Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Počas bojovej operácie kdesi v Moldavsku zahynie elitný vojak Delta Force. No záznam z kamery, zobrazujúci jeho posledné chvíle, všetkým vyrazí dych. Čo sa stalo? Generál Orland (Bruce Greenwood) vidí akúsi spektrálnu anomáliu. Agentka Madisonová (Emily Mortimer) podozrieva nepriateľa z vývoja novej maskovacej technológie, ktorú chce získať za každú cenu. Jediný, kto môže do záhady vniesť trochu svetla, je vynálezca kamery - Dr. Clyne (James Badge Dale). Je to chyba kamery, alebo nová technológia? A ak ide o zbraň, ako sa pred ňou chrániť? (koba)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (192)

tron 

všetky recenzie používateľa

Votrelci + Vesmírna pechota + Krotitelia duchov. Duchovia Američanov nezlikvidujú, hoci ich majú ako na dlani, radšej im poskytnú prestávku na spamätanie, týpek tankistom povie, čo si majú namontovať na tanky, ale už im zamlčí, že na duchov platí železo, v jednej chvíli sú duchovia vidieť vďaka špeciálnemu svetlu a inokedy voľným okom, raz skáču meter dvadsať do vzduchu a pomaly až lietajú, inokedy nevedia preskočiť pol metra široký pás železných pilín a takto by som mohol pokračovať, ale nechce sa mi. K tomu nevýrazné postavy (a úplne zbytočná baba), priemerná akcia a triky a výprava podriadené nedostatočnému rozpočtu. Ku koncu sa to ale prekvapivo relatívne rozbehlo, vrátane „psíkov“, ktorí síce boli ako od MacGyvera, ale no a čo, aspoň bola sranda. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Netflix ma sklame iba málokedy, opäť raz tu máme jedno milé prekvapenie. V prvom rade musím uznať, že sa tu podarilo navodiť slušnú mysterióznu atmosféru na báze zaujímavej scifi záhady, ktorá pomerne dlho živila moju zvedavosť. Na druhú stranu ale záver mi po obsahovej stránke i so svojimi vysvetleniami prišiel trocha lacný, možno to chcelo v scenári vymyslieť niečo zaujímavejšie, keď už sa s tým tak dobre začalo. No našťastie tu bolo plno výborne zvládnutej akcie a pekných vizuálnych efektov, vidno, že sa tu v tomto smere nijako nešetrilo. Celkovo mám zo snímku dobrý dojem. Nadpriemer. 75/100 ()

Reklama

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Čistokrevná military sci-fi točená v Maďarsku a na Slovensku za pár šušňů. Vizuální stránka je prvotřídní. Boseho-Einsteinův kondenzát je vysvětlení přesně na hranici uvěřitelnosti, kterou jsem u těchto filmů ochoten akceptovat. Badge Dale solidní do chvíle než začne ze šrotu stavět plazmové pušky, pak jde důvěryhodnost jeho postavy do kopru. Akční scény jsou opravdu vydařené (& Tatrovky potěší), především finále a extrakce na náměstí. Příjemné překvápko. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo áčkovo vyznievajúca produkcia z dielne Netflixu. To sa ale týka najmä výbornej vizuálnej stránky. Čo sa týka logiky chovania vycvičených profesionálnych vojakov a samotnej zápletky, tam to už tak ružové nie je. Film ale smeruje k prekvapivému odhaleniu, pričom všetky tri pôvodné verzie záhadných udalostí sa zdajú byť rovnako pravdepodobné a k nim si ešte pridáte nejaké tie svoje. S odhalením prichádza samozrejme aj posolstvo a mňa ním štyria scenáristi relatívne presvedčili o opodstatnenosti takého množstva ľudí s perom v ruke a papierom. Pozrel by som si to celkom rád aj na veľkom plátne. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem, že tohle bude herecky nezajímavé, ale právě herci ukázali, že i s béčka s nijak valným příběhem se dá udělat hodně koukatelný film. Dobře, mohou za to herci a také trikoví specialisté, protože po téhle stránce snímek funguje skutečně dobře a na scény se velmi dobře kouká. Doladit příběh a bude to parádní. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (3)

  • Film byl vyroben studiem Universal a původně měl jít do kin. Studio si s ním ale nevědělo příliš rady, a dokonce ho stáhlo z kinodistribuce. Nakonec byl snímek koupen a uveden internetovou televizí Netflix. (joker.george)
  • Časť scén sa natáčala aj na Slovensku, konkrétne v Komárňanskej pevnosti. (ambron)
  • Americké jednotky jezdí ve filmu v českých Tatrách vyrobených pro slovenskou armádu tzv. Tatrapan, ve filmu označených jako Mrap. (SsgtJira)

Reklama

Reklama