Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vinnie Jones jako Danny Meehan, fotbalová superstar, má všechno: peníze, rychlá auta a krásnou přítelkyni. Ale teď je všechno pryč. Danny je uvězněn za útok na policii a všechno jde od desíti k pěti. Navíc jeden bláznivý fotbalový nadšenec zorganizuje zápas, který opravdu bude stát za to - strážci proti vězňům - a tak se pomalu rodí vítězný tým provinilých odsouzenců. Jestli Danny zklame, rozzlobí spoluvězně. Když vyhraje, dá sbohem svému čestnému slovu. Jedna věc je ale jistá - bude to ďábelské utkání!!! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (185)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Pohodový film. De facto anglická verzia The Longest yard. Vinnie Jones v životnej úlohe. Mimo tohoto hral už asi iba drsňákov, gaunerov a vedlajšie postavy. Dosť ho tu kritizujú za herecký výkon, ale mne prišiel celkom solídny. Vo vedlajšej úlohe poteší aj Statham, ktorý keď si predstavuje veci tak zomieram od smiechu. Napriek tomu, že je to jednoduché, prehľadné a klišovité, ja som sa bavil. 70% a 4*. Vinnieho som mal celkom rád a týmto filmom získal u mňa ďalšie body. ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Jones a Statham (Monk a jeho 5 minút vo filme je k sežrání aj s hlavou) majú sami o sebe charizmy tak na tri flmy a keď sú podporení Podfu(c)kovým hereckým ansáblom, kvalitným scénarom a dobrou réžiou, tak máme na stole športovú žánrovku, ktorej finále by si nemal nechať újsť žiadny fanúšik futbalu a aglického akcentu. ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

The Longest Yard je bezesporu vděčné téma, ale pokud se neumí pracovat s herci a v propojení komična s dramatickými momenty vládne diletantství (vidět Vinnieho, jak znázorňuje empatii či morální dilema mě úplně fyzicky bolelo), vyvstane divákovi na mysl, že režisér není povoláním režisér, ale snad doopravdy školník! Zase na druhou stranu, pořád to bylo poutavější než libovolný duel z Peltovy kaprligy.. A jen tak mimochodem, v Chelsea momentálně řeší, jestli Čech nebo Courtois a přitom je volný Mnich! Já myslím, že do jeho vápna by se odvážil málokdo a třeba takový Suárez by tam byl úplně bezzubý.. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Anglánska verzia http://www.csfd.cz/film/168413-trestna-lavice/ je prekvapivo slabšia než americké spracovanie. Menej vtipná, menej sympatická a z počiatku veľmi nudná. Ak si odrátame chlapáka Vinnieho, mini roličky Jasona "Mnicha" Stathama, niesom si istý, či by hodnotenie dovŕšilo aspoň tej tretej, príšerne slabej hviezdy. Obyčajný priemer, ktorý nie je skutočne ničím odlišný od jemu podobných. ()

BMAJTZ 

všetky recenzie používateľa

Uprimne receno filmu na tohle nebo podobne tema tady uz byly. Pripomenme treba Trestná lavice, kdyz nad tim tak premyslim je to skoro do puntiku stejny film. Teda pribeh se az tak nelisi a krome normalniho fotbalu se tam hraje americky. To je ovsem jedno protoze podle me to britove umi o hodne lepe a tohle evropske podani je mnohem lepsi a zabavnejsi. Neni to tak malovane a hrdinove jsou tak nejak realisticti. Ja jsem se bavil kralovsky a smal jsem se od ocha k uchu a to opravdu hodne. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (4)

  • Vinnie Jones (Danny Meehan) bol pred tým, ako začal svoju hereckú kariéru, skutočným futbalistom, dokonca kapitánom Waleského národného futbalového mužstva. Svoju drsnú povahu však dokazoval už tam, keď bol na istý čas oficiálnym držiteľom svetového rekordu za najrýchlejšie udelenú červenú kartu - 5 sekúnd od začiatku zápasu. (S3MIR)
  • V lednu roku 2019 se v ruské věznici Butyrka mělo konat utkání mezi vězni a dozorci v kopané, kdy za uvězněné mohli hrát také vazebně stíhaní representanti Alexandr Kokorin a Pavel Mamajev. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama