Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 1
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvorcovia:

Will Forte
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videá (47)

Trailer 1

Recenzie (139)

Marauder 

všetky recenzie používateľa

Prvé série ešte za niečo stáli ale potom to šlo s celým seriálom dole vodou. Začína byť dosť predvídateľný a stáva s z neho veľké klišé čo kopíruje nápady zo všadiaľ inakadiaľ ale hlavne to nie sú originálne nápady a stáva sa z neho nejaký druh sitcomu ktorý sa snaží zabaviť ale ku koncu sa mu to už veľmi nedarí a začína to byť miestami fakt dosť trápne. Ale aj tak musím skonštatovať 1.séria- zaujímavé, ešte celkom nepredvídateľné a vtipné, 2.séria- ešte stále trocha vtipná ale už menej originálna a je tam už veľa nových hercov čo sa mne osobne už až tak nepáči, 3.séria- vtipná len možno v dvoch epizódach ale inak slabota, originalita je v nedohľadne, a už aj predvídateľnosť je takmer na maxime keďže človek čo už toho dosť videl tak presne vie čo sa stane a kedy, bolo síce pár zvratov ale nič moc, 4.séria- nepáči sa mi že tam furt niekoho pridávajú, je to onicom a otravné, a predvídateľnosť už je na maxime no takže očakávať niečo nové je fakt dosť ťažké, k tomu už aj vtipnost sa z toho úplne vytratila a herci sú úplne nudný, všetko je to už len nejako pozliepané z iných filmov alebo seriálov. ()

hero_bk 

všetky recenzie používateľa

Velmi nadprůměrný komediální seriál. Všichni místní pokrytci si stěžují, jak hrozně nesympaticky se chová hlavní postava a blablabla... Ale já mu úplně rozumím! Phil Miller je naopak skvělá postava, které podle mě nejde nefandit. A tak doufám, že v druhé sezóně se pochlapí, konečně dostane nějakou pořádnou ženskou a odkrágluje toho idiota, černýho Phila Millera! ()

Reklama

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Vtipná (dávno som sa pri niečom nesmial nahlas), veľmi originálna a hlavne nepredvídateľná srandička, ktorá častokrát povie o ľuďoch a ich chybách viac, než akákoľvek dráma. Jej najväčšia výhoda - nepredvídateľnosť - je však čiastočne aj jej nevýhodou, keďže sa seriál neskôr uberá smerom, ktorý sa zjavne mnohým divákom nepáčil. Ja osobne som s týmto vývojom problém nemal, beriem ho ako súčasť onej nepredvídateľnosti a práve som si nadšene prečítal, že Fox schválilo druhú sériu :) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Prvých pár častí je strašných, potom sa to trochu s príchodom January Jones a neskôr ďalších hercov zlepšuje a nájde sa i niečo celkom vtipné. Najmä nevyrovnanosť jednotlivých dielov je veľkým mínusom, a to pritom majú len po 20 minút. Pozrel som si celú prvú sériu a napriek hodnoteniu si nemyslím, že to bola celkom strata času. Je to ale program, ktorý môžete nechať bežať len tak a sem tam zachytiť nejaký fór. Nie je nutné sa veľmi sústrediť. ()

Víteček 

všetky recenzie používateľa

Vzdávám v průběhu druhé řady, po díle o setkání s Mikem. Ty postavy jsou strašně otravné a není to dostatečně vtipné na to, aby to ospravedlnilo. Pořád dokola je to, Tandy se snaží, ale něco posere, všichni jsou na něj poté extrémně hnusní, protože si to svými chybami zaslouží, jeho to dožene do krajnosti, udělá totálně přehnanou kravinu a schytá to ještě víc, takže se pak musí pokorně omlouvat. A příště zase podobně. A postapo to není prakticky vůbec, jen si tam tak žijí v luxusních barácích a řeší vztahy a zbytek je jen zasazení bez většího významu. ()

Galéria (422)

Zaujímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Súvisiace novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (viac)

Reklama

Reklama