Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Serge Buren (Jean Reno) je legendárny policajt, nočná mora všetkých kriminálnikov. On a jeho policajný tým mladých kolegov vyznávajú trochu netypické vyšetrovacie postupy. Medzi ich osvedčené metódy patria výsluchy zadržaných s použitím baseballových pálok... Lenže ich nadriadený začínajú mať dojem, že kovbojovi nemajú u polície čo robiť a ako supi čakajú na akúkoľvek chybu. Na parížskej scéne sa objavuje gang lupičov, ktorí neuveriteľnou rýchlosťou vykráda banky. Sú po zuby ozbrojení automatickými zbraňami a na ich konto počas lúpeží pribúda množstvo brutálnych vrážd. Buren a jeho jednotka musia použiť všetku vynaliezavosť a všetky svoje metódy, aby  zločincov zastavili... (Magic Box SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (200)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $2,593,000▐ keď sa to neberie moc vážne dá sa to užiť, hlavne v niektorých úsekoch, keď ide o kvázi akčnú prestrelku či bitku, mixnutú zo všeličím, či už ako keď niekto poslúži ako boxovací pytel, či mech na cukríky ktorý sa musí roztrieskať bejzbolkou a tak ďalej, príde aj na prestrelku a lá Heat (Horlivosť-Neľútostní súboj) ale ako celok tento film nie je príliš funkční /55%/ ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Někdo to tu srovnal s Nelítostným soubojem :D To fakt ne! Tohle je pouze akčňas a strašlivě debilní. Ve filmu je takřka jen akce. Sice dobře natočená, ale příšerně pitomá. Z každé střílečky o spoustě zúčastněných si musí hlavní hrdinové vytáhnout někoho, s kým se krásně na kameru poperou. Renovi takové fousy nesluší a tak z filmu trochu vyčnívala jen jeho pravá ruka (Alban Lenoir), který má vcelku zábavnou postavu a něco fakt umí. Přitom taková škoda, protože spousta postav se svými vlastnostmi by ve kvalitnějším filmu byla zajímavá. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Len kvôli Renovi nemôžem dať menej. Ten človek má tvar drsného, nekonvenčného policajta či vyšetrovateľa a vždy mu to bude sedieť. Hoci teraz už v pokročilejšom veku, stále pôsobí mladšie a nestráca na šarme. Film je samozrejme slabším krimi útvarom s priemernou zápletkou. Vedľajšie postavy malo výrazné a hlavne tie dlhotrvajúce strieľačky boli prehnané. Nebolo ich často, ale keď už prišli, tak minimálne 5 minút len civíte na nábojnice padajúce na zem. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Líbil se mi Reno, líbil se mi Lenoir, líbila se mi nenáročná odlehčenost filmu, líbilo se mi krásných 90 minut... Prostě Frantíci komediální krimiakčňáky umí natočit parádně, o tom žádná! Možná mě trochu zklamala až taková ta obyčejnost příběhu a možná taky trochu hudba, nevím, každopádně mě to na ty čtyři hvězdy ne a ne vyjít. Ale určitě jde o kvalitní snímek, který si ještě v budoucnu rád zopáknu. A jinak díky Ellmariachi, vše na jedničku! (A upřímná gratulace k prvnímu vítěznému setíku ve sqashi)... 65'% ()

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Jean Reno byl, je a vždy bude frajer. Nemilosrdní jsou drsnej akční krimi film, kde není nouze o napětí, hlášky a i občasné vtipné situace (pokus odtáhnutí obrovského černocha v bezvědomí mě rozesmál nahlas) . Kromě překvapivého zjištění, že Jean Reno neviděl Avatar ve filmu překvápek moc není a ani nejsou potřeba. Šlape to totiž přesně tak, jak jsme u Jeana zvyklí - více než dobře. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (4)

  • Zásahová jednotka má na zádech nápis GIPN, což znamená Groupes d´intervention de la Police Nationale. Jedná se o regionální zásahovou jednotku. První GIPN byla založena v roce 1972 v Marseille a to po atentátu na Olympijských hrách v Mnichově 1972. (JohnSmith)
  • Při přepadení banky jsou tři lupiči vyzbrojeni puškami FN Scar a čtvrtý HK MP5K. Policie má většinou pistole Sig Sauer SP2022. Serge Buren (Jean Reno) většinou používá pušku HK 416 a v rukou jedné z policistek se objeví i puška SG 550. (JohnSmith)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo vo francúzskej metropole Paríž. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama