Reklama

Reklama

Tajný agent uzavrie zmluvu s počítačovým hackerom, ktorý prelomí bezpečnostné kódy k jadrovým zbraniam. Skôr ako sa však dohoda splní, do situácie sa zapletie skupina teroristov. Agent je zabitý, kolegovia už nájdu len jeho telo. Nutne však potrebujú fakty, ktoré poznal len on. Nová technológia umožní preniesť časť vedomia do iného mozgu, ktorý ale musí mať akési „prázdne miesto na zápis nových hodnôt". Túto podmienku spĺňa len jeden prísne strážený agresívny väzeň. Po operácii sa mu v mozgu miešajú jeho vlastné spomienky so spomienkami mŕtveho agenta. To čo sa stane potom a ako sa väzeň zachová nedokáže predpokladať nikto... (TV Markíza)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (269)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Predstavte si postavu Toma Hardyho z filmu Bronson ako sa dostane na slobodu a zacne robit bordel. Ale postupne sa vdaka mensiemu sci-fi figlu zacne menit na Jasona Bourna a po krku mu pôjde jak tajna sluzba, tak hnusni grázli, pretoze chcu od neho dostat nejake informacie vdaka ktorym môzu ovladnut svet. A popritom tu je este povinna romanticka linia s nadhernou Gal Gadot. Proste celkom slusny gulas poskladany z inych filmov ale celkom chutny a funkcne poskladany. Jedinu vytku ktoru mam, ze z kazdeho rožku ponuka trosku ale nic poriadne na plne gule. Bud to mohlo byt viac akcne a bol by to perfektny vyplach, alebo viac psychologicke a bola by to zaujimava studia o premene totalneho psychopata na normalneho cloveka, alebo viac romanticke a citlivejsie duse by si pri tom poplakali. Ale bohuzial je to len mierne nadstandardny mix toho vsetkeho. Najlepsi je Costner v netypickej ulohe vsetko schopneho magora. Vdaka nemu aj ta skratkovito prevedena premena funguje. Ostatni uz nemaju tolko priestoru ale vsetky tie hviezdne mena predvedu slusny standard. Oldman ako prisny sef tajnej sluzby, Jones ako citlivy vedec, Gal Gadot ako nadherna Gal Gadot, Reynolds ako po par minutach mrtvola, co si uziju jeho neprajnici. Vadil mi len Jordi Mollà ako dost slaby zaporak. Uz mi tento herec zacina liezt na nervy. Akcnych scen tu nie je vela, ale ked uz na ne dôjde, tak vyzeraju dobre. Väcsinou skutocne vybuchy a znicene auta a vsetko je to dokonale prehladne. A ked niekto zomrie, tak to schyta v stavnatom R-kovom style. Takze vysledkom je zaujmavy mix zanrov, ktory stoji za to. Hlavne pre fanusikov Kevina Costnera. 6/10. P.S: Ano, hra tam aj Adkins. Tento film dokonale ukazuje velkost jeho starpower. 0,000000000001. V arenovkach za 3 mega je king, ale akonahle sa objavi v niecom drahsom, tak len ako no name poskok, ktory sa parkrat mihne v zabere a je rad, ze hral po boku takych hviezd. Kruta realita. ()

mzss1 odpad!

všetky recenzie používateľa

|0%| WTF ??? Co to bylo ??? Neměl jsem od tohoto filmu žádná očekávání, ale že to bude takováhle nepochopitelná sračka? To jsem teda netušil. Mám z toho dočista vymytý mozek. Stejně jako měl Costner v tomto dílu. xD Pardon, teda neměl ho vymytý, ale vloženou paměť někoho jiného. xD Kruci, nemám ve zvyku filmy, které mi nesednou ponižovat, ale já si v tomto případě nemůžu pomoct. Příběh je totálně debilní, chvílemi dost nelogický, ani ve finále se nějak moc nevytáhne k lepšímu – naopak stoupne retardace. Chování postav mě také docela překvapilo. Především Kevin Costner a Gary Oldman mi zde totálně nesedli. Costner měl postavu debila co vše ničí, každého na potkání sejme, prostě děsnou postavu má a tomu mám jako fandit? Oldman je zde děsně nepříjemný. Tommy Lee Jones je zde úplně zbytečně. Ryan Reynolds a Gal Gadot to taktéž nijak nevytrhnou. A co Scott Adkins? Párkrát se tu objeví a ani si nezabojuje, takže opět nic, no. Hudba? Té jsem si ani nevšiml a to skládat skvělý Brian Tyler. Akce skoro žádná a když už, tak obyčejná. Nemám co k tomu už dodávat. Prostě nudná, nesmyslná sračka. Opravdu takhle špatný film jsem dlouho neviděl a to poi všech stránkách. Škoda slov. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $31,5miliónaTržby USA $14,708,696Tržby Celosvetovo $38,803,993Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,945,988Tržby za predaj DVD v USA $3,946,250║ Teda obsadenie priam luxusné, zíde sa tu stará dobrá garda výborných hercov, kde samozrejme najlepšie vynikne svojou drsnosťou a neskoršou charizmou Costner. Osvieženie prináša "Wonder Woman" Gal Gadot, poteší dobre vyskladaní príbeh, plný fajn akcie a vypätých scén, slušný priemer. /65%/ ()

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

Jasně, je to hloupé, naivní, přímočaré a strašně laciné. Zároveň to v podstatě ale na akční videobéčko jak vystřižené z půlky devadesátek má tak neskutečně našlapané obsazení, že to vynahrazuje hodně slabý scénář. Jistě, jsou věci, které filmu neprojdou ani tak, i přesto je Criminal neškodným akčním videobéčkem s trochu sci-fi zápletkou, které neurazí a pokud máte náladu na porci devadesátkové lacinosti, možná vám i tahle necelá hodina a třičtvrtě přijde k duhu. ()

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

What? Was? That? --- 0,5* --- Že jsem si nepustil nějakou amatérskou předělávku celého filmu předpokládám jen kvůli množství známých herců, kteří se téhle ukrutné bolestivé srágoře upsali. To je úplně neuvěřitelné. Costner, Oldman, lee Jones, Gadot, Reynolds, Adkins, pár dalších ksichtů známých spíš ze seriálů a nezajímavých filmů účinkují v něčem postrádajícím logiku, jakoukoliv uchopitelný děj, neskonale ubohý scénář, hodně silnou vrstvu těch nejubožejších klišé a imbecilních zvratů... Hrůza! Ryane, ty vole, máš za sebou Deadpoola, ten ti otevřel dveře z tvé pochmurné kariéry někam výše a ty se furt sereš do takovýchhle ubohostí :( To i to tvoje Self/less je proti tomuhle Oscarovka, ke všemu navíc na stejné brdo. ()

Galéria (162)

Zaujímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy je operován Ryan Reynolds, byla použita speciální figurína. Bylo to údajně levnější řešení, než platit na dva dny skutečného Reynoldse, který by na natáčení stejně jen nehybně seděl, což by pro něj bylo i velice únavné. (Gary)

Reklama

Reklama