Brooke (Alice Eve) do Ameriky prišla z Londýna. Herečka Alice Eve sa v Londýne skutočne narodila. (toi-toi)

Reklama

Reklama