Reklama

Reklama

Odobrať z priateľov

  • Česko Odebrat z přátel (viac)
Trailer 3

Laura Barns bola obyčajná stredoškoláčka, pokiaľ sa na internete neobjavilo video, ktoré do nechutných detailov prezentovalo, ako sa opila na jednom večierku. Predtým všetkými obletovaná kráska verejnú potupu nezniesla a spáchala samovraždu. V deň výročia jej smrti sa partia jej spolužiakov ,, stretne" na videochate, kde riešia obvyklé teenegerské problémy, pokiaľ sa do ich skupiny nenabúra užívateľ s prezývkou Billie227. Okrem toho, že ho nejde zo súkromnej diskusie vyhodiť, je na tomto užívateľovi zvláštne, že sa zaujíma, kto nahral na internet to nelichotivé video. A potom sa do diskusie zapojí aj ich mŕtva spolužiačka.... (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (445)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

MTV horor, ktorý odzrkadľuje dnešnú mladú generáciu a jej problémy (prázdnosť & stupídnosť). Čo sa síce v hororovom žánri vyskytovalo už od pradávna, no nebývalo to až také plytké. Takže to zrejme sadne mlaďasom, ktorí svoj život žijú na sociálnych sieťach a celý deň vidia na obrazovke iba zbytočnosti - ako osadenstvo v tejto kravine, ale mne ako človeku po 30tke to prišlo v prvom rade trápne. Navyše už minulý rok tu bol podobný, no lepší "The Den" a obdobná téma sa ťahá dlhými rokmi i filmami (iMurders, Untraceable, Megan is Missing, Open Windows, Cam2Cam..).. Ale späť k "Unfriended"; ten film predostiera všetko tak ako nastavil v traileri a v prvotnom infe; bez toho aby čímkoľvek prekvapil, vystrašil, alebo sa aspoň trochu posnažil. Takže pokiaľ niekomu stačí ako na obrazovke pri nehereckých tlamách vyskakujú debilné správy a občas nejaké naivné youtube video, tak nech sa páči, bonusom je aj zápletka ako z Bravíčka. Pokiaľ má toto byť budúcnosť moderného hororu, tak je s týmto žánrom asi naozaj amen. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Už to bol nejaký čas, čo sa objavil vynikajúci horor. Tento film som chcel vidieť na filmovom plátne, no žiaľ sa mi to krížilo s Artfilmom a tak som musel ešte nejaký čas počkať, kým sa bude dať zhliadnuť inou cestou. A priznávam, že ma mrzí, že som ho nemal možnosť vidieť na filmovom plátne. Je to niečo nové, je to podľa mňa dosť creepy a je tu veľmi dobre vyformovaná atmosféra a pôsobí to uveriteľne. Jediné čoho sa trošku bojím je, že z toho urobia sériu a potom to pôjde dole vodou. Ale dúfam, že ma tvorcovia prekvapia. Unfriended ma nesklamalo. ()

Reklama

Arx 

všetky recenzie používateľa

První polovina filmu mě celkem mile překvapila. Musím se přiznat, že nějakou atmosféru to má a film mě k mému údivu zaujal. V druhé polovině, kdy už se všichni na smrt vyděšení teenagery hystericky hádají a hrají hry na skypu, film ztratil svoje kouzlo a už jsem jen koukal na zbývající čas filmu. Jako celek si ale asi ty tři hvězdičky za nápad a zpracování zaslouží. Ale je to další zbytečný film, který kdyby nebyl, vůbec nic se nestane. 55% ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Je mi zle z dnešní generace co sedí furt u fuckbooku a jiných sraček. Proto se těmto filmu vyhýbám obloukem. A i při sledování tohohle filmu jsem se celou dobu ťukal na čelo. K filmu jsem se dostal úplně náhodou a zítra si na film asi ani nevzpomenu. Ale i tak musím uznat že to zas tak špatné nebylo. Celý film se odehrává jen na jedné obrazovce a při tom mě nenudil. Sice je pravda že všichni do jednoho mi byly ukradený, ale dokoukal jsem celý film bez újmy. ()

Pedestrian 

všetky recenzie používateľa

70 %. Jděte do toho. Jo, je to občas otravné, uřvané, ale přesně takový je koncept a musí to tak být. Mladí herci naprosto přirození a celkově je to velice funkční horor. Scénu s tlouštíkem řadím mezi top3 shocking moments z poslední doby hned vedle sekačky ze Sinisteru a zveřejněné fotky Megan z Megan is Missing. Škoda, že to bylo jediné místo, kde se dostavil mráz po zádech. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (14)

  • Celý film bol natočený v jednom dome, pričom jednotliví herci boli umiestnení v rôznych izbách. (beso74)
  • Pôvodne mal byť film uvedený na MTV, avšak potom, čo bol vyrobený trailer, sa vďaka množstvu pozitívnych reakcii rozhodli tvorcovia pre jeho uvedenie v kinách. (beso74)
  • Vraždy vo filme boli inšpirované skutočnými samovraždami Amandy Todd a Audrie Pott. (Game90)

Reklama

Reklama