Reklama

Reklama

Karate Tiger II. - Zúriaci blesk

  • Česko Karate tiger 2: Zuřící blesk (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wylde je na dovolenke v Thajsku. Tu sa má stretnúť s kamarátom MacJarvisom a jeho priateľkou Sulin... Stretnutie je však krátke, dievča pokračuje v ceste do Kambodže. Tam majú namierené aj obaja priatelia napriek tomu, že vedia, že krajinu ovládajú Červení Kméri. Cestou narazia na despotického ruského dôstojníka Juriho, ktorý vo svojom gulagu drží mnohých zajatcov, medzi nimi aj nešťastnú Sulin. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (90)

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

V dnešnej dobe už klasický osemdesiatkový akčák s hlúpym scenárom, absolútne postrádajúcim štipku súdnosti a ignorujúcim akékoľvek reálne fakty. Film má typicky americký propagandistický a antisovietsky podtext, Rusi sú tu vykreslení ako totálne hovadá a surové zvieratá, no to všetko je vzhľadom k akčnej nádielke, ktorú Raging Thunder prináša tak nejak nepodstatné. Avedon je neohrozený frajer a skvelý fighter, na filmovom plátne debutujúci Matthias Hues síce ohromí svojou muskulatúrou, no v akčných scénach pôsobí ako nemotorný Goliáš, no a Cynthiu som ja osobne nikdy moc nemusel a aj tu mi prišla len do počtu... Ťažko dnes objektívne vysvetliť, prečo mám tento flák vlastne rád, no ten, kto zažil atmosféru 80. a ranných 90. rokov, keď boli práve takéto akčné kúsky videovými superhitmi, do istej miery formujúcimi aj naše myslenie pochopí, aké čaro mala v tej dobe projekcia tohto filmu, otvorene dehonestujúceho u nás nedotknuteľné symboly, akými boli zástava ZSSR, sovietska armáda či portrét večne živého V.I. Lenina... ()

Ilhan 

všetky recenzie používateľa

Staré dobré béčko se skvělými souboji, slušným příběhem a příkladným záporákem (ikdyž ty uměl Matthias vždycky dobře). Loren Avedon na to, že vypadá, že neumí do pěti počítat, je bijec k pohledání a sledovat jeho kopy v akci je opravdu zážitek. Velmi nadprůměrné béčko jedné nadprůměrné béčkové série. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Jak se kope a mlátí, tak to ještě přežiju, ale jak skupinka (asi 150) vojáků naběhne do domu, kam hrdina hodí granát, aby ten dům vybouchl jako po atomovce, to prostě neberu. Komandu to prošlo, protože Arnold, ale tady je trouba Avedon. Scénář tady prakticky není, jednotlivé scény se střídají jen kvůli další akci a já se po 45 minutách modlil, aby už byl konec. ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Corey Yuen a tygří prázdná dlaň podruhé. Angažování Lorena Avedona se ukázalo býti skvělou volbou, jeho karate je dynamické, vysokooktanové, plné kopů a vzdušných otoček a také akrobacie (sideflip, výborná scéna s mnichy). Příběh tvoří opět jenom zástěrku pro souboje, které se tu dějí skoro pořád, a nakonec se přiřítí i Yuri v podání mého oblíbence Matthiase Huese, hromotluka, co si na laně přitáhne třeba gazík! Důstojné pokračování série. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Američan Scott Wylde priletel za svojou thaiskou priateľkou Sulin do jej vlasti. Zoznámili sa na štúdiach v USA a plánujú spoločný život. Sulin je dcéra bohatého a vplyvného obchodníka. Kvôli tomu ju unesie zločinecký gang. Scott vyhľadá svojho starého kamaráta Mac Jarvisa, ktorý žije v Bangkoku. Spolu sa vydajú na záchrannú misiu. Zistia, že Sulin uniesli do Kambodže. Je v zajatí červených kmérov. Väznia ju vo vojenskom tábore, ktorý riadi ruská tajná služba. Sú si vedomí, že vyslobodiť Sulin bude veľmi ťažké. Nemienia však ustúpiť, ani sa vzdať. ** ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama