Reklama

Reklama

Mimoni 2: Zloduch prichádza

  • Česko Mimoni 2: Padouch přichází (viac)
Trailer 5

Obsahy(1)

Každý pozná Grua ako hlavného majstra zločinu. Teraz sa však vraciame do 70. rokov kedy sa stretávame so zakomplexovaným dvanásťročným chlapcom, ktorý o tejto  kariére sníva zatiaľ len vo svojej spálni. Šťastnou náhodou jedného pekného dňa narazí na štvoricu úplných Mimoňov (starí známi Kevin, Stuarta, Bob a nováčik Otto- Mimoň so zubným strojčekom a akútnou potrebou objatia). Hoci je to ťažko uveriteľné, rýchlo s nimi nájde spoločnú reč, a s ich pomocou postaví svoj prvý zloduchov brloh, skonštruuje svoju prvú zbraň a naplánuje prvú tajnú misiu. Cieľom tejto akcie je stať sa členom Šialenej šestky, absolútnej elity medzi zloduchmi. Jej členovia sú pre Grua dokonalými ikonami a vzormi. V momente keď ich opustí súčasný vodca, legendárny majster bojových umení Willy Kanón, Gru vycíti šancu zaplniť uvoľnené miesto. Pohovor o členstvo v Šialenej šestke však vôbec nedopadne dobre a  namiesto toho, aby sa Gru stal ich členom, získa naopak päť nebezpečných nepriateľov na celý život. Našťastie má nových nerozlučných priateľov, ktorí ho nikdy nenechajú v ,,kaši,,. Pod vedením Majsterky Chow začnú cvičiť kung-fu, pretože nad Šialenou šestkou sa nedá len tak ľahko zvíťaziť. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 5

Recenzie (162)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Mimoni ma bavili v pôvodnej ( zatiaľ ) trilógii o zloduchovi Gruovi. Ich prvé sólové celovečerné dobrodružstvo, ma ktovieako neoslnilo a tak som v tomto prípade nijako nezdieľal menšinové nadšenie nad pokračovaním. A ako už neraz, ak nič nečakáte, o to viac sa potom možno zadarí a prekvapí. A stalo sa. Nič geniálne, ale veľmi zábavné. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Mimoni sú populárni, a mám pocit, že tvorcovia sa z toho snažia za každú cenu vybúchať maximum. Ale mám pocit, že potenciál už bol naplnený a každý ďalší film s mimoňmi je už navyše (ešte nejaký tématický krátky film by mal perspektívu). The Rise of Gru ma až tak nechytilo, scenár bol plytký, superhrdinovia nesympatickí, a jediní kto to zachraňoval, boli samozrejme Mimoni, ktorí svojou neobratnosťou a nešikovnosťou dokážu vždy zlepšiť náladu. Ale ako celok je to tak max 2*. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $80miliónov║ Tržby USA $367,289,180║ Tržby Celosvetovo $924,963,180▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Veľmi mdlé, už bez patričného zápalu, potenciálu (Ja zloduch 1 a 2) a hlavne minimum poriadnej zábavnosti, skoro som sa nebavil. Len nečinne pozeráte a efekt skoro žiadny. Neotrávilo ma to ako prvý Mimoni ale už by asi fakt stačilo, nápaditosť tvorcov vyprchala. /videl v kine: 50%/ ()

Jezinka.Jezinka 

všetky recenzie používateľa

Evidentně nejsem cílovka a ti žlutí cosi mě vlastně a priori tak nějak popuzují. Jistě by se našel idioblb moralista, který by po tomto sdělení začal pindat, že proč se na to tedy dívám a hodnotím. Inu, člověk dělá některé věci, protože k tomu má své důvody. Mým dvěma důvodům se to docela líbilo, takže je moje hodnocení lehce nad průměrem, ale i tak z celkového zážitku dne - ten bramborový salát před filmem byl lepší než ten flim. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Jsem fanoušek Mimoňů, ale tentokrát mi to zkrátka nějak nesedlo a místy jsem se nudil. Hlavní koncept je stále hutný, zvlášť po tak dlouhé pauze a mimoňská hláška "Mini-boss" patří mezi klenoty této série, tentokrát mě však příliš nezaujali záporáci a asi to bude chtít ještě druhé zhlédnutí...a taktéž zopakování si starších dílů jestli je to ještě stále pro mě. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (17)

  • Když jdou Mimoni pro kámen zvěrokruhu, který Otto vyhandloval se zrzavým chlapcem, hraje píseň „Blitzkrieg Pop“ od Ramones. (OJan)
  • Viackrát sa zdôrazňuje čínska symbolika draka a oslava nového čínskeho roka. Dej filmu je tak zasadený na začiatok roka 1976, ktorému vládlo práve znamenie draka. (giaruj)

Súvisiace novinky

Pátý Shrek dostal datum premiéry

Pátý Shrek dostal datum premiéry

13.07.2024

Shrek má mezi všeobecně oblíbenými animáky poměrně výsadní postavení. Přestože od premiéry prvního dílu pohádkové série uplynulo již více než 23 let, její hrdina je stále živý a mezi fandy… (viac)

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (viac)

Reklama

Reklama