Reklama

Reklama

Tajný agent uzavrie zmluvu s počítačovým hackerom, ktorý prelomí bezpečnostné kódy k jadrovým zbraniam. Skôr ako sa však dohoda splní, do situácie sa zapletie skupina teroristov. Agent je zabitý, kolegovia už nájdu len jeho telo. Nutne však potrebujú fakty, ktoré poznal len on. Nová technológia umožní preniesť časť vedomia do iného mozgu, ktorý ale musí mať akési „prázdne miesto na zápis nových hodnôt". Túto podmienku spĺňa len jeden prísne strážený agresívny väzeň. Po operácii sa mu v mozgu miešajú jeho vlastné spomienky so spomienkami mŕtveho agenta. To čo sa stane potom a ako sa väzeň zachová nedokáže predpokladať nikto... (TV Markíza)

(viac)

Videá (22)

Trailer 4

Recenzie (267)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Kdyby se z toho vysekala ta strašná kravina o tom, jak se přenesou vzpomínky z jednoho člověka na druhého a tomu se mění osobnost, bylo by to minimálně průměrné, ale spíše ještě lepší. Drsný thriller se skvělým Kevin Costnerem ve výborné ambivalentní roli. Jenž takhle se z toho už od začátku udělala konina, která ani zdaleka nemá takový švih, jako třeba "Tváří v tvář", kde je podobně ujeté východisko. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Trošku naivní snaha Angličanů vyrobit akčňák hollywoodských parametrů. Herecké obsazení je více než obstojné, ale příběhově se jedná o nedotaženost, která by si chtěla vzít něco z Tváří v tvář, ale nemá na to. Costnerův drsňák místy přesvědčivý je, ale Liamovi Neesonovi by podobná role seděla přecejen více. Film vyloženě neurazí, ale chytře se rozhodně jen tváří. 45% ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty vole nečekal jsem sice žádnou hitovku, ale ani takovejhle ultimátní odpad. Film naprosto o ničem, hloupej, zplácanej, šíleně natahovanej. Akce tu není skoro žádná, furt se jenom žvaní a žvaní a navrch se to utápí v totálně blbým a překombinovaným ději kterej nemá ani hlavu ani patu. Nepochopím jak do toho mohlo vlézt tolik známých ksichtů i když je fakt, že většina z nich má jenom kratší výstupy a jedinej kdo tu má větší prostor je Costner kterej se, ale od zábavnýho Three days to kill taky propadl do pěkný žumpy. Avi Lerner už asi taky nic solidního nevyprodukuje. Začínám mít fakt značný obavy o budoucnost podobných snímků, protože jestli tohle je ta dnešní cesta kdy se nacpou samý známý ksichty do jednoho filmu, aby si to z povinnosti odkroutili a divák pak jenom žasnul nad tím jakej sranec to sleduje, tak nám tedy samo peklo budiž milostivo.5% ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Vizuálnym spracovaním a akciou veľmi dobré, no obsahovou stránkou by som túto akčnú krimi priradil k tým tuctovejším. Snímok ma až na zaujímavo hrajúceho K. Costnera ničím neprekvapil, no pozeralo sa na to celkom príjemne a aj keď to bolo pomerne dlhé, čas ubehol ako voda. Najlepší bol stred snímku, kde chodí Costner po meste a keďže nie je schopný žiadnych citov, všetko čo potrebuje si pýta svojským, zvieracím spôsobom - neurvale a bez nejakého vzrušenia, miestami to bolo až komické. No záver ma nemilo prekvapil. Niečo tvrdšie a nekompromisnejšie by sem pasovalo podstatne viac ako takýto cukríček. Priemer. 60/100 ()

Gary 

všetky recenzie používateľa

Znuděný Harvey Dent implantuje mysl Green Lanterna do hlavy Supermanova otce, který pak nezastavitelně běhá za zneškodněním odpalovacích raket, zamiluje se do Wonder Woman a za zadkem jim furt křičí Jim Gordon. Kevin Costner to pojal jako vraždícího Kentána z Montarži a Gal Gadot nakonec vlastně vůbec nevadí, že bude žít s masovým vrahem. Hlavně když má v hlavě kousek Ryana Reynoldse! ()

Galéria (162)

Zaujímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama