Reklama

Reklama

Westworld - Dveře

(séria)
  • USA The Door (viac)
Trailer 1
Sci-Fi / Thriller / Western / Dráma / Mysteriózny
USA, 2018, 10 h 35 min (Minutáž: 58–91 min)

Tvorcovia:

Lisa Joy, Jonathan Nolan

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrajú:

Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, James Marsden, Talulah Riley, Katja Herbers, Ed Harris, Jonathan Tucker, Jeffrey Wright, Neil Jackson, Brian Ames (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(10)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (111)

Tosim 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

TECHNIKA SE VYVÍJÍ…ALE TAKHLE? Tvůrci i já se ztratili v postavách, jejich nápodobách, logice (nevěřím, že všem bylo jedno, co se v parku děje), virtuálním i našem světě. Přibylo patosu a moc jsme se toho za druhou řadu nedozvěděli. Obsahem je hlavně vata a ten sešup v kvalitě je hodně znát. Od třetí řady nečekám téměř nic. ()

barrahir 

všetky recenzie používateľa

Sorry, ale tu jejich hru "máme vše promyšlené" jim přestávám žrát. Příběh ve druhé sérii už nedrží pohromadě a při pohledu zpětně je půlka děje vata. S tímhle stylem vyprávění a počtem dílů to ani jinak nejde. Zatím hůl nelámu, ale uvítal bych do budoucna o pár dílů míň a vše z pera Nolan & Joy. Jenže to by zase nesypalo HBO tolik peněz. Pokud scénárista každých 5 minut otočí celý děj a myslí si, jaký je chytrák, tak je něco špatně. Snad to neskončí jako Matrix. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

__2.séria__ Tak toto nastrelenie na slepo set sakramentsky nevyšlo, ako výprava a všetky technické veci naokolo + obsadenie je luxus ale ten kostrbatý dej od buka do buka, tie zvraty - nezvraty, dejové linky -plynky, asi najhoršie dopadá akcia, keď príde na ňu tak to jeden podpásový direkt za druhým, toľko naivných útokov sa len tak nevidí. Najhoršie dopadla scéna kde starý ošuntelý Ed Harris prestrielaný ako rešeto ľavou zadnou skolí teda rozstrieľa štyroch ozbrojencov vo vestách ako nič a kto mu pre istotu sundá aj nechcenú ako že robotickú dcéru aby potom dumal že čo to vlastne strašné spravil. Fakt strach a hrôza, čo sa na tomto podieľali teda dali riadne zabrať. /30%/ ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nedá sa nič robiť, woooooow efekt raz a navždy zmizol s posledným záberom prvej série. Som ale rád, že sa tvorivý manželský tím vydal neprebádanými cestičkami a nesnažil sa silou mocou uchovať atmosféru prvej série. Má to za následok stratu mnohých fanúšikov, mne ale osobne snaha a riziko ísť ďalej vyhovuje vic ako opakovanie overeného receptu. Občas zybtočne akčné, občas zbytočne dejovo prekombinované, ale čo sa týka filozoficko ontologických a psychologických a neviem akých ešte otázok sa išlo viac do hĺbky, len to trochu zaniklo v hluku až príliš veľkého množstva vypálených guliek. Chce to maratón prvej a druhej série, aby si človek všetko dokázal v hlave poriadne utriediť. Inak WW2 sa má k WW1 asi ako Matrix Reloaded k Matrixu a myslím, že aj preto pre viacerých sklamanie, pre iných naopak obšírnejší ponor do nastavenej problematiky. Pravdu ukáže tretia séria... VIDENÉ ZNOVA 5/20: Rozhodne je druhá séria stvorená pre opakované pozretie, tu sa nedá nič robiť a možno aj preto má kontroverznejšie hodnotenia. No a najlepšie si obe série dať krátkopo sebe a vyzbrojiť sa tak na tú tretiu. Momentálne mám celý tento fikčný svet viac utriedený a aj som si ho viac užil. Dokonca som docenil aj paralely vzťahov rodič-dieťa (ale aj partner), ktorý je tu rozoberaný u viacerých dvojíc a je akýmsi emocionálnym tmelom celej série. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Potěšilo mě, že Dolores téhle sérii dominuje, protože se ukázalo, že Evan Rachel na to má vést celou show. Příběhově je to ale bohužel slabší oproti 1.sérii, která byla zajímavá a originální. Vůbec mě nebavila část s indiány, přišlo mi to až moc ukecané a zbytečné. Naopak scény s Edem Harrisem byly nejlepší a ten konec? Wow, už jen za to jedna hvězdička navíc. ()

Galéria (316)

Zaujímavosti (14)

  • V této epizodě zazní skladba „Play with Fire“ od kapely Roling Stones. (Epistemolog)
  • Jméno postavy Musashi (Hiroyuki Sanada) je inspirováno slavným japonským šermířem Miyamoto Musashim ze 17. století. Skutečný Musashi je kulturní japonskou ikonou a byl mnohokrát vylíčen v televizi a samurajských filmech. (Epistemolog)
  • V této epizodě zazní klavirní melodie „The Entertainer“ od skladatele Scotta Joplina. (Epistemolog)

Reklama

Reklama