Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) sú kamaráti už od detstva a ich vianočné stretnutie sa už dlhé roky pravidelne mení v noc plnú nespútaného hýrenia a bujarého veselia. Teraz však stoja na prahu dospelosti, tradícia sa chýli ku koncu a posledná spoločná párty by mala byť nezabudnuteľná. A preto je potrebné nájsť "Luskáčikovský bál" - Svätý grál všetkých vianočných večierkov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (180)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Tento druh huličsko-fekálneho humoru nie je moja šálka kávy. Takmer všetky tie rádoby vtipné, ale v skutočnosti trápne momenty má na svedomí Seth Rogen, bez neho a jeho postavy by to ešte bolo celkom fajn. Pomaly ale isto sa u mňa dostáva na úroveň Adama Sandlera a keď bude takto pokračovať, môže spadnúť až k Robovi Schneiderovi, pritom ešte pred nejakými 10 rokmi bol celkom znesiteľný. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Jedna z lepších Rogenoviek. Dosť vtipov sa podarilo. Trochu menej trapošín ako sa bežne servíruje (ale fakt len trochu). Dosť dobrý casting. Ako nie je to nič nové. Všetko sme už videli. Ale je to dobre spravené. Bavil som sa a to je dôležité. Kto neznáša Rogena a jeho humor bude sklamaný aj teraz. Scéna v kostole alebo s smskami sú top. 80% 4* ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $25miliónovTržby USA $43,047,372Tržby Celosvetovo $52,395,996Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,313,110Tržby za predaj DVD v USA $1,750,718║ kam na tieto praštené nápady na komédie v amerike chodia? nuž len ďalšia pračudesná blbovina, na ktorej nie je šanca zabaviť sa /25%/ ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Komedie nebo vlastně skoro všechny filmy, ve kterých hraje Seth Rogen se mi nikdy moc nelíbí, což je trochu zvláštní jelikož proti Sethovi vůbec nic nemám, naopak mi přijde jako velký sympaťák, jen filmy ve kterých hraje mi přijdou trochu před čáru. Stejně jako v tomhle filmu. Je sice krásné, že to je vánoční komedie pro teenagery, jelikož se tam řeší drogy, drogy, drogy a sex, ale nic velkého nebo originálního to není. Jen další komediální blbost. ()

liberita 

všetky recenzie používateľa

Seth Rogen s neobvyklou hereckou partiou, hoci kamoš James Franco sa predsa len mihne pár zábermi. Po dramatickýchh úlohách ma potešilo zase raz vidieť Josepha Gordon-Levitta v humornej pozícii a prekvapila účasť Miley Cyrus a Michaela Shannona. Night Before dobre pobaví, hoci je s ňou trochu problém v nevyváženosti, film má scény spôsobujúce záchvaty smiechu a potom ďalšie, ktoré by ste radšej pretočili. Zaujalo ma využitie ducha Vianoc (minulosti, prítomnosti a budúcnosti) známe z Dickensa a pobavili hlavne patálie Rogena (obzvlášť tá v kostole). ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama