Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premôže malý Alex pomocou dômyselných pascí štvoricu zločincov medzinárodného formátu? Medzinárodní priemyselní špióni chcú získať tajný raketový čip ukrytý v detskom autíčku, ktoré doputovalo k malému Alexovi. Zločinci ho rýchlo vypátrajú, ale netušia, že v malom chlapcovi majú silnejšieho a prefíkanejšieho protivníka... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (504)

PanFilmov 

všetky recenzie používateľa

Tak toto už nie je ono, vôbec nie také vtipné a ani náhodou originálne ako prvé dva diely SÁM DOMA s Macaulayom Culkinom. Síce sa tam nájde zopár vychytených scén ale to je všetko, výrobcovia úplne odbočili od pôvodneho "Sám Doma" :((( 2* som dal len preto lebo som veľký fanúšik predošlých dvoch filmov. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Alex D. Linz - (Alex Pruitt) +++ Olek Krupa - (Petr Beaupre) +++ Rya Kihlstedt - (Alice Ribbons) +++ Lenny von Dohlen - (Burton Jernigan) +++ David Thornton - (Earl Unger) +++ Haviland Morris - (Karen Pruitt) +++ Kevin Kilner - (Jack Pruitt) +++ Scarlett Johansson - (Molly Pruitt) +++ Produkcia: John Hughes +++ ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Režisér Chris Columbus, ktorý má na svedomí prvé dve časti "Home Alone", nasadil laťku hodne vysoko. Tretieho pokračovania sa chopil Raja Gosnell, ale nemal nádej na úspech. Po pôvodnej dvojici zlodejov v podaní Joea Pesciho a Daniela Sterna už nie je ani slychu. Dočkáme sa síce zdvojnásobenej presili záporákov, ale kdeže sa hrabú na spomínaných kriminálnikov. No najväčšou stratou je absencia malého Kevina. Žiaden Kevin = žiaden Macaulay Culkin. Jeho miesto sa pokusili nahradiť očividne netalentovaným, nesympatickým klučinom menom Alex D.Linz. Ten svojim neherectvom dorazil veškerú snahu o úspešné nadviazanie na predchádzajúce diely. ** ()

MarekT 

všetky recenzie používateľa

Ale ano, bavil jsem se... jenomže to mi bylo tak sedm. Po letech se musí uznat, že herci jsou nesympatičtí, z čehož plyne, že co u Culkina a spol. bylo skvělé, zde je špatné. Použití samotného názvu "Home Alone" a ústřední melodie bych nenechal projít bez trestu. Nakonec tedy aspoň jedna hvězda, a to kvůli mému mladšímu já, protože pro takovou věkovou kategorii to je určeno. Jinak si myslím, že když už třetí díl, tak ještě tak circa r.1994 s Culkinem a to naposledy. Mimochodem, viděl jsem i čtvrtý díl a nad tím se už tuplem nemá cenu pozastavovat. ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[5/10] Nič moc, priemerný rodinný film, snaží sa byť vtipný, príliš mu to nejde, až na niektoré momentky a scény ktoré sa vydarili. Z hercov zaujme len Olek Krupa. Inak málo zaujímavý herci, ale aj tak ma väčšina svojím prístupom bavili. Nedá sa to porovnávať s klasikou Sám doma, toto je slabšie, ale na pár pozretí je to bezproblémová zábava. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (9)

  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 30,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 79,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama