Reklama

Reklama

Pete a jeho drak

  • Česko Můj kamarád drak (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pre Grace, správkyňu lesa, boli príbehy o divokom drakovi žijúcom hlboko v horách, ktorými jej otec, pán Meacham udivoval deti v okolí už dlhé roky, len vymyslenými a neuveriteľnými historkami. Až kým nestretne Peta, tajomného desaťročného chlapca bez rodiny a domova, ktorý tvrdí, že žije v lese so svojím obrovským priateľom Elliotom. Ten sa podľa Petovho popisu nápadne podobá drakovi z rozprávania pána Meachana. S pomocou Natalie, dcéry majiteľa píly Jacka, sa Grace rozhodne zistiť, odkiaľ Pete pochádza, kam patrí a či jeho drak naozaj existuje... . (Saturn)

(viac)

Videá (16)

Trailer 2

Recenzie (204)

peiton 

všetky recenzie používateľa

Ach ako len ja milujem príbehy so šťastným koncom najmä,ak sa týkajú animal tematiky i ked táto konkrétna bola grafického charakteru.No i tak mi tvorcovia brnkli na moju citlivú strunu a musím sa bez hanby priznať,že my i 1,2 slzičky utiekli.Sympatické obsadenie,Redfordove modré oči a krásny príbeh pre celú rodinu.Odporúčam. ()

URBAN 

všetky recenzie používateľa

Od tohoto filmu jsem neměl valná očekávání. Jen jsem si řekl že mě bud zklame a nebo překvapí a překvapil. Toto je film na který bych rád pozval své imaginární děti a dospělí se taky nudit nebudou. Dostanou příjemný příběh s vizualizací a akčním zakončením. Pro tuto cílovou skupinu je to jako dělané. Mimo to jsem se dneska v kině cítil jako u sebe v obýváku. Prostě prázdno, kromě nás dvou ani živáčka. Proč kupovat televizi, když si můžu "pronajmout" kino? : ) ( 27.8.16/Cinema City/Sčítání lidu: 2 ) ()

Reklama

malylada 

všetky recenzie používateľa

Celkem příjemný rodinný film o přátelství a bojem o svobodu. Všichni hrdinové jsou sympatičtí, příběh, který už člověk někde viděl plyne v pohodě. Drak se také velmi povedl a připomínal mi starého dobrého Falca z Nekonečného příběhu. O proti železnému obrovi, zachraňte Willyho a podobným filmům mi zde chyběla gradace příběhu, která by dokázala emočně vyždímat a uronit nějakou tu slzičku. Celé to plane na půl plynu a pokud bych měl náladu na podobný film, asi bych sáhl po něčem jiném......6/10 ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Pete´s Dragon" bolo jedno z menších očakávaní tohto roku, no napriek tomu od štúdia, od ktorého sa snažím vidieť všetko, čo od nich vyjde. A musím povedať, že z tohto filmu som ostal veľmi príjemne prekvapený. Možno nie ich najlepší film, no rozhodne dokáže dostatočne vybudovať atmosféru na to, aby som si povedal, že ma dostal. Po veľmi drsnom úvode prichádzame k prvému stretu Peta a jeho draka Elliota. A musím povedať, že ich priateľstvo je to, čo pre mňa film najviac posúva dopredu. Oakes Fegley je celkom okey v hlavnej role, no nemal som pocit, že by som mu úplne jeho herecký výkon bral. Lepšie je na tom ale Oona Laurence. Myslím si, že patrí medzi mladé talenty, ktoré dúfam, že sa budú rozvíjať ďalej. Je veľmi sympatická, dobre sa na ňu pozerá a v každej role ju cítim naplno. A v tomto filme to nie je výnimka. Bryce Dallas Howard z Black Mirror - Nosedive je podľa mňa tiež dobrá. Keby mám povedať negatíva, tak možno je príbeh trošku priehľadný a sú tam niektoré klišé, ktoré poznáme a okrem toho tu musíme mať aj zloducha, ktorý chce draka chytiť. Samozrejme. Ale na druhú stranu, dobré momentky tu pre mňa presahujú nad tými zlými. Nemôžem povedať, že by to bol bezproblémový film. Niečo by sa tam našlo. Ale jeho atmosféra a priateľstvo medzi dvoma hlavnými hrdinami ho pre mňa robí príjemným rodinným filmom, ktorý by som si pokojne pozrel znovu. Čeknite si ho sami, a spravte svoj vlastný názor. Hodnotenie: B ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Nemáš ľudsklých priateľov? Tak šup do lesa, kde na teba už čaká prívetivý drak! Žiadneho si tam nestretol?! Tak si kľudne vymysli imaginárneho kamoša. Ostatní ľudia, bez ohľadu na to, či záporní, kladní, malí alebo veľkí, sú len pomocnými kulisami pre jednoduchučký príbeh o priateľstve Peta a Eliota. Načo veci vysvetľovať, rozvíjať, či komplikovať, HLAVNE, ŽE JE TAM DRAK. WOW!!! ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (11)

  • Krycí název filmu uvedený na krabici pro distribuci do kin byl Prowess - 2D/3D. (Peklop)

Reklama

Reklama