Reklama

Reklama

Tajný agent uzavrie zmluvu s počítačovým hackerom, ktorý prelomí bezpečnostné kódy k jadrovým zbraniam. Skôr ako sa však dohoda splní, do situácie sa zapletie skupina teroristov. Agent je zabitý, kolegovia už nájdu len jeho telo. Nutne však potrebujú fakty, ktoré poznal len on. Nová technológia umožní preniesť časť vedomia do iného mozgu, ktorý ale musí mať akési „prázdne miesto na zápis nových hodnôt". Túto podmienku spĺňa len jeden prísne strážený agresívny väzeň. Po operácii sa mu v mozgu miešajú jeho vlastné spomienky so spomienkami mŕtveho agenta. To čo sa stane potom a ako sa väzeň zachová nedokáže predpokladať nikto... (TV Markíza)

(viac)

Videá (22)

Trailer 3

Recenzie (268)

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Klasika no... kokotom v leginach budete davat plny pocet a poctivemu akcnaku, aj ked ako cez kopirak, budete davat hviezdu dve. Ja uz fakt neviem co by kto chcel... je tu spickove obsadenie...film aj napriek stopazi odsypa jak cas v bordely...Costner nie je ziadne moralne orezavatko s vycitkami svedomia a este to je aj R-KO !!!!! Dvaja chlapci z mojej topky dali odpad! ...holt verim tomu, ze za to moze skutocnost, ze Adkins nebaletil medzi komparzom, za co som napriklad ja velmi vdacny... Takze zhrnute a podciarknute NESERTE MA !! Ide o poctivu rezbu s hercami...opakujem s hercami..., kde akcia posobi presvedcivo a nekompromisne. Za mna spokojnost. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Jak môže niekto zobrať toľko zvučných mien a spráskať takto nezáživný, nudný a maximálne obohraný film? Nemyslím si, že tu nie je žiadna dynamika, no súčasne sa tu stále dejú situácie, ktoré sú mi úplne ukradnuté a veľmi málo zaujímavých momentov z veľmi zaujímavého nápadu. Nemôžem povedať, že by som si film neužil ani trochu, no myslím si, že sa z toho nápadu dalo vyťažiť oveľa viac. Minimálne v rámci príbehu. Lenže sa dostávame do XY klišé, ktoré sme videli už dávno a veľmi mi to pripomína minuloročný film Self/Less. Ďalší film, ktorý podľa mňa podkopali klišé, ale tam sa aspoň diali dostatočne zaujímavé veci na to, aby som ho sledoval do konca v pohode. V prípade "Criminal" je to o dosť ťažšie, pretože postavy sú oveľa menej zaujímavejšie a vieme ako to celé bude postupovať. Chcelo to viac atmosféry, menej klišé a viac akcie a dynamiky. Hodnotenie: C- ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Kdyby se z toho vysekala ta strašná kravina o tom, jak se přenesou vzpomínky z jednoho člověka na druhého a tomu se mění osobnost, bylo by to minimálně průměrné, ale spíše ještě lepší. Drsný thriller se skvělým Kevin Costnerem ve výborné ambivalentní roli. Jenž takhle se z toho už od začátku udělala konina, která ani zdaleka nemá takový švih, jako třeba "Tváří v tvář", kde je podobně ujeté východisko. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

naprosto brutálně obsazené béčko,které jako by uteklo z počátku 90.let.Ve spoustě věcech tady neuvěřitelně hapruje logika,agenti CIA se chovají v lepším případě jako amatéři,v tom horším jako totální idioti,vrchní záporák je zjevně počítačový génius,který ae neprohlédne finální plán...těch věcí co by se na tom dalo zkritizovat je strašně moc,ale na druhou stranu pořád je to dost zábavné béčko s ultracool Costnerem,fajn soundtrackem a solidním spádem.Nerežírovat to prací prášek,tipnul bych že Criminal utekl z dílny páně Bessona.Na vypnutí ideál...60% ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Vizuálnym spracovaním a akciou veľmi dobré, no obsahovou stránkou by som túto akčnú krimi priradil k tým tuctovejším. Snímok ma až na zaujímavo hrajúceho K. Costnera ničím neprekvapil, no pozeralo sa na to celkom príjemne a aj keď to bolo pomerne dlhé, čas ubehol ako voda. Najlepší bol stred snímku, kde chodí Costner po meste a keďže nie je schopný žiadnych citov, všetko čo potrebuje si pýta svojským, zvieracím spôsobom - neurvale a bez nejakého vzrušenia, miestami to bolo až komické. No záver ma nemilo prekvapil. Niečo tvrdšie a nekompromisnejšie by sem pasovalo podstatne viac ako takýto cukríček. Priemer. 60/100 ()

Galéria (162)

Zaujímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama