Reklama

Reklama

Boj o Hodvábnu cestu

  • Česko Boj o Hedvábnou stezku (viac)
Trailer 1

Skorumpovaný rímsky vodca Tiberius (Adrien Brody) prichádza s obrovskou armádou dobyť a ovládnuť Hodvábnu cestu - výnosnú obchodnú tepnu, ktorá spája Čínu s Rímskou ríšou. Veliteľ čínskych obranných jednotiek Huo An (Jackie Chan) so skupinou skúsených bojovníkov sa spoja s elitnou légiou zbehnutých rímskych vojakov vedených generálom Luciom (John Cusack), aby sa ubránili spoločnému nepriateľovi a zaistili krehkú rovnováhu síl. V túžbe ochrániť svoju vlasť, Hodvábnu cestu a nových priateľov získa Huo An vojenské posily z 36 rôznych národov a etník, žijúcich v regióne. Napokon sa všetci spoločne postavia na odpor voči Tiberiovi v poslednom a rozhodujúcom veľkolepom súboji. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (160)

fantasmic 

všetky recenzie používateľa

Film pri ktorom by si asi každý historik vyškrabal oči. Príbeh je naivný a miestami nedáva zmysel, celkovo je to veľká blbosť ale od momentu kedy spolu začnú Rimania a Číňania opravovať mesto je to veľmi zábavná blbosť. Akčné scény sú celkom podarené a dôjde dokonca aj na niekoľko slušných bojov jeden na jedného. Pokiaľ od filmu nič nebudete čakať a zoberiete ho čisto ako historický fantasy úlet, tak sa možno zabavíte rovnako ako ja. ()

Matli 

všetky recenzie používateľa

Konečně film, který má srdce, alespoň na mě tak působil. Nechápu co proti tomu kdo má. Není to žádná čínská nebo Hollywoodská přiblblost, ale hodně kvalitně natočený film. Scénář, hudba, choreografie bojových i válečných scén, herecké výkony, vše na jedničku. Jackie byl neuvěřitelně vážný (kromě začátku) a že mu to sedlo, Cusack na jedničku a Brody jako záporák byl luxusní. Po ukápnuté druhé slze bylo rozhodnuto o páté hvězdičce :-) 90% ()

Reklama

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Výborný čínský historický film, tohle se opravdu povedlo. Příběh mě od začátku zaujal a byl napínavý až do konce. Hlavně tam byla spousta akce, spousta soubojů a hlavně Jackie Chan, který je fantastický, s ním mě baví každý film. Povedená byla i hudba ve filmu a hlavně ty písně, co zpívali bojovníci, ty se mi líbili. Drobné chybky byly vidět v režii a scénáři, ale celkově se jedná o kvalitní snímek. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Historické filmy mám rád, ale v Hollywoode je to nedostatkové zboží poslednú dobu, kedže ani tie od Ridleyho Scotta nezarábajú. V tom prípade mi ostáva len zavítať do krajiny vychádzajúceho slnka, pretože na tých Shaolinov je vždy spoľah. Nie je to síce najlepšie a je kopec oveľa lepších filmov, ale za to, že ma Chan a Cusack nenudili, hlavne za Jackieho song dávam jednu navrch. Čo inak ešte dodať, klasický záporak, jednoduchý príbeh, ale fajn výprava, kostýmy a samozrejme Jackieho choreografia v súbojoch. Obľúbený soundtrack: Hero of the Desert (Jackie Chan). 75% - 4* ()

Mauric 

všetky recenzie používateľa

Co zde Cusack s Brodym dělají, to mi hlava nebere. Patetično v čínskému hávu je rozhodně mnohem méně otravnější než to americké blábolení o Bohu a Americe, ale přesto jde o glutamát obtížné stravitelnosti. Dialogový průjem mohutný, příběhové linky za horizontem událostí uvěřitelnosti a ačkoliv mě bojové eskapády Jackieho Chana vždy bavily a pořád mám slabost pro asijské kočky, co to umí s mečem či s lukem, více jak 25% si tato ztráta času nezaslouží. [Chn, Eng sub, Peking] ()

Galéria (285)

Zaujímavosti (11)

Súvisiace novinky

10 nejlépe placených herců roku 2015

10 nejlépe placených herců roku 2015

06.08.2015

Časopis Forbes i letos vytáhl kalkulačku, aby dal nám na vědomí, kterým hereckým tvářím máme závidět výplatu za první polovinu roku. Kdo usedl na trůn? Podle očekávání Robert Downey Jr., který letos… (viac)

Reklama

Reklama