Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (87)

asirtes 

všetky recenzie používateľa

Milí Bruce, s postavou MczLajna v Smrtonosnej prasci si ukázal gun a ako vie byť táto bižutéria na hranici efektívnej využitelnosti, ako decentne sa dá vystrielať celá zgerba hrdlorezov a ako sa pritom dá vlastne úplne pohodovo tváriť. Ako ništ. A svet padol na prdel. Širák dole pred Tebou rovno aj s polkou hlavy. A už to fičalo. Prišiel bezkonkurenčný Pulp a Tarantino si urobil z tvojho zadku a zadku jedného nesympatického afroameričana kult. No a keď si zadelil 12 opíc, tak som akože odpadol úplne na zem a doteraz sa z nej dvíham. Bol to poriadny Armageddon. Hm, a ešte si si napohon utrel vtáka aj do Sly-ovej excelentnej kokoťinky ala Postradatelná Expanzedebilů. No z tohto viceprepadáku asi nikto na prdel nepadne. Nevadí Brucík. Je to tu, dnes máš už 60-ku, ale si stále velký pán! Ja som oslávil skuknutím tohto Tvojho vice méně najnovšieho filmového nádoru. Tak osláv ako sa patrí. Happy Birthday Bruce! P.S.: Aby som nezabudol k Vice: odkáž svojmu novému režiserskému kamošovi Brianovi - Not bad for a robot! ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

36 %? Vždyť to nebylo tak zlý. Taková upravená béčková verze Ostrova, kde si Thomas Jane hraje na akčňáka „WIllise“. Podobně jako Ostrov, nutí film k zamyšlení, kde je hranice mezi lidmi a „umělými lidmi“, ať už jde o klony nebo roboty. Problém je, že všechno jde tak nepravděpodobně na ruku zamýšlenému ději, kulky se vyhýbají hrdinům, ... Ale Ambyr je celkem kočka a ta okopírovaná myšlenka je dobrá. ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa

Hodně nepovedený film - asi podobně jako ten Bessonův. Že si tady Bruce Willis moc nezahraje, to je asi všem jasné při takhle levné produkci. Jenže ono to není ani tak zábavné, aby člověk nepřemýšlel na logickými dírami. Např. jak to, že nikdy nikoho nenapadlo taky si pořídit ostré náboje na lidi, nejen roboty, jak ta selekce byla hlídána? Nebo jak to, že cvičené komando se supernovými sapíky nedokáže při přímém výhledu shora sejmout holku? Případně se nechá odkráglovat umaštěným poldou s revolverem? A to komando nemá neprůstřelné vesty? A proč je jeden z hrdinů tak obezřetný okolo toho, aby je nevysledovali, a přitom si dá na nástěnku div ne nápis Míříme sem? Proč, když se něco odehrává ráno, najedou je u jiné postavy večer? Protože večer se auta víc lesknou a kaluže lépe odrážejí noční oblohu a neony světel? Běháte po tajné budově se sapíkem, a nikdo si vás nevšimne? jinak ta závěrečná hláška je sice ve stylu Kurta Russella, ale tenhle herec na to fakt nemá charisma. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Jestli kvůli tomuto Bruce vypustil třetí Expendables, tak je idiot. podprůměrná ptákovina s logikou chování postav u dna... (ta obří mapa Sv. Heleny na nástěnce mě dostala) plus jednoduchost děje místy hraničící až s idiocií. Výsledek požadavku "chci upgrade" mě rozesmál až jsem se rozkašlal (mám angínu, ale to můj smysl odhalit debilní film nesnižuje). Neříkám že celková myšlenka je úplně zlá. Je jen zoufale zle a lacině uchopená. To co předvádí Willis hraničí s drzostí (opravdu si myslí, že tohle je role kterou diváci stojí, nebo mu šlo jen o prachy?) a Thomas Jane vypadá divně... jo... tváří se jako drsňák a střílí líp než členové vycvičeného komanda, ale Punisher to už není... (a Ambyr Childers byla tak příšerná, že ani nestojí za zmínku). ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Jasný priemer. Herci skvelí, ale žiadna veľká sláva, rovnako tak ich herecké výkony. Príbeh je celkom kvalitný, ale čo sa týka dialógov, to už je horšie. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené a nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Hudba celkom dobrá, ale samozrejme nejak zvlášť neohúri. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Ono by sa dalo povedať, že to nieje snímka pre všetkých, musíte mať naozaj radi starého Willisa, inak to pre vás ani nič moc nebude. Takže presne takej skupine ľudí by som to doporučil. Inak snímka zapadne medzi ostatné priemerné diela. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (10)

  • Variety označilo Willisa za toho, ktorý „mohol urobiť film zábavným, no na miesto toho bol on sám nudným“. (Arsenal83)
  • Los Angeles Times napísal, že ide o „dystopické sci-fi pre hlupákov“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama