Reklama

Reklama

Ninja Korytnačky 2

  • Česko Želvy Ninja 2 (viac)
Trailer 2

Nepriateľ korytnačiek číslo jeden, krutý Asiat prezývaný Trhač, práve zdrhol z vezenia, kde mal dosť času na to, aby vymyslel plán, ktorým by so zelenými mutantmi zrovnal skóre (práve oni sa veľkou mierou podieľali na jeho zatknutí). Kvôli jeho realizácii sa spoja so šialeným vedcom Baxterem Stockmanem, ktorý vyvinul špeciálny mutagén schopný premeniť človeka na zviera. Prvými dvoma pokusnými králikmi sa stanú Bebop a Rocksteady. Predtým boli dvomi ošklivými chlapmi, teraz sú z nich ohavný kanec a škaredý nosorožec. Obaja sa samozrejme okamžite pustia po stope korytnačiek, ktoré im idú naproti, pretože: „Keď môže tá látka premeniť ľudí na zvieratá, prečo by nemohla zvieratá premeniť na ľudí?" Čoskoro ale majú korytnačky úplne iné starosti, pretože do zástupu nepriateľov sa pridá zástupca veľmi naštvanej mimozemskej civilizácie, ktorý si hovorí Krang. V boji proti zlu sa na stranu zelených korytnačiek postaví aj osvedčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, ktorý to s hokejkou a pukem vie. Na rozdiel od hokejistov Casey netriafa do bránky, ale do ľudí. Bude to bitka, akú svet nevidel. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (16)

Trailer 2

Recenzie (340)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Teenage Mutant Ninja Turtles" (忍者龜) - štyri zmutované korytnačky, ktoré ovládajú bojové umenie ninjov. Žijú v kanalizačnom systéme pod New Yorkom. Majú veľkosť urasteného dospelého muža. Trénuje ich obrovský potkan. Vedia rozprávať. Mená majú ako talianski renesanční maliari (Leonardo, Donatello, Michelangelo, Raphael). Sú to klaďasi, čo chránia obyvateľov pred mocným zločineckým gangom. V roku 2014 bolo natočené filmové spracovanie z produkcie Michaela Baya. Bolo to určené prioritne pre detského diváka. Vizuálne to však bolo solidne spracované, a tak som tomu dal tri hviezdičky. Malo to komerčný úspech, takže sa o dva roky neskôr objavilo pokračovanie s poradovým číslom dva. Je to na takej istej úrovni ako prvý film. Keby som mal desať rokov, čumel by som na to s otvorenou hubou a z kina odchádzal s blaženým úsmevom na tvári. Mám však už štyridsiatku na krku a preto tomu viac ako tri hviezdičky nedám. *** ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Přijde mi to úplně srovnatelné s jedničkou, pár postav se zaslouží o několik dobrých hlášek, které jsou vážně vtipné, akce je tam také dost, napětí se tam chviličku objeví, ale jsem dost zklamaná zápornou postavou, proto mi to přišlo trochu hloupé, ale jinak stejně průměrné jako první díl. Další film se Želvy Ninja už by být vážně nemusel. ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Určite lepšie ako jednotka a to najmä pre prítomnosť klasických postáv ako Rocksteady, Beebop, Casey Jones, či Krang (na druhej strane Shredder si nasadí masku až v závere). Stále je to ale čo sa týka estetiky úplne mimo, všetky postavy sú nechutne nadizajnované a chýba tomu komediálna chémia, ktorú mali medzi sebou postavy v seriáli (napr. dynamika medzi Krangom a Shredderom). ()

Huntelaar 

všetky recenzie používateľa

By mě zajímalo, jestli to i před těmi pětadvaceti lety bylo tak moc cílený na dětské (mladistvé) publikum nebo to je jen klasická pohnutka doby, zalíbit se určitému typu publika a vytřískat i na merchandisingu. A chápu, že účty se nezaplatí sami, ale jestli to má i taková herečka, jako je Laura Linney, zapotřebí. Protože nad kvalitou většiny replik musí divák starší dvanácti let tázavě pozdvihnout minimálně obočí. Trochu to bolí, když Vám takovým způsobem šáhnou na modlu z dětství. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Začalo to dobre. Atmosféra New Yorku sa dala krájať, akcia vyslobodenia Trhača bola napínavá, občas potešil fór a celkovo to pôsobilo dospelejším dojmom. Akonáhle sa však z dvoch nebezpečných zločincov stali infantilné zvieratá ako z animáku pre najmenších, všetko sa nepochopiteľne otočilo a dvojka Nindžákov stratila zrazu svoju tvár. Chvíľami (zase) Transformers v kombinácii s Avengers - finále, kde všetko prebiehalo tak hladko, až divák stratil akýkoľvek strach o to, že by snáď niekde mohla čakať nejaká nečakaná nástraha, ktorú treba vyriešiť. Niežeby som očakával od podobného dielka logiku, ale keď takýto CGI humbuk nevyvoláva emócie a starosť o hrdinov a aj ten humor bol ďaleko lepší v prvej polovici, nemôžem ohodnotiť vyššie. ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (9)

  • Auto, ve kterém jezdí Casey Jones (Stephen Amell), je 2016 Dodge Challanger Hellcat. (Karn)
  • Cameo scénu, čoby roznášač pizze, si vo filme strihol tvorca Ninja korytnačiek Kevin Eastman. (MikaelSVK)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama