Reklama

Reklama

Tajný agent uzavrie zmluvu s počítačovým hackerom, ktorý prelomí bezpečnostné kódy k jadrovým zbraniam. Skôr ako sa však dohoda splní, do situácie sa zapletie skupina teroristov. Agent je zabitý, kolegovia už nájdu len jeho telo. Nutne však potrebujú fakty, ktoré poznal len on. Nová technológia umožní preniesť časť vedomia do iného mozgu, ktorý ale musí mať akési „prázdne miesto na zápis nových hodnôt". Túto podmienku spĺňa len jeden prísne strážený agresívny väzeň. Po operácii sa mu v mozgu miešajú jeho vlastné spomienky so spomienkami mŕtveho agenta. To čo sa stane potom a ako sa väzeň zachová nedokáže predpokladať nikto... (TV Markíza)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (267)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

naprosto brutálně obsazené béčko,které jako by uteklo z počátku 90.let.Ve spoustě věcech tady neuvěřitelně hapruje logika,agenti CIA se chovají v lepším případě jako amatéři,v tom horším jako totální idioti,vrchní záporák je zjevně počítačový génius,který ae neprohlédne finální plán...těch věcí co by se na tom dalo zkritizovat je strašně moc,ale na druhou stranu pořád je to dost zábavné béčko s ultracool Costnerem,fajn soundtrackem a solidním spádem.Nerežírovat to prací prášek,tipnul bych že Criminal utekl z dílny páně Bessona.Na vypnutí ideál...60% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Kdyby se z toho vysekala ta strašná kravina o tom, jak se přenesou vzpomínky z jednoho člověka na druhého a tomu se mění osobnost, bylo by to minimálně průměrné, ale spíše ještě lepší. Drsný thriller se skvělým Kevin Costnerem ve výborné ambivalentní roli. Jenž takhle se z toho už od začátku udělala konina, která ani zdaleka nemá takový švih, jako třeba "Tváří v tvář", kde je podobně ujeté východisko. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

"Criminal" je snímka, ktorá spĺňa požiadavky klasického thrilleru. Je síce postavená na prvkoch sci-fi, ale námet pôsobí celkom uveriteľným dojmom. Film nepostráda napätie, akciu, prekvapivé zvraty aj trošku romantiky. Zárukou kvality je sľubné herecké osadenie. Dostal som to, čo som očakával. Som spokojný s poskytnutou zábavou na prijateľnej úrovni. Malo to dobrú myšlienku, ktorá bola vykompenzované úplne normálne natočeným akčňákom, ale aj tak naozaj pekná vecička. Určite sa na to zase niekedy za dlhšiu dobu pozriem. Alebo s niekým, kto to ešte nevidel. Silný scenár už len zdokonalili hereckí matadori, ktorí svojím postavám pridali ten správny náboj. Oddychová akcia sa skvelým Kevinom Costnerom, Gary Oldmanom a Tommy Lee Jonesom. ()

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa

Kdyby nápad "vzpomínky mrtvoly vsazené do mozku sociopata" zpracoval někdo skromněji, bez přiblbého globálního záporáka a CIA, čistě styl řádícího Costnera používajícího něčí vzpomínky s rozpočtem nedovolujícím zbytečně nudnou drahou akci, věřím, že by byl výsledek lepší. Takhle jen žasnete při pohledu na casting k tak nenápaditému nudnému filmu. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Hviezdne obsadená... chobotina. Nič ma tu nebavilo, postavy boli vyložene negatívne a záporné, vrátane ústredného kvázi hrdinu v podaní Kevina Costnera, ktorý nemal morálny problém prizabiť chudáka v bistre za to, že si dovolil osloviť ho, že sa predbieha. Samotná zápletka je v zápornom zmysle slova čisté sci-fi a v neposlednom rade pritiahnutá za vlasy a nebavila ma. Občas to má vydarenú scénu alebo dobrý akčný nápad, ale inak rozhodne žiadny zázrak a dosť veľké utrpenie. Ale videl som už podstatne horšie a ešte menej vydarené. ()

Galéria (162)

Zaujímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama