Reklama

Reklama

Kuriér 4 - Reštart

  • Česko Kurýr: Restart (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Frank Martin (Ed Skrein), bývalý žoldnier cvičený pre špeciálne vojenské operácie, si v súčasnosti zvolil menej nebezpečný spôsob života. Alebo si to aspoň myslí. Žije na juhu Francúzska a pracuje ako kuriér najrôznejších zásielok pre pochybných zákazníkov. Keď ho navštívi jeho otec (Ray Stevenson), naplánujú si pokojný spoločný víkend. Ten sa však rýchlo zmení na katastrofu. Rafinovaná a očarujúca Anna (Loan Chabanolová) a jej tri zvodné spoločníčky Franka najmú, aby im pomohol zorganizovať bankovú lúpež storočia. Frank musí využiť všetky svoje zručnosti, ale hlavne skúsenosti s rýchlou jazdou, aby sa pokúsil v lúpeži predbehnúť šéfa neslávne známeho ruského gangu. Netuší, že sa dal nevedomky vtiahnuť do nebezpečnej hry diabolských žien, ktoré prahnú po pomste. Chcú sa pomstiť bezcitnému šéfovi ruského gangu, ktorý obchoduje s ľuďmi a dodáva dievčatá na prostitúciu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (19)

Trailer 4

Recenzie (244)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Rychlý auta, akce, šťabajzny a oni se tu řešej dialogy... To je přesně to, co očekávám od akčňáku Luca Bessona - kvalitní dialogy. No anebo že už jsme prej všechno několikrát viděli jinde. To je jako taky výtka? Protože já už nahatou ženskou taky několikrát viděl a stejně jsem si to včera s Pájou dost užil. Jen teda kdybyste slyšeli ty dialogy, no to byla hrůza... ()

dO_od 

všetky recenzie používateľa

// Budu upřímný, prvního Kurýra si už příliš nevybavuji, vím jen, že jsem si díky němu zapamatoval jméno Jasona Stathama a bylo to celkem cool. Další dva díly byly sračky a tím pro mě tahle série tak nějak skončila. Pak ale někoho napadlo natočit s Edem Skreinem nenápadný remake a do našlápnutého traileru narvat tři celkem slušný kočičky, přičemž jsem si (logicky) řekl "tak fajn, tohle mě začíná zajímat." No a o pár týdnů později tady sedím, poslouchám závěrečné titulky, úsměv na tváři a říkám si, že proč vlastně ne. V rámci toho, co to je, to funguje přesně tak, jak má a že mi se mi to na vrch k tomu ještě celé kompletně trefilo nejen do vkusu (obsazení), ale i do nálady (užít si dobré béčko)? Jo, mám pocit, že si to ode mě těch 7/10 bez problémů zaslouží. P. S. klidně bych bral dvojku. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Besson reštartuje sám seba. Kam sme sa to dostali. To som si povedal, keď sa rozbiehal film, no nakoniec to nie je také zlé. Jasné, značke Kuriér to dosť škodí a Skrein na Stathama nemá, ale nedá sa uprieť snahu akciám a celkom fajn postavám, na ktorých to celé stojí. Bavili ma akcie, bavil Skrein aj Stevenson, bavili ma sexi blonďaté kočky a bavil ma aj tento reštart. 60% - 3* ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Besson s Delamarrem sa rozhodli oživiť ďalší z jeho starších ale o to úspešnejších projektov. Frank dostal krásnu Audinku s meničom značiek, z brusu nový dej ( nie je teda reboot ako reboot ), ocka, ktorý sa baví každú minútu na scéne a krásne zábery na rivieru. Nechápem len, prečo sa neukázala povestná Bessonová bazuka. K deju a k filmu. Ja by som to tak tragicky nevidel. Súboje boli parádne, ( napr ten v disko klube s inštalatérmi ) ženy sa tiež podarili, obsadenie v rámci finančných možností, naháňačky a nostalgická spomínačka na kradnutie auta z garáže nesmela chýbať. Frank si zachoval svoje pravidlá, Skrein je aj pomerne sympatický a s bojovými zručnosťami. Ja som sa bavil celú dobu a čakal som, čo tie blondýnečky ešte vymyslia. A pri rýchlej porovnávačke s Agentom 47 toto vyhralo. Boli by silné dve, ale Stevenson je obľúbenec a bolo vidno, že sa baví. 3 z 5 ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Tradičně tupý scénář, standartní akční scény (oproti předchozímu dílu střihově nedokurvené, ačkoli tentokrát režíroval střihač trojky) a místo Stathama zbloudilý model, navíc zastíněný charizmatem sympatického chlapáka Stevensona. Ale Loan Chabanol je kost a celkově je to v pohodě koukatelné. Mít to silnější finále a zajímavějšího záporáka, klidně bych se nechal ukecat na tři. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (11)

  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)
  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)
  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)

Reklama

Reklama