Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hrá hlavnú úlohu Vaughna - krupiéra v kasíne, ktorému šťastie zrovna nepraje. V zúfalej snahe zohnať peniaze na operáciu svojej chorej dcéry sa Vaughn spolčí s kolegom z práce, aby kasíno vykradli. Lúpež sa ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák sú nútení uniesť mestský autobus a pokúsiť sa o takmer nemožný útek. Robert De Niro stvárňuje Pápeža, neľútostného a zvráteného majiteľa kasína, ktorý sa nezastaví pred ničím, len aby získal svoje peniaze späť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (10)

Trailer

Recenzie (137)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Chvíľka napätia a boom, petardy, šampanské, konfety, striptérky vyskakujú z torty. 1000 komentárov na csfd. Človek sa zamyslí a pochopí. Do boha už som starý. Kde sú tie časy, keď som s malou dušičkou písal POMOvi, lebo som ako veľký frajer "čo nebude googliť", domrdal vstupný test. A teraz? 1000 motherfucking komentárov. Tak ma napadá, že som radšej mohol napísať knihu. Inak nedostávajú sa nejaké peniaze za 1000 komentov? Hodilo by sa mi na fixu na počítač. Už som sa mi z tých komentárov ošúchali písmenká. Jáj a toto jej aj o nejakom film. Nóoo tak bol to úplne priemerný film. Skôr thriller ako akčný. Jeffrey sa už 6 rokov snaží premeniť na akčného hrdinu. A ja stále nie som presvedčený, či mu to žeriem alebo nie. Naopak oveľa rýchlejšie sa medzi mojích obľúbencov tlačí Dave. Ktorého postava nestála za nič. Naopak Gina je v mojej priazni od začiatku, akurát skôr by som ju chcel vidieť vo filme kde lieta z bitky do postele a z postele do bitky po celú stopáž. Tu je úplne zbytočná. A na záver Robert. Ten v mojej priazni je už dlho, ale ak bude točiť takéto filmy ala Bruce lakomý lenivý Willis, ktoré sú pod jeho úroveň, môže tú pozíciu rýchlo vypratať. Keď dal Laco viac ako 2* čakal som lepšie pecku. Priemerné 3*. Túto zostavu by som rád videl v úplne inom filme. ()

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Nie je Mann ako Mann. Tento ešte nedospel do kategórie, kde by ste museli vymeniť prepotené tričko a spodky od príbehu osudovosti a akcie. Variácia Nebezpečnej rýchlosti bez debaty, iba s obmenenými motívmi. Twist dobrý, mňa dostali, ale nie som zas tak inteligentný ako tu ostatní. AKo však vedeli že tamten utečie to neviem. Na konci sa topí viac lapsusov v logike, a počas celého filmu vám napadne pocit, že film sponzorovala Liga proti rakovine. Na pomerne malej stopáži sa neutiahnu citové veci umierajúcich ľudí, na pokánie nie je čas. Morgan dobrý, dcérku si zaslúži, ale žeby bolo toto k tomu treba. To nie. FIlm s Mannom mu doprial šťastie ale život a skutočný Mann by bol k nemu krutý ale spravodlivý. Som si takmer istý. (videné 15.04.2018, Dajto archív) ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Podařená záležitost! Je tu spousta známých ksichtů, ale žádný tu není navíc. Všichni vědí kde je jejich místo. Nebo teda dobře Gina tu je trochu na okrasu. Fight z Bautistou který řekne o dost víc slov než ve Spectre, který by se nabízel se nekoná, ale na konci taky sehraje svou roli. De Niro pořád borec i v menším filmu ten mafián mu prostě sedí. Chestnut jeho pravá ruka nekompromisní zabiják a Morgan rozhodně nejsympatičtější únosce jakýho si dokážete představit. Dějově to možná je trochu klišé, ale parádně to odsýpá. Mění se charaktery postav a jak zde bylo již napsáno, ten film není blbej a ví co chce. Co víc od podobnýho snímku očekávat.75% ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Niekdy stačí jedna myšlienka, jediný citát, aby sa Vám film zapáčil. Od režiséra Turnaja som čakal niečo trochu ostrejšie, tu sa to skôr chcelo hrať na prekvapenia a obsadenie. Nevyšlo ani jedno, lebo DeNiro ako mafian pred smrťou je už pasé, Baustista ako tupé psychopatické hovado tiež, Carano v roli dobrej policajt bez žiadneho súboja veľmi ťažko uveritelná, jedine čávo Morgan to tam držal. Inak zhola nič, čo by sme už niekde nevideli alebo čo by nás prekvapilo a nadchlo. Až na ten citát... 2 z 5 ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě kvalitní videobéčko, které svou vyšší kvalitou hodně překvapí. Herecká sestava je zajímavá, ale co je zajímavější filmu opravdu až na nějakou tu logickou dírku nemůžu nic vytknout. Jeffrey Dean Morgan v hlavní roli obstál a jak tady diváci píšou škoda že neproběhl nějaký ultimátní fight Bautista Carano. 60% ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama