Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hrá v tejto akčnej komédii vzornú a snaživú policajtku, ktorej zveria do ochrany kľúčového svedka v súdnom procese s vplyvným mafiánskym bossom. Svedok je vlastne ona (Sofía Vergara) – sexy manželka miestneho drogového dílera. Keď sa o túto dvojicu začnú intenzívne zaujímať najatí zabijaci a skorumpovaní policajti, nezostáva im nič iné, len sa vydať na útek naprieč celým Texasom. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (218)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Čože? A ja že Reese Witherspoon už po tých mnohých skvelých hereckých výkonoch už nie je odkázaná na to, aby brala role v takýchto tuctových, toľko krát recyklovaných, "naháňačkových" policajných filmoch. Mám pocit, že všetko toto už raz bolo - takže trochu prekvapenie. Ale vďaka vydareným dialógom, ktoré boli naozaj vtipné, to malo aspoň ako tak priemernú úroveň, a tak to bolo a celkom pozerateľné a napokon celkom fajn. No a treba uznať, že Reese a Sofía sú naozaj kočky. ()

Dont 

všetky recenzie používateľa

Občas jsem se i docela zasmál, takže úplně mimo to nebylo, ale těch trapných a nevtipných situací bylo bohužel víc. Navíc film je děsně uřvaný. Přemýšlím, kdo je cílovou skupinou podobného snímku a proč Reese do těchto filmů vlastně chodí. Je fajn, že si ze sebe dokáže udělat legraci, ale i tak by nemusela brát každou štaci... ()

Reklama

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

...a tak v tomto frku pôsobila aj Sofía, ktorá dvíhala...obočie nad úbohosťou nanúteného a odkopírovaného deja, akcie, dialógov. Tragickosť je v načasovaní, už zlých komediálnych prvkov spadajúcich do oblasti dorasteneckej infantilnosti. Kapitán je poskok, poliši zradcovia, Cortéz... už to je úsmevné cez príkazy, chýba spontánnosť, umelina. Reese je úžasná a ako podobne v Heat so Sandrou, je jediným svetlým zjavom v tejto neoriginálnej zhovadilosti bez autorstva. Recyklát s jednou, dvoma scénami schopnými vyvolať úškľabok. Smiech je tabu. Cieľovka je neznáma, lebo ani americké ženy (chlapom toto nemôže ísť) to nepochopili – málo dolárov. (videné 03.08.2015,BDrip) ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Tahle uřvaná komedie s nechutně přehrávající Reese Witherspoon a nehrající Sofií Vergara na mě absolutně nefungovala, pokud nepočítám výstřih druhé jmenované. Film se sice vyhnul obvyklému kanálovému humoru, což oceňuji, jenže vtipné scénky by dokázal spočítat středně nešikovný řezník na prstech jedné ruky. Tohle hrubě nevyšlo. 10% ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Celkom sympatická dvojica herečiek, na bláznivej ceste za svedectvom proti drogovému bossovi. Od začiatku som nič veľké od filmu neočakával ale milo ma prekvapil a trúfam si povedať že som sa v niektorých pasážach aj celkom slušne bavil, nič nebolo prestrelené a humor mal celkom dobrú úroveň a bol dobre dávkovaný. Išlo ale o zvraty a zápletky plné klišé a pátosu ale ako oddychovka na dlhé večery úplná topka. Človek síce neodchádza s poučením ale na druhej strane sa celkom dobre zabaví a povedzme si úprimne pri niektorých filmoch o nič iné ani nejde za mňa lepší nadpriemer. 55% ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)
  • Film sa mal pôvodne volať Don't Mess With Texas. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama