Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) sa po bolestivom rozchode stretáva s mužom, ktorý by mohol byť konečne tým pravým, teda len do momentu, kým zistí, že „Pán Dokonalý" (Sam Rockwell) má jednu zásadnú chybu - je to nájomný zabijak na úteku pred kartelovým gangom, ktorý ho zamestnáva. Než to však Martha zistí sú už do seba bláznivo zamilovaní. Rozhodne sa tak, že jediným riešením bude „Pána Dokonalého" napraviť. Jeho napravením je presvedčená natoľko, že pre vysnívaný vzťah je odhodlaná čeliť aj následkom v podobe úteku pred vraždiacim gangom. Martha postupom času v sebe objaví skrytý talent, ako byť užitočným parťákom vyvolenému zabijakovi. (Continental Film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (137)

MaxForValue 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý ak neuvidíte, tak nič nestratíte. Alebo si stačí pustiť posledných 15-20 minút, ktoré by obstáli nanajvýš ako video-klip a miestami som mal pocit, že celá tá 80-minútová omáčka bola nevyhnutným a nie príliš zábavným prequelom k finále. Až vtedy totiž žáner komédie nezačne byť len floskulou na papieri, ale aj niečím, čo môžete skutočne vidieť na plátne. ()

B.Wilde 

všetky recenzie používateľa

Jelikož mám aktuální crush na Rockwella a zároveň mi to v pár věcech dost připomíná Argylle, tak mi film skvěle sednul do nálady. Jo, je to ujeté, bláznivé ale to už k akčním komediím patří, Sam je jako Mr. Right prostě naprosto skvělej a nejednou jsem si během filmu řekla, že je prostě k sežrání, plus ty jeho tanečky mě prostě baví. Ano, hlavní hodnocení filmu je hlavně za něj, ale tak jako tak jsem se dobře pobavila a dokonce i Kendrick (která mi v hlavě utkvěla jen jako postava z pozadí příběhu Twilight) mi tu přišla dobrá, takže za mě zase zbytečně podhodnocený film svého žánru. ()

Reklama

Hellierer 

všetky recenzie používateľa

Naprosto neškodná kokotina. V podstatě je to tak ujeté, až je to svým způsobem skvělé a humor i docela dobrý. Rockwell tradičně dobrý, Tim Roth taktéž, ale ta Anna mi moc nesedla. Akce je na romantickou komedii velmi podařená, nicméně dokázal bych si to představit víc R-kové a ještě trochu víc přes čáru. Takhle 65% ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Anča Kendrick je super herečka, pretože ona je v skutočnosti úplne hnusná upratovačka a dokáže to sem tam zahrať tak, že je pekná, roztomilá a my jej to všetci veríme. 70 percent; Miestami odtrhnuté od reality snáď po hranicu sci-fi, ale po celý čas ťažká pohoda. A RZA si trhol geniálnu postavu - zaňho tie bodíky na vrch ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Pokud romantická komedie, tak pouze s přídavkem Akce a zde to sedlo jako prdel na hrnec. Líbila se mi roztomilá Anna Kendrick, která mi připomínala jednu spolužačku ze střední, Sam Rockwell v roli nájemného tančícího vraha velmi dobrý a ušel i Tim Roth byť v menší roli. Jsou zde dva slušné originální souboje a celkově jsem měl z toho pozitivní feeling. Humor šel poměrně stranou, ale zábavné to je. 65% ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama